Twinflame relationship stages / İkizalev ilişki basamakları

Bu yazıyı yazmak için birkaç yıldır bekliyorum desem abartı olmaz. Biraz uzun bir yazı olacak benim için neredeyse 5 yıl süren bir süreç bu. Bu sürecin sonlarına gelmeden de bunu yazmak istemedim, emin olmak ve doğru bilgiyi paylaşmak adına. 1- İkizalevinizi hissetmek: Bunu bu şekilde adlandırdım çünkü daha fiziksel olarak onunla karşılaşmadan onunla bir şekilde […]

Bu yazıyı yazmak için birkaç yıldır bekliyorum desem abartı olmaz. Biraz uzun bir yazı olacak benim için neredeyse 5 yıl süren bir süreç bu. Bu sürecin sonlarına gelmeden de bunu yazmak istemedim, emin olmak ve doğru bilgiyi paylaşmak adına.

1- İkizalevinizi hissetmek: Bunu bu şekilde adlandırdım çünkü daha fiziksel olarak onunla karşılaşmadan onunla bir şekilde enerji olarak tanıştığınız bir evredir bu. Bu evrede genelde rüyasında ikizalevini görenler var bu çok doğal, enerji olarak hissetmek için iyi bir yöntem fakat tek yöntem değil. Herhangi bir şekilde onu hissedebilirsiniz, bazıları yokluğunu hissederek de bu süreci anlar, biraz tamamlanmamış ve eksik hissedersiniz kendinizi. Onu bir ritüelle hayatınıza çağırmanız da mümkün.

Bu arada bu aşamada genelde, hayatınızın büyük bir kısmını oluşturan evreyi ya kapatıyorsunuzdur, ya büyük bir değişiklik, ya büyük bir karar, yada bir evrim geçiriyordur hayatınız. Bununla birlikte ruhun karanlık gecesi dediğimiz durumdan veya buna benzer durumlardan daha yeni yeni çıkmaya başlamış olabilirsiniz. Yani ikizaleviniz sizi dipte iken yakalar genelde tam tepede iken yakalamaz. Bu da tam olarak doğru zamandır.

2-Fiziksel Karşılaşma: İkizaleviniz tanıyor da olabilirsiniz, buradaki fiziksel karşılaşma aslında tam bir ruh şokunu ifade eder, onu görür, anlar, kim olduğunu bilir ve ne yapacağınızı bilemezsiniz, bazıları ise korku yaşar direk olarak; özellikle aşktan korkuyorsanız bu duygu baskın çıkar. Adı üzerinde onu gördüğünüzdeki ruh şoku, birşeye şok olduğunuzda ne yaparsanız klasik bu evreden geçer.

Fiziksel olarak karşılaşmalar yoğun ve ruh boyutunda çok yüksek enerji olarak geçer. Onunla bir araya geldiğinizde sanki başka bir boyutta gibi hissedersiniz. Bu kısa sürecek dönem sizin enerjinizin uyumlanması için dünya düzleminde gerekli olan süre kadar olur. Birkaç saat, birkaç gün, birkaç ay fakat birkaç yıl değil. Bu ilk evrede onunla ruhani anlamda tanışırsınız. Merhaba ben ikizalevin birkaç yüzyıldır bu anı bekliyordum, ne tesadüf değil mi…

3-İlişki dönemi: Bu ilişki döneminde güç savaşları olur. Bu dönemin bir amacı da karma temizliği yapmaktır. Burada önemli bir konu benim kanımca ikizalevlerin heryerde yazıldığı gibi beraber bir karması yoktur. Beraber karması varsa ve ilişki yoğunsa bu karmik bir ruh eşidir bunu sakın atlamayın ve göz önüne alın. Fakat sizin tamamlanmamış karmanız, ikizalevinizden üstlendiğiniz karmalarınız olabilir. Onun karmasını siz tamamlıyor olabilirsiniz yani. Genelde sıkça görünen bir durumdur bu. Buradan kalmış bir karma da olabilir fakat ikili ilişkide kıskançlık, terk edilme, aldatma vb gibi korkular su yüzüne çıkabilir. Eğer bundan korkmuşsanız bunları deneyimleyebilirsiniz de fakat bu bir karmanız olduğunu göstermez. Salt size yardım etmek için ve destek olmak için buraya gelen biri sizi zor durumda bırakmaz, bu mümkün değil. Öyle hissediyorsanız burada karmik ruh eşi bağı vardır bu da ikizalev ile karıştırılır, birçok guru bile bunu yapabilir yani klasik bir hatadır.

İlişkinizi hafife almayın, yoğun ve kimsenin anlamadığı bir ilişki yaşamanız doğaldır. Bu dönem yıllar sürebilir. Bu süreçte en iyi yapacağınız şey ilişki dinamiklerini çözmeye çalışmaktır. Birbirnize karşı her ne olursa olsun manyetik bir çekimle yapışırsınız. Bu da bazı şeyleri sonrasında daha zor kılar çünkü ayrılık vakti geldiğinde bu sizin en orijinal yaranızı, tanrıdan vede o ilk ikizalevinizden kopuş anınızı ve acınızı tetikleyecektir.

4-Ayrılık dönemi: Ayrılık dönemi genelde sık görülen bir durumdur.Bu döneme ikizalevlerin birey olarak ihtiyacı vardır, bu ayrılık dönemini fiziksel olarak ayrılmadan fakat mesafeli geçiren ikizaevler de mevcuttur nadir olarak da olsa. Ne kadar süreceği bilinmez…

Bu dönemde kişi içine döner ve en eski yaralarından başlayarak bir iyileşme süreci başlatır. Hayatını ve alışkanlıklarını da sorguladığı bir dönemdir bu. Burada sıkça görünen ani değişiklikler, boşanmalar, kariyer değişiklikleri, ölümler, travmalar ve daha birçoğu gündeme gelir. Buna biz ruhun karanlık gecesi diyoruz. Bir de ikizalevinizin fiziksel olarak yanınızda olmaması veya sizi terk etmiş olması da cabasıdır.

Bu dönemde en iyi yapılacak şey ikizalevinize ulaşıp bir ilişki başlatmaya çalışmadan yada eskisi gibi olsun diye israr etmeden kendi iyileşme sürecimize hergün istisnasız emek harcamak, bu enerjileri de ruh boyuntunda bağlı olduğunuz ikizalevine göndermektir. Ben ikizalevimi negatif enerjilerden temizlemek, ona tüm kuşakları boyunca yapılan bedduaları temizlemek, onun kötü karmasını temizlemek ve daha sayamayacağım sınırsız temizlik için oldukça vakit harcadım.

İçinizden gerçek bir siz çıkacak ve yeniden doğuş için adım atacaksınız. Bu böyle bir dönemdir ve sizin ruhani gelişmişliğinize bağlı olarak da süresi değişir. Tabi bir de ikizalevinizin hazır olup olmama durumu vardır. Çoğu erkek ikizalev konfor alanından çıkmamakta israr eder, taki başına çok kötü birşey gelene dek, sonra artık yaşamı seçmeyi, ikizalevini inkar etmemeyi öğrenmek zorunda kalır. Umarım bu olmadan çoğunuz uyanır. İşte o zaman aşkı seçmekten korkmaz çünkü derin bir kayıp yaşamıştır.

Bu dönem tek başına bile birçok konu içerebilir, yakın ikizler, karmik ilişkiler, sayısız ders ve farkındalıkla dolu dolu geçen bu zaman insana bir ömür gibi gelir ne kadar sürerse sürsün yoğun bir dönemdir. İçinizdeki bütün acılar su yüzüne çıkar ve zor bir iyileşme süreci başlar. Acıları bırakıp kendini olduğunuz gibi ifade etme noktasına geldiğinizde de bitiş olur. Yani artık yeni hayatınıza hazırsınız demektir. Buraya da geçmişin muhasebesini yaparak ve geçmişte ikizalevinizle her ne yaşadıysanız affererek geçebilirsiniz. Hepsi kader, hepsi bir teslimiyettir.

5-Birleşme: Bu süreçte ikizalev çifti tekrar bağ kurar, bu illa fiziksel olarak başlamaz bazen ruhani de başlayabilir fiziksel devam edebilir, böyle de olabilir. Birbirlerinin enerjisini tekrar hissetmeye başlarlar, konuşmalar, yazışmalar başlayabilir. Sanki arada geçen zaman olmamış gibi, fakat bu sefer iki farklı ve değişmiş insan olarak misyonlarını üstlenmek üzere bir biraya geliş başlar.

İkizalevler ister istesin, ister istemesin bir misyon ve görevle buraya gelmişlerdir vede bu misyon başkalarına yollarında yardım etmeyi içerir. Bunu gerçekleştirmek için de en kolayı iletişim içinde olmaktır.

Her ikizlaev çiftinin birleşmeden anladığı şey farklıdır. Bazıları için bu evlenmeye kadar varırken bazıları kurulu düzenlerini bozmadan birbirlerinin yaşamları içinde diğerine yer açarak daha mutlu olurlar. Nasıl mutlu olacaklarsa bu o şekilde gerçekleşir.

6-Misyon: Burada ikizalev çifti tüm problemlerini halletmiş ve uyum içinde bir ilişki sürdürmektedir. Önemli olanın misyon olduğunu, hizmet etmek için burada olduklarını, sadece varlıkları ile bile bunu yapabildiklerini anlarlar. Kendi içlerindeki öze ve kendi içlerindeki güce inanmış, kendini tüm kusurları ve üstünlükleri ile kabul etmiş, otantik bir yaşam sürmeye başlarlar. Kendilerinin tanırının bir parçası ve tüm insanlığı aslında bir olarak görürler. İçlerindeki gerçekliğe ulaşmış bu bireyler gelecek için ve yükseliş için çalışmaya başlarlar ve diğerlerine yol gösterirler.

İlişkileri bu temel üzerine kurulduğundan romantik bir ilişkiden fazlasını içerir. Hayatlarını tamamen ve dolu dolu yaşarlar. Bu süreçte alınan haz ilk başta alınan hazdan bile kat kat fazladır. Her ikizalevin bu noktaya gelemeyeceği, sadece bu noktaya bu dünyadaki son yaşamları ise gelinebileceği söylenmekte. Ruh evriminde aşağıdan yukarı yükselirken aynı zamanda da yukarıdan aşağıya iniş halindelerdir.

Bu aşamada tam potansiyel ve tam kapasite aynı bir ilahi güç gibi ikisi birlikte tek birşey için çalışır ve hayatlarını sonsuz bir mutluluk içinde geçirirler. Bolluk onlara akar; her anlamda,aşk, sevgi, maddiyat, görsel, her türlü.

Bu aşamaların iç kırılımları da vardır fakat ben basitçe yazmak istedim. Çoğu açıklamalarda olduğu gibi süreç açısından sizleri de biraz rahatlatmak istedim.

Yolunuz her daim açık olsun, kalbiniz hep güzellikle dolsun.

Sevgiler

Burcu

“Twinflame relationship stages / İkizalev ilişki basamakları” için 2 yorum

  1. Sevgili İkizalev
    4 yıldır anlattıklarınıza uygun bir ilişki yaşıyorum.Gerçrkten çok zorlayıcı.
    Sizinle bu beraberliği konuşmak isterim.
    Nasıl iletişim kurabiliriz.
    Sevgiler

    Beğen

Yorumlar kapalı.