Dönüm noktası / Turning point

Şu anda hissettiğim enerjiler doğrultusunda birkaç bilgi paylaşmak istiyorum. 2011 ve 2012 yılında ikizalev dinamiği göstermeye başlayan ilişkiler için bu hafta veya bu ay bir dönüm noktası olacak. Bunu hissetmemin ve düşünmemin nedeni feminen enerjinin sınavlarını verip kendini sevmeye yönelmesidir.
Özellikle benimle bir yıldır çalışan veya blogumu takip eden ikizalev dostlarım için söylüyorum; şu anda sizi herhangi birşey olumsuzluk içine sürükleyebilir mi? yada karşı cins sizi herhangi bir şekilde aşağılayabilir mi? O eski aşırı özverili haliniz ve kendinizi arka plana atma durumunuz var mı? Yazılarınızdan ve paylaşımlarınızdan anladığım kadarı ile bunlar çok geçmişte kaldı. Bu da sizin başarınız ve sizin gücünüz. Şu anda yıkılmaz bir güce sahipsiniz, karşıt enerjiniz de bunu farketmektedir.
Artık maskülen enerjinin bu son şansıdır, çünkü siz onsuz da olabilirsiniz, peki ya o sizsiz? İşte feminen enerji şu anda gücünü ve sevgisini kendi sevgisinden aldığı için, ihtiyaç duyma veya yapışma halinden, saf sevgi haline geçmiştir. Bu da tüm gücü feminen enerjiye vermektedir.
Bu