İkizalevlerin Misyonu / Mission of Twinflames

Eğer bir ikizalevseniz, yaşadığınız saflaşma süreci boşuna geçirilmiş bir zaman değildir. Bu süreçte öğrendiğimiz bilgileri, kendimizi tanıma şeklimizi, ikizimizle ilişki kurma şeklimizi ve buna benzer olguları, “ruh bağımızı” bir sonraki evreye taşımak için kullanabiliriz.
Kendimizi keşfetme ve de en iyi versiyonumuz olma durumu ikizalev ilişkilerinin temelini oluşturur. Eğer ilişkiniz bu temele dayanmıyorsa, eksik parçaları tamamlayıp bulmanızı öneririm. Bu ilişki sizi kendinizin bir üst versyonuna taşımıyorsa o ilişkiyi sorgulamanız yerinde ve doğru olacaktır.
İkizalev ilişkileri sürekli ilerlerler, çekirdeğe ulaştıktan sonra da boyut değiştirerek devam ederler. Hep misyondan bahsediyoruz, merak ediyoruz, bundan dolayı bu yazıyı yazma gereği duydum. Sizden gelen çağrılarda misyon kısmında takılmış ikizler vardı, hiç endişe etmeyin çünkü misyon denilen şey eğer spesifik olarak kontratlı ve bildiğiniz bir misyonunuz yoksa şunlar olabilir:

* Dişi ve Eril enerjileri dengelemek: Bu basit gibi görünse de önemli bir misyondur, ataerkil bir toplumda yaşıyoruz ve biz türk milleti olarak anaerkil bir toplumdan geliyoruz. Dişi enerji eğer eril olmaya çalışmadan kendi gücünü bulabilirse bu dünya için büyük bir adım olacak. Aynı zamanda yin yang diye adlandırılan fakat birçok adı daha olan, tüm evrenin üzerine kurulu olduğu bu iki karşıt enerji dinamiklerini anlamak ve çözümlemek de önemlidir. Bu dinamiklerin bilincinde olarak ikizalevler tarafından üretilen enerjiler dengelendiğinde kozmik bir enerji oluşur.

* Farklı kültürlerin ve milletlerin birleşmesi: Bildiğiniz üzere dünyamız birtakım sınırlarla çizili, bunların içinde kalan kısma da ülke diyoruz. Peki ya bizim içimizdeki sınırlar, onlarla bunları nasıl bağdaştırıyoruz. İki farklı milletten, iki bambaşka kültürden, hatta iki farklı etnik kökenden gelen kişiler nasıl bir ikizalev olabiliyorsa, o kadar da sınır denilen şey yok aslında, onları biz çiziyoruz ve bir ilizyondan ibaretler. Belki de bunu dünyaya ispatamak için burdayız.

* Farklı dinlerin bir çatı altında birleşmesi: Bir yahudi ile katolik birinin evlendiğini düşünün yada bir müslüman ile hıristiyan. İşte bu çiftler dinler arası bütünleşmeleri ve birleşmeleri sağlamak amaçlı olarak ikizalev olmuşlardır. Onların mükemmel derecede anlaştığını görebilirsiniz, çünkü anlaşamayan ve din yüzünden başkarını öldürüp eziyet edenler başkalarıdır. Bu ikizalevler birçok devlet ve din liderine ibret olarak vardırlar.

* Toplumları ve kişileri yeni dünyaya hazırlamak: Bazılarımız değişikliği sevmez, kurulu düzen bozulduğunda hemen savunma mekanızmaları ve hayatta kalma mekanizmaları çalışmaya başlar ve bu da bizi direnme ve kabullenmeme enerjisine iter. Oysa değişim kaçınılmazdır. Siz de birkaç yıl önceki versiyonunuz değilsiniz, o zaman bu kadar çok hiç değişmeyen kurala uyum sağlamak da gittikçe güç olmalı. Bu ikizler esnek yapıları ile etraflarına bunu gösterirler.

* Dünyanın değişimine bizzat katkıda bulunmak. Bu ikizaler ki çoğunluktadır, yaydıkları ikizalev enerjisi ile bazı kodları yeniden yazmak, fizik kurallarının ezberini bozmak, kaosu ehlileştirmek ve dünyamızı altın çağa ilerletmek için buradalardır. Bu görevli kişilerin eril enerjileri farklı bir güce sahiptir. Yani enerji kodları daha değişiktir. Tüm ikizalevler gibi onlar da bu yap-bozun içinde yerlerini laiki ile alırlar ve değişimin öncüleri olarak kendilerini gösterirler. İkizalev sablonunu bile değiştiren ikizalevler vardır:))

Diyeceğim şu ki, Bir “ikizalev” olarak var olmanız yeterlidir, gerisi zaten olmuştur.

İyi hafta sonları

“İkizalevlerin Misyonu / Mission of Twinflames” için 3 yorum

  1. Dişil enerjinin, eril enerji olmaya çalışmadan kendi gücünü bulabilmesi ve bunun yollarıyla ilgili bir yazı yazabilirseniz çok mutlu olurum, yazılarınız insana güç veriyor teşekkürler, sevgiler 🙂

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapalı.