Siz ayrıyken İkizalevinize neler olur? / What happens to your TF during Separation

img_20160717_203549

Bu fotografta dans edermiş gibi duran ve öpüşen bir çift görüyor musunuz? Ben görüyorum ve bunu çekerken de ayrılık sürecinde başka bir boyutta bu şekilde durduğumuzu biliyordum. Gustav Klimt’in orjinal adı ile “Der Küss” isimli öpüşme tablosuna benzetmiştim bu fotografı, orada da erkek daha arka planda kadın ise daha ön plandadır. Gustav Klimt o tabloyu altın döneminde boyamıştır, bir ikizalevin de altın dönemi kulağa ters gelsede aslında ayrılık sürecidir. Neden ayrılık süreci bu kadar önemlidir ve neden altın dönemidir bunu anlatmaya çalışacağım.

Ayrılık döneminde ilişkiden fiziksellik ve ego çatışmaları kalkmıştır. Bedenen ayrı olmak bizi içimize ve ruhumuzun özüne daha çok yakınlaştırır. Eğer çiftlerin tamamlamaları gereken karmaları varsa, bunları tamamlamak için onlara fırsat verir. Beraberken belki beş yılda atlatılacak bir süreç ve karma temizliği, ayrı iken bu süre bir yıldan daha kısa bir zamana kadar inebilir. Arada böyle açıkça bir fark vardır.

Şunu unutmayın ki ayrıyken ikizalevinizden uzaklaşmıyorsunuz, tam tersi ayrıyken ona daha çok yaklaşıp, daha çok bağlanıyorsunuz. İkizalev dinamiği bu yüzden diğer ilişkilerden farklıdır. Bizim toplumumuzda yer etmiş bir laf vardır “gözden ırak olan gönülden de ırak olur” diye, bu tamamen egosal bir ilişkiyi anlatır ve ikizalev çifti için doğru değildir. Bu bizim temelimizdeki en büyük korkunun aslında toplum tarafından da tetiklendiğinin bir göstergesidir. İkizalev çifti bu yüzden normal bir ilişki standardını tutturamaz ve tam da bu yüzden bunu yaşamamış hiçkimse sizi anlayamaz.

İkizalevler ayrılık süreçlerinde ruhani boyutta bir birleşme olur ve bu size bir şekilde kendini gösterir. Ya rüyada, yada etrafınızda gördüğünüz bir işaretle… bunu anlarsınız. İkiziniz zaten sürekli yanınızda gibidir. Bir kişilik bedende iki kişilik hayat yaşamak nasıl birşeydir hepimiz biliyoruz. Aslında bu iki bedende yaşayan bir ruhtur. Bunun üzerine bir de kendinize yüklenmeyin lütfen.

İkizalevlerin ayrılık süreçlerinde ruhani olarak daha çok gelişmiş tarafın yapabileceği şeyler nelerdir, bunlar üzerinde durmak istiyorum.

  • Hergün yapacağınız ve ikizalevinize yollayacağınız enerji temizliği, onun ruhani gelişimini hızlandırmaya yardımcı olur, birleşme sürecinizi kısaltır. Fakat bunu bu amaçla yapmayın, niyetiniz salt olarak kendinize ve sonra da ona yardımcı olmak olsun, kendinizi bunun sonucundaki beklentiden bağımsız tutmaya çalışın.
  • Enerjiniz düştüğünde içinizdeki o ikizaleve, sevginize ve aşkınıza odaklanın, o yanan alevin merkezini hissetmeye çalışın. Oradan güç alın ve bunun iki kişilik bir güç olduğunu da bilin.
  • Kendinizi sanata, yaratıma, dansa, spora ve özel projelerinize verin. Bunlar üzerinden kendinizi ifade etmeye başlayın. Belki de hiç bilmediğiniz yeteneklerinizi keşfedeceksiniz…
  • Umitsizliğe kapılmayın, umitsizliğe kapılıp ikizinizi enerji olarak itip, ondan uzaklaşmaya çalışmayın. Onunla enerji bağınızı koparmaya çalışmayın. Bu yapacağınız en büyük hata olur çünkü kendinizi çok kötü hissedersiniz. Depresyona girersiniz, akıl hastası bile olursunuz ve kimse nedenini çözemez. Lütfen bağınızı koparmayın.
  • İkizalevinizi kabul edin, onu olduğu gibi, o haliyle kabul edin. İkizaleviniz tam bir pislik gibi davranıyorsa kabul edin, evliyse bunu kabul edin, size değer vermiyor ve konuşmak istemiyorsa bunu kabul edin. Onun ruhu bir şok geçiriyor ve ne yaptığını bilmiyor ve bilmediğini de bilmiyor, böyle düşünün. Tüm bunlara derin bir kabulleniş ile yaklaşın.
  • Kendinizi akışa bırakın, rüyalar, semboller, simgeler, işaretler, fallar, enerjiler. Kendinizi bir bırakın… ve bunlara anlama vermek için çok zorlamayın yoksa kafanızın içinde kalır, ruhani akışı engellersiniz. Biliyorsunuz ki ikizalevsiniz, biliyorsunuz ki bir birleşme olsun diye yaratıldınız, biliyorsunuz ki sonunda mutlu olacaksınız. Bırakın kendinizi, bırakın ki ilahi güçler işini daha kolay yapabilsin, siz onları düşünce ve yargılarınızla engellemeyin, ikizalev birleşmenizin arasına bizzat kendiniz girmeyin.

