Ruh Aileniz / Your Soul Family

cropped-img_20160708_212747.jpg

Ruh Aileniz ikiz alevinizle tanıştıktan sonra karşınıza çıkan, sizi ve ikizalevinizi bir bütün olarak düşünürseniz, bu bütünün parçalarını taşıyan kişilerdir. Bu tanım ve mantık çerçevesinde ilk ruh aileniz yakın ikizlerden oluşur da demek mümkün.
Bu neden yazdım, bunu tanımlamaktan çok, bizim ruh ailemiz önemli bir yer taşır ikizalev ilişkimizde. Bunu bu yüzden yazdım. Önceki yazılarımda da bundan bahsettiğimi hatırlayanlar olacaktır.
İkizalevinizle ruh aileniz hiyerarşik biz düzlemde kavramak için nitelendirirsek, ilk önce ruh ailemiz (bu bize yakın olan) daha sonra o kişilerin bir uzantısı olarak ikincil dereceden ruh ailemiz (bize bir kademe daha uzak olan) ve de son olarak ruh tanışıklığımızın olduğu kişiler (bu da üçüncü dereceden yakın olan kişilerdir)
Bu şekilde bir ağaç diagramı gibi, soy ağacı gibi, ağaçların kökleri gibi siz ve ikizalevinizden aşağı doğru inen bir grup insan mevcuttur.
Bu konuya değinmemin asıl sebebi, bu insanlarla ilgili ikizinizle kavuşmanız için önemli bir göreviniz olmasıdır. Siz ve ikiziniz tüm bur ruh ailesinden sorumlu ruhbirliği olarak, onların negatif yönlerini, korkularını ve onları saf sevgi olmaktan alıkoyan her ne varsa, tüm bunları temizlemekle yükümlü olduğunuzdur. Eğer içinizde bir yargı varsa ve nerden geldiğini bilemiyorsanız, eğer içinizde bir negatif durum varsa ve nerden geldiğini bilemiyorsanız, ruh ailenizden birinden geliyor olabilir. Siz onu bulup temizlemedikçe de geri gitmeler söz konusu olacak tam bir birleşme olmayacaktır.
Bu tüm ikizalevlere verilmiş ulvi bir görevdir. İçinize gelen, kollektifte gördüğünüz birtakım negatif duygular ve düşünceler varsa, bunları köküne kadar temizleyin. Ancak bu şekilde siz de tam bir birleşme yaşayabilirsiniz.
Ben bunu yaklaşık dört senedir yapıyorum, ruh ailenizi temizlemeniz için onları fiziksel olarak da tanımanız da gerekmez, meditatif halde iken onlara telepatik olarak ulaşıp, enerji yollayarak bunu temizleyebilirsiniz.
İkiz alevimle ruh bağım aktive olduktan sonra tanıştığım kişilerin çoğu ruh ailemdendi ve onlara hayatla ilgili korkularını aşmaları için yardımcı oldum. Şimdi bir örnekle bunu netleştireceğim. Örneğin ruh ailenizden birinin bu hayattaki dersi aile olmayı öğrenmek veya aile kurmak diyelim ve korkularından dolayı da bundan kaçıyor diyelim. Siz de ne kadar göremeseniz de aile olmakla ilgili şüphe taşırsınız, bu durumda da ikizinizle tam bir birleşme yaşayamazsınız. Dolayısıyla yapmanız gereken o kişiyi bulup ona bu korkusunu geçirmesinde yardımcı olmaktır. Onda geçince sizde de geçer ve yakınlaşma olur. Bu şekilde ilerleyen bir sistem içindesiniz. Bunu size bildirmek istedim.
Ruh ailenizde ayrılık korkusu varsa, bunu tüm bireylerden temizlemeniz gerekir. Bu korkular önceki yaşamlardan bile geliyor olabilir. Bazen de o birey fiziksel olarak da hayatımıza girer. Ruh ailemizle tanışırız ve her gün de ruh ailenizden biri ile tanışıyor olabilirsiniz. Size kendinizi kapamayın açın dememin sebeplerinden biri de budur. Yeni tanıştığınız erkek veya kadın, ruh ailenizden biri olabilir.
Bununla ilgili periodik olarak da çalışmalar yapabilirsiniz. Meditatif halde iken kendinize sorun, ikizimle kavuşmamı engelleyen nedir? Sonra aldığınız cevaplara göre ilgili kişileri enerji olarak tespit edip “temizle” diyerek o korkuyu, endişeyi, şüpheyi her ne ise bunu yok etmek mümkündür. Bununla ilgili rehberli bir meditasyonu da bloğuma koymayı düşünüyorum.
Birinin ruh ailenizden olup olmadığını ancak siz bilebilirsiniz. O yüzden bir başkasına sormamanızı tavsiye ederim. Sizin öz ruhunuza bağlı ruhlar temizlendiğinde siz de birbirinize kavuşmuş ve yükselmiş olursunuz.
Ben bunu bilmiyordum geç mi kaldım diye panik olanlar, hemen ruh ailenizde kim panik yapıyor bulmanızı ve temizlemenizi öneririm. Çünkü bu ikizalevlerde otomatik olur, siz farkına varın veya varmayın bu süreci zaten yaşadınız ve yaşıyorsunuz. Benim amacım sadece bilgi vermek ve farkındalık kazandırmaktır.
Hepimize kolaylıklar diliyorum.
Sevgiler