Overgiving of the feminine energy / Feminen enerjide aşırı özveri

Aşırı fedakarlık ve özveri karşı tarafa da, bunu gösteren kişiye de hiçbirzaman faydalı olmamıştır. Bunu aşırı değer veren, aşırı özveri gösteren biri olarak söylüyorum. Biliyorum çoğunuz bunu yapmadığı zaman sanki yeterli olamıyormuş yada duygularını ifade edemiyormuş gibi hissediyorsunuz, fakat bu tamamıyle yanlış bir bakış açısıdır.

Özellikle ikizalev ilişkisinin feminen enerji taşıyan tarafı bu aşırı özveriyi maskülen enerjiye karşı gösterdiğinde, onun ikizalev sürecini olumsuz yönde etkilediğini ve onun korkuları ile yüzleşmesine engel olduğunu, sürekli onu korumanız gerekmediğini anlatmak isterim. Maskülen enerji buraya birleşmeyi (“union”) seçerek geldi, bunu unutmayın. Sizin müdahaleniz aslında bu süreci uzatmaktadır.

Feminen enerji kendi gerçeğini bilme ve görme tarafından dışarı doğru yaklaşmalı, bunun dışında bir yaklaşım göstermemelidir. Birçok feminen enerji şu anda kendine dönmüş durumda, kendi istekleri, arzuları ve kendi yaşamak istedikleri hayat üzerine yoğunlaşmıştır ki bu çok doğru bir yaklaşımdır. Bu sizi korkutmasın.

Maskülen enerji şu anda sadece engelleri, olumsuzlukları, başarısızlıkları görerek sorumluluk almaktan kaçınmayı tercih ediyor. Aslında feminen enerji kadar hassas olduklarını kabul etseler bu daha kolay bir süreç olacak. Duygularını belli eden ve zaman zaman zayıf gözüken maskülen, kanımca bana göre her zaman olması gerektiği gibi gelmiştir ve buda onları benim gözümde güçlü bir yere koymuştur. Kendileri gibi davrandıkları ve toplumun onlara uyguladığı “erkek gibi ol” baskısından çıkmış oldukları için bana bu tip kişiler çok da otantik ve çekici gelmiştir.

Ben de bu hafta kendime bir tatil vermeyi düşünüyorum, evrene güveniyorum, tüm olacak olanların hayrıma olduğunu biliyorum, önüme geldiği gibi yaşamaya devam edeceğim, ikizalev ilişkime yıllarca verdiğim emeği de artık kendime vermeyi düşünüyorum. Her ne olacaksa en büyük hayrıma olduğunu biliyorum. Hayatım boyunca kendimi hep özgür hisettim ve öyle mutlu olduğumu anladım. Özgür ve basit bir yaşam sürerek hayatıma devam etmeyi düşünüyorum.

Geride bıraktıklarım; artık beni yansıtmayan, bana hizmet etmeyen unsurlar. Bu bırakma halinden çok memnunum, böylelikle eğer bir bağımlılık durumu varsa bunun da temizleneceğini düşünüyorum. Zannediyorsunuz ki birşey yapmayınca maskülen enerji sizi bırakıp gidecek, aslında durursanız anlayacaksınız ki, böyle olmayacak. Eski düşünce biçimleri, eski duygu durumları, beklemeler, daha çok vermeler benim için artık son buldu. Yeni başlangıç bahar ile yeşermeye başladı. Bunu benimkine benzer bir yol seçen ıkizalev dostlarım için paylaştım. Şunu da herzaman hatırlatmakta fayda var… bu sizin yolunuz ve tüm kararlar size aittir.

Maskülen enerji feminenin bu durumundan çekinip olumsuz bir duruma kapılmasın. Bu onların en yüksek hayrı için oluyor, çünkü alıp verme dengesini koyduğu duvarlarla bozan maskülen enerji şimdi o duvarların yıkıldığını görecek, çünkü artık o duvarı yıkmadan feminen enerjiden alma durumuna geçemeyecek.

Feminen enerji özgürleşmeye ve yaydığı enerjiyi yükseltmeye devam ediyor. Olması gereken de bu. Bir ikizalev ilişkisinin nasıl olmasını istiyorsanız gidin ve onu yaratın, buna kadirsiniz. Sizi taşıyamayan, kaçan, aşağılayan, üzerinizde güç oyunu oynayan, sessiz kalarak sizi kontrol altında tutmaya çalışan, kızgınlığını size boşaltan meskülen enerjiye artık hiçbir tepki vermeyin. Kendinizi ondan bağımsız kılın. Bu istediğiniz hayat olamaz, olmamalı.

İkizalev ilişkisinde taraflar birbirlerine eşit derece önem ve değer verir, ayrılık yoktur, birlik vardır, bu bir acı çekme süreci değildir tam tersine acıları geride bırakma sürecidir. Eğer böyle bir kanınız varsa “aşk acıdır” gibi ve de gene buradan aşkı acı çekerek yaşamayı seçiyorsanız bu çok düşük bir vibrasyondur ve ikizalev olmanızı engelleyen bir unsurdur. Mevlananında dediği gibi burası umut kapısıdır “umutsuzluk” değil. Siz de umutsuz gibi davranmayın.

İkizalev ilişkisi ile ilgili tüm okuduklarınızı ve bildiklerinizi unutun, içinize dönün ve orada bir ruh eşi bulun ve sonra da gidip onu gerçekten bulun. Kanımca ikizalev ilişkisi bildiğimiz haliyle döngüsünü tamamlamıştır. Şunu unutmayın aradığınız sevgiye sahipsiniz. O sizin, bunu doğru insana yansıtın ki o da size bunu geri yansıtsın, size sizi yansıtsın ve sizi, sizin kendinizi sevdiğiniz kadar sevsin. İşin özü budur.

Önümüzdeki hafta zamanınızı ve enerjinizi ne için harcadığınıza dikkat edin.

Onu kendiniz ve mutluluğunuz için harcayın.

İyi hafta sonları

“Overgiving of the feminine energy / Feminen enerjide aşırı özveri” için 8 yorum

  1. Harika!! Bu kadar doğru zamanlama, hepimiz aynı gemide, beraberce dümendeyiz 😉 ruh eşi, ikizalev… aslolan sevgi- iyi ki varsın Burcu, sevgiler!

    Beğen

  2. Burcu hanım merhaba.maskünen enerji neden hep kibirli ve korkak.hep dişi taraf çaba harcıyor.çünkü bu durum fazlasıyla canımı sıkıyor.iyi ki varsınız.enerjiniz bol olsun.

    Beğen

    1. Neden çocuk doğurma görevi kadına verilmiş? Burada feminen enerji erkek olan tarafta maskülen kadında da olabilir. Her ikisi de iki tarafta olabilir. Burada cinsiyeti kastetmiyorum.

      Beğen

      1. Tesekkür ederim.iyi ki varsınız.bu ara bu konuda çok eksiğim var.sorularıma bıkmadan cevap verdiğiniz için tesekkür ederim.ayrıca mail atıp kafama takılanları sorabilir miyim?

        Beğen

Yorumlar kapalı.