İkizaleviniz bu süreçte derin farkındalıklara kavuşacak, başına gelen kazalar, yakınlarının ölümleri, boşanmalar, maddi kayıplar ve aklınıza gelen diğer kayıp ve kopuş şekilleri ile ruhu, onu uyanması için zorlayacaktır. Bunlar oldukça sizin değerinizi daha iyi anlayacak, asıl ruhunun parçasına doğru yönelecek ve sizi arıyor olacaktır. Aradaki sis perdesi kalkacak, herşeyi daha net görmeye başlayacaktır. Buna güvenin.

Özellikle bayan danışanlarıma buradan seslenmek istiyorum, geçmişte yaşadığınız kötü deneyimlerden ötürü aşktan korkmayın. Onları bırakmadığınız için olumsuzlukları hayatınıza çektiğinizi unutmayın. Ben 15 yaşımdan 40 yaşıma kadar derin bir temizlik yaptım ilişki konusunda, affedin ve unutun. Bu söylemesi çok kolay, yapması çok zor birşeydir fakat şöyle düşünün; affetmezseniz aklınız hep bu sorunla meşgul olacak ve yaşamayı kaçıracaksınız. Barış Mançonun dediği gibi keskin sirke küpüne zarar. Siz geçmişinizde yaşadığınız ilişki anlamındaki kötü deneyimleri unutmadıkça, onlar sizinle gelecek ve size zarar verecek, yeni ilişkinizde de aynılarını yaşayacaksınız. Kendiniz için unutun, kendinizi daha çok sevin; başınıza gelen talihsiz olaydan da çok. Siz daha değerlisiniz.

Ayrılık sürecine yeni girdiyseniz, acılarınızı ve duygularınızı daha maximum düzeyde yaşıyor olabilirsiniz. Bu zamanla azalacaktır sakın korkmayın. Siz hayatınıza devam edin ve ikiziniz sizi olması gerektiği zamanda, olması gerektiği şekilde, olması gerektiği yerde yakalayacaktır. Bundan emin olabilirsiniz. Sonrası ise sizin seçiminize kalmıştır.

İnternette çoğu yazıda hep rastlıyorum, ayrılık süreci yaşıyorsanız demek ki birbirinize hazır değilmişsiniz, gibi bir düşünce var. Bu tamamen mantıksız ve yanlış yöndendirmeye yol açarcak bir ifadedir. Bir ikizalev çifti her zaman birbirine hazırdır, acaba toplum onlara hazır mı? Bunu yazanlar ilk önce kendilerine bunu sorsunlar. Saf aşktan yaratılmış bir ilişki görmeye hazırlar mı? İçinde hiçbir çıkar olmayan, maddi kaygıdan bağımsız bir ilişki görmeye hazırlar mı? Ayrı dinlerden, dillerden, kültürlerden bir araya gelen bu insanların arasındaki uyumu görmeye hazırlar mı? Herkesin aslında bir olduğunu, bir özden geldiğini lafta değil, canlı canlı görmeye ve yaradılışlarındaki mücizeyi anlamaya hazırlar mı? Bunu yazanlar ilk önce kendilerine dönüp bunu irdelesinler. Kendi kendilerine koydukları aslında var olmayan engellere baksınlar.

Ayrılık süreci kutsal bir süreçtir. Bu süreçte ruhani boyutta olması gerekenler olur, derin iyileşmeler yaşar ruh ve bu ruhtaki iyileşme ikizaleve de yansır, iki tarafına birden. Kaygı ve korkularınızdan kurtulun. Onları bir kenera bırakın ve yaşamayı seçin. Ancak yaşayarak görebilirsiniz ve anlayabilirsiniz, daha çok incinebilir misiniz? Pek sanmıyorum zaten yeterince incindik hepimiz.

Sevgilerimle

 

 

 

 

 

“Siz ayrıyken İkizalevinize neler olur? / What happens to your TF during Separation” için 2 yorum

  1. İkiz alevime 3 sene falan önce sanırım bir bağ kesme çalışması yaptım. Çok zor geldi davetlme. Çon üzgün geldi. Bağı kesmemi çok istedi. Ama ben o kadar acı çekiyordum ki sanki bağı kesrsem mutlu olurum bütün acılarım diner sandım. Bağı kestim ona sarıldım.. İkimizde ağladık. Onu o şekilde üzgün olarak gönderdim.. Ama bu bana mutluluk getirmedi. Çok daha üzüldüm ayrılık acısı çok canımı yaktı. Şimdi o bağı yeniden kontrol etmek için çağırıyorum davetime gelmiyor. Kızgın ve kırgın yüzüme bile bakmıyor. Bu bağın tamamen koptuğunu mu gösterir. Oysa ben hala bitmeyen bişeyler olduğunu yarım kalan tamamlanmamış bir şeyler olduğunu hissediyorum.

    Beğen

  2. Düzeltme…
    Bağı kesmek istediğimde o bağı kesmemi istemedi. Kesmemem için bana hüzünlü gözlerle baktı ama ben o bağı kestim. Şimdi bağı kontrol etmek amaçlı davet ediyorum ama gelmiyor. Kızgın ve kırgın olduğunu söylüyor. Yüzüme bile bakmıyor. Ne yapmam lazım bana bir akış verin.

    Beğen

Yorumlar kapalı.