Synchronicity and Twinflames / Eşanlılık ve ikizalevler

Bu yazıyı yazmak için bir süre bekledim çünkü deneyimlerim de biriksin istedim, size doğru bilgi aktarabilmek için. Bu kelimenin ne anlama geldiğini ara butonunu kullanarak daha önceki yazılarımdan bulabilirsiniz.
Bu zaten mevcut olan tabir aynı anda olma, tesadüf aynı deneyimi yaşama veya eşzamanlılık, eşanlılık olarak çevrilebilir. Arka arkaya gelen olaylar silsilesinin de bir manası olursa bu da eşanlılığa girer.
Eşanda olan olaylar, ikizalevlerde ruhani gelişim sürecinin bir parçasıdır, bu beraber olma hali ve bir olma halinden gelir. Aynı sınavları aynı zamanda geçme halinden gelir. Bazen bir sınav ikiye bölünür ve öyle verilir ikizalevlere.
Bundan dolayı ikizalevlerin aynı anda aynı şeyi yapıyor olması, hem o ruh bağındaki birlikte olma ve bağlı (connected) olma halini simgeler.
Bunlar dışında seri halinde takip eden rakamlar görmek de bir işarettir. Örneğin ikizalevler ve yıldıztohumları sık sık 11 11 görürler.
Bu rakamların manası şudur, ruhani yolunuzda size birtakım mesajlar taşırlar. Bu mesajlar da size rehberlik etmek için gönderilmiş mesajlardır. Örneğin 555 görüyorsanız bu hayatınızda büyük, yeni ve köklü bir değişiklik olacak demektir, tabikide olumlu anlamda. Bu eşanlılıklar daha manalı geldikçe ruh bağı da daha da güçlenir. Bu ruh bağı hem ikizalevinizle hem de ikizaleviniz yoksa yüksek benliğiniz ile bir bütünleşme sağlar.
Taşıdığınız bazı DNA kodları da bu sayıları gördüğünüzde aktive olur. Örneğin araç kullanırken gözünüz önünüzdeki aracın plakasına takılıyorsa bir DNA aktivasyonu yaşıyor ve yardım alıyor olabilirsiniz.
Rakamları ne manaya geldiğini soranlar çoğunlukta. İnternette yüzlerce yazı bulabilirsiniz.
Önemli olan içinizde olanın dışınıza yansıması ve dışınızda olanın da içinize yansımasıdır, gerçek eşanlılık böyle olur, eş zamanlılık demememin derin bir sebebi aslında zamanın bu durumda olmamasıdır. Yani bilinçaltında dış dünyaya ve dış dünyadan bilince ve bilinç üstüne bir gönderi mevcuttur. Yani bazen dikkat ettiğinizde örneğin ikizalevinizin ismini her yerde görürsünüz, veya gördüğünüzde dikkat edersiniz:))
11 11 benim deneyimimde aslında bir değil mutlak işaretinin bir açıklamasıdır. Yani düz çizgi halinde matemetikteki mutlak işaretini simgeler. Buradaki mutlaklığın içinde hiçlik vardır. Bir “bir” olma halini yansıtır ve iki bir, bir araya geldiğinde bir ikizalev ilişkisinden bahsedilir. Eril enerjiyi 1 ile feminen enerjiyi 0 ile simgeleyenler de mevcut.
111 düşüncelerinizi pozitif tutmakla ilgilidir, 222 gittiğiniz yolun doğru olduğuna işarettir, 333 yüksek üstatların sizinle olduğunun işaretidir, 444 meleklerin ve nurun sizle olduğunu gösterir çok pozitif bir işarettir, 555 hayatınızda pozitif bir değişikliğin olacağına işarettir, 666 hayatınızda bazı unsurların dengede tutmakla görevli olduğunuzu hatırlatır, örneğin fiziksel alem ve ruhani alem gibi, 777 düşüncelerinizin ve hayallerinizin gerçek olacağının göstergesidir, 888 finansal konularda paraya kavuşacağınızın göstergesidir, 999. Bunlar numerolojinin konusu içine girer ve değişiklikleri kabul edip bitirmeniz gereken şeyleri bitirin artık demektir. 10 bitişleri ve tamamlanışları ve tekrar başlama noktasını gösterir. 14 ve 15 görüyorsanız karmik bir sınav veriyorsunuz demektir. 17 ve 18 daha uğurludur ve akışta olmanızı öğütler.
Dediğim gibi internetten bulabilirsiniz bunlar benim deneyimlerim.

Sevgiler.

“Synchronicity and Twinflames / Eşanlılık ve ikizalevler” için 2 yorum

  1. Öncelikle isteğimi unutmayıp konuyu ele aldığınız için çok tesekkür ederim.bir konu daha kafamı kurcalıyor.acaba üstüste duvar yazısı olarak mesela” pes etme ” görüyorum.ya da radyoda birden “issues” pop up ediyor.bunlar olabilir mi yoksa ben mi gereksiz anlam yüklüyorum.anlayış ve sabrınız için tekrar tesekkürler.dualarımdasınız hala…

    Beğen

  2. Evet aynen bunlardır. Evren sizinle bir şekilde iletişim halindedir. İçinizde aradığınız cevapları dışınızda bulursunuz. Bu bir mucize ve aynı zamanda bir rehberliktir. Sevgiler ve çok teşekkürler

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapalı.