Galaktik Ruh İkizi/Eşi / Galactic Divine Counterpart

Bazılarınız dünya düzlemine önemli bir görevle geldiklerinin bilincindeler. Bu görev her ne olursa olsun, bunu tam olarak bilseniz de bilmeseniz de, bu sizin yaşam yolunuzun vazgeçilmez bir parçasıdır. Bu görev er yada geç karşınıza çıkacak, sizi konfor alanınızdan çıkararak asıl amacınıza doğru yönlendirecektir. Burada tek yapmanız gereken akışa teslim olmaktır.
Bu görevli kişiler genelde farklı gezegenlerden veya yıldız sistemlerinden hatta farklı galaksilerden reinkarne olarak, yeni çağa ve uyanışa hizmet etmek için dünyaya gelmişlerdir. Siz de bunlardan biri olduğunuzu düşünüyorsanız, dünyevi ikizaleviniz veya ruh eşinizden ziyade galaktik eşlerinize doğru ilahi bir güçle yönlendirilmeniz muhtemeldir.
Hayatınızda böyle bir değişiklik oluyorsa lütfen paniğe kapılmayın. Umitsizliğe, inançsızlığa ve kendinizi yargılamaya düşmeyin. Her buluşmanın ve her tesadüfün bir nedeni vardır. Bunu unutmayın.
Galaktik ikiziniz veya eşiniz sizin geldiğiniz yere ait özelliklerinizi, veya insan üstü birtakım becerilerinizi ortaya çıkarmanızda size destek olacaktır. Onunla beraberken kendinizi evinizde gibi hissedebilirsiniz ki zaten öyledir.
Bu ruh bağında arada gidip gelen bir sevgi veya enerjiden çok, iki kişinin arasında oluşan ışığı ve aşkı paylaşma üzerine kurulu bir sistem vardır. Galaktik eşler aynı ruh alanını (soul space) i paylaşırlar. Ruh alanı paylaşmayı kısaca şöyle açıklayabilirim aynı ruh alanını paylaşan kişiler, aynı ilahi ışığı paylaşırlar ve bunun bir yansıması olarak birbirlerini ruh boyutunda aynı alanda gibi hissederler. Yani galaktik eşiniz veya ikiziniz size mesaj attığında hemen hissedersiniz veya onun bedenini görürsünüz sanki sizinle gibi veya aynı anda aynı şeyleri hissedebilirsiniz ve konuşmaya ihtiyaç yoktur, hem konuşulma hem de anlaşılma aynı ruh alanında gerçekleşir, başlangıç ve bitiş de aynı yerdedir. Bu ruh alanı bağı en derin bağlardan biridir. Sizi bağlayan ışık aynıdır, soulgroup olarak da aynı gruba ait olma ihtimaliniz yüksektir. Bu kendinizden bile yakın hissettiğiniz bir yakınlık hissi getirir. Bu bağ dünyevi bir bağ değildir. Her zaman orada olan sonsuz aşkın mutevazi bir ifadesidir. Onunla soulspace alanında iken yer, zaman, mekan, diğer insanlar ve çevre faktörleri bir anda yok olur. Kısaca özetlemek gerekirse başka bir boyutta, sanki size özel ve size ait bir odanın (alanın) içerisinde gibi bir arada olursunuz.
Bu çiftler genelde birbirlerine destek olmak için gelmişlerdir. Galaktik eşinizin veya ikizinizin sizin için yapabileceği şeyleri bir başkası sizin için yapamaz. Ona özel bir alanınız vardır ve o gelene kadar burası saklanır, o geldiğinde açığa çıkar.
Bu aralar, “Görevli” olarak gelen galaktik çiftlerin buluşma zamanları. Hepsine sonsuz teşekkürlerimi ve desteğimi buradan yollamak isterim. Yolunuz açık olsun, kolaylıkla dolsun, engelsiz olsun…
Hoşgeldiniz.

“Galaktik Ruh İkizi/Eşi / Galactic Divine Counterpart” için 2 yorum

  1. Merhabalar, peki dünyevi bir bağ değilse,yine karmadan söz edebilir miyiz?

    Beğen

    1. Ruh bağı ile karma arasındaki ilişki ruh bağının mahiyetine göre değişir ikizalevlerde karma olmaz galaktik ikizlerde dünyevi karmalar zaten olmaz

      Beğen

Yorumlar kapalı.