İkizalevler ve Evliliğin Simyası / Alchemical Marriage of Twinflames

img_20160709_172655Bugün bahsetmek istediğim evlilik öyle “allah bir yastıkta kocatsın” cinsinden bir evlilik değil, burada ne nikah memuruna, ne de dini bir adama, ne de akrabağlarınızın iyi dileklerine ihtiyaç var:) Bu bahsedeceğim evlilik, aslında yukarıda saydıklarım olmadan önce mutlaka gerçekleşmesi gereken bir evlilik. Bu evlilik bizim eril tarafımızla dişi tarafımızın tam bir birleşme ve dengelenme konumuna gelmesi ile, twinflamimizin eril ve dişi tarafıyla birleşmesidir. Tam anlamıyla kutsal ve ilahi bir evliliktir.

Tek bir üst ruha sahip ikizalev çiftlerinin karşı cinsi simgeleyen tarafları birbirinin içinde durur. Yani benim eril tarafım ikizalevimin içindedir aslında onun için de tam tersi. Bu iki tarafın tam olarak birleşmesi alkemik yani simya gerektiren bir durumdur. Bu açıdan bunun ne zaman olacağı da bildiğimiz evlilikte olduğu gibi sizin seçeçeğiniz bir tarihe rastlamaz. Bu tamamen twinflame süreçlerini geçen (başka bir yazımda bahsedeceğim) çiftlerde rastlanan bir durumdur. Bu evlilik, ikizalevlerin ilahi aşkı aktive etmesinden önce olmaz.

Bu evlilik ömrünüzün kalan kısmını içsel olarak “balayında” geçireceğinizin bir göstergesidir. Çünkü etrafınızda ne oluyor olursa olsun, ruhunuz aslolan emeline ulaştığı için derin bir haz ve mutluluk içindedir. Duygusal ve fiziksel olarak çevrenizde olan olumlu veya olumsuz olaylardan etkilenebilirsiniz. Fakat ruhani anlamda bu evlilik katedilmiş yolda bir mihenk taşıdır.

Bu evlilik insana uzun bir yoldan sonra eve ulaşma hissi verir, ikizalevinizle olan ruhani bağınız tamamlanmış ve kutsanmıştır. Bu evlilik fiziksel olarak beraberliği de her zaman gerektirmez. Ruhani yolunuz her nasıl ise o şekilde arzunuz ve amacınıza doğru hareket edersiniz. Evlilikten sonra etrafınıza yaydığınız enerji bütünleşmiş ve netleşmiş olur. Tam dengede iki kişilik veya daha fazla bir enerji yayarsınız, bu sevgi ve aşk enerjisi de diğer insanların uyanışları için ihtiyaç duydukları temel gereksinimleri içerir. Daha önce de dediğim gibi tam bir simya olayıdır bu.

Bu evlilik töreni fiziksel olarak gerçekleşmediğinden ruhani anlamda ya bir içgörü yada rüya veya hayal olarak tezahur edebilir, daha çok gün aydınlanmadan önce gördüğümüz gerçeğe yakın rüyalar gibidir. Bu evlilik sırasında eşinizi, tam olarak ruhani bağınızı, hangi ışına dahil olduğunuzu veya geçmiş yaşamlarınızdan alıntılar görebilirsiniz. Siz hangi şekilde yaşadığınız olayları daha gerçeğe uygun ve yakın buluyorsanız yani bir başka değişle, algınız nerede güçlü ise o şekilde olur. Görsel algısı ve hafızası gelişmiş olan bireylerde görüntü şeklinde mesela rüyada gerçekleşir bu. Çünkü bu ömrünüz boyunca unutmak istemeyeceğiniz bir an ve bir rüyadır.

Bu bağ bu şekilde birkez kutsandığında geri dönüşü yoktur, zaten olmasını kim ister ki. Fakat bu günümüzün evlilikleri gibi kısıtlayıcı bir durum yaratmaz tam tersine daha özgürleştirici, güçlü bir enerji ile bedeniniz dolar. Artık yanınızda olsun olmasın ikizalevinizin desteğini herdaim yanınızda hissedersiniz. Telepatik iletişim de artar, hayat yolunuz açılır çünkü tüm enerjinizi dünya düzlemine topraklamışsınızdır. Bundan sonraki rotanızı ise daha sonra ikizalevinizle belirlersiniz.

Günümüzde evlilikler sınırlar içinde gerçekleşiyor. Örneğin bazı dinlerde farklı bir din mensubu kişi ile evlenmek hoş karşılanmaz, veya yaş farkının çokça olduğu evlilikler de Kabul görmekte zorlanır. Bunun dışında sosyal statü farklılığı ve servet farklılığı da üçüncül derecede dikkat çeken konulardır. Fakat belki de en önemlisi aynı cinsten olan kişilerin kanunen evlenememesi durumudur. İşte tüm bu sınırlamalar ve inançlar, toplum düzenin korunması, eski alışkanlıkları devam ettirme arzusu ve evlilik hakkında bildiğiniz ve öngördüğünüz herşey, tüm beklentileriniz ile birlikte tam bir erozyona uğrayacak ve bir şok ile uyanarak gerçekte ailelerinizin değil, bedenlerinizin değil; ruhunuzun evli olması ne demek bunu deneyimleme şansı bulacaksınız. Ve ruhunuz evine vardığında derin bir huzurla taçlandırılacaksınız.

Twinflameler özünde eski evlilik normlarına tabi olmak için değil, bunu tamamen yıkmak ve yeni bir düzen kurmak için buradadırlar. Bu her hallerinden zaten anlaşılır. Daha önce de bahsettiğim gibi bir ikizalev çiftinin yanında birkaç dakika geçirmeniz bunun için yeterlidir, fazla söze burada gerek duymuyorum.

Son olarak Evlilik bir birleşmedir, burada bedenin, ailenin, servetin, gücün, statünün, kadın ile erkeğin birleşmesinden öte ruhun birleşmesi esastır. Ancak bu şekilde gerçek bir mutluluğa ulaşmak mümkün olur. Evliliğin en kutsalı kendi dişil ve eril tarafınızın evlenmesidir. Bunun için de kimseye ihtiyacınız yoktur.

“İkizalevler ve Evliliğin Simyası / Alchemical Marriage of Twinflames” için 4 yorum

  1. ikizalevlerin evliliği yürütebilmesi için nasıl yol izlemeleri gerekiyor? “kanuni evlilik normlarına tabi olmamalarından” kasıt nedir acaba ?

    Beğen

  2. Bunu hissettigim zamanlar donem donem oldu ama su sekilde o beni kiz arkadasi olarak tanistirdi baskalariyla ruyamda.. Bu da ilahi evlilikle bagdastirilabilir mi

    Beğen

    1. Pek zannetmiyorum. Belki bu sizin iç güvensizliklerinizi yenmeniz için maskülenin size yardım etmesini işaret ediyor. Şuan beraber misiniz?

      Beğen

Yorumlar kapalı.