İkiziniz ile kurduğunuz ilişki kendiniz ile kurduğunuz ilişkinin bir yansımasıdır. Şimdi bir retrospektif düşünce tüneline girelim ve ikiziniz ile ilgili genel olarak düşüncelerinize objektif şekilde bakmaya niyet edelim.
İkiziniz ihtiyacınız olduğunda yanınızda değil mi veya kendini size göstermek konusunda çekingen mi? Belki siz de kendinize aynı şekilde davranıyorsunuz. Belki sizin kendinize ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda başkalarını ön plana koyuyor ve kendiniz için görünmez oluyorsunuz. Belki kendinizin ihtiyaçlarının farkına varıp bunlar için herhangi bir aksiyon almıyor, biri gelip sizi o durumdan kurtarsın diye öylece bekliyorsunuz.
İkiziniz size sizi sevdiğini söylemiyor mu? Acaba siz kendinize bunu söylüyor musunuz? Canım kendim seni seviyorum, ne yaparsan yap hep yanındayım, aldığın kararları destekliyorum ve biliyorsun ki hep benim için doğru olanı düşünürsün.
İkizalevi kaçan ikizler, acaba sizin de kendinize göstermeye korktuğunuz bir tarafınız mı var, ikizinize duyduğunuz derin aşkı göstermekten korktuğunuzu biliyorum peki başka neler var. Kendinizin bir özelliğini göz ardı ediyor olabilir misiniz? Sadece size ait olan bir özelliğinizi saklıyor olabilir misiniz? Yada yaşam amacınızı bilmek, öğrenmek ve bu konuda çalışmak adına çekingen misiniz?
İkizalevinizi koşulsuz seviyor musunuz? Kosulsuz Kabul etmekten öte koşulsuz seviyor musunuz? Herhangi bir kıstasa veya özelliğe bağlı kalmadan. Ya kendinizi; çok bedbaht bir durumda iken bile sevebiliyor musunuz? Kendiniz bile sevmediğiniz davranışlar gösterdiğinizde kendinizi seviyor musunuz? Kendinize şevkat duyuyor musunuz? Kolay affedebiliyor musunuz?
İkizi başka bir karmik ilişki veya evlilik içerisinde olan ikizler, siz de aynı şekilde böyle bir ilişki içerisinde olabilir misiniz? İkizinizin; o uyanmadığı için sürecinin ne kadar çok size bağlı olduğunun farkında mısınız? Onu uyandırmak için kendiniz tam uyanık mısınız?
Eğer bu sorular size bir farkındalık getirdiyse kendi adıma mutlu oldum. İkizalevimle yaşadığım süreçte daha çok kendim olduğumu ve kendimi tam anlamıyla çok sevdiğimi sizinle paylaşmak istiyorum.
Geçen gün radyoda bir programda dinleyicilere enterasan bir soru yöneltmişlerdi, sizi seven biri ile mi beraber olursunuz, sizin sevdiğiniz biri ile mi.? Hangisini tercih edersiniz diye. Farklı yanıtlar geldi ve çıkarımlar, belki şuan da sizin aklınıza gelen yanıtlar var. Pir Sultan Abdal “sevdiğim biri” ile demiş çünkü sevildiğinden asla emin olmazsın.
Benim cevabım ise kendini seven biri ile olurdu, çünkü insan kendini sevmez ise ne karsısındakini tam olarak sevebilir, ne de karşısındakinin sevgisini tam anlamıyla karşılayabilir.
Sevgi ile kalın
En zoru da bu sanırım kendini sevmek …
BeğenLiked by 2 people
İkizinden kendinin her turlu halini seyretmek ne kadar guzel bir hediye. Ask olsun!
BeğenBeğen