Bir yaş daha yaşlanmak

20170424_110154.jpg

Aşk, tanrının mucizelerinden biridir. Aşkı genelde başka bir insanda buluruz, o bizim aynamız olur, kendimize ve tanrıya duydugumuz büyük aşkın bir simgesi halini alır. Bazen de bir çiçekte, bir ağaçta, bir gülümsemede veya bir gökkuşağında buluruz. İkizimi düşündüğümde istanbul boğazı üzerinde çıkan ve bir saate yakın kaybolmayan gökkuşağını unutamıyorum. Sonra yanında bir ikincisi çıkmıştı. Siz de şunu unutmayın ki hayat mucizelerle doludur ve siz de öylesiniz.

Benim için aşk heryerdedir ve herşeydir. Çünkü ben onun içinde de ikizimi bulurum, kendimin diğer yansımasını, ruhumun bütünlüğünü bulurum. Bana “her insan ikizimdir”. O yüzden sizleri bu kadar çok seviyorum.

40 yaşımı bitirdiğim ve 41 yaşıma bastığım bugün birşey beni 03:11 de uyandırdı ve bu yazıyı yazmaya teşvik etti . Hayatımın geçen en zor 5 yılı olsa da şu anda çok şükür ben başka bir insanım ve acılarımı ikizalev sürecimde geride bıraktım. Bununla da kalmayıp bana tanrının bahşetmiş olduğu lütufları sizinle paylaştım ve paylaşmaya devam edeceğim.

Dünya düzleminde herşey değişir ve sonludur, önemli olan sonsuz ve zamansız şeyleri an içinde yakalayabilmektir, önemli olan ana teslim olmaktır ve o şekilde gerçekten “yaşa”mak.

Bana sevgili ikizalevler tarafından atılan tüm kutlama mesajları için şimdiden teşekkür ederim. İyiki varsınız, iyiki beraber bir bütünüz.

Sevgiyle kalın, ışıkla kalın

“Bir yaş daha yaşlanmak” için 3 yorum

Yorumlar kapalı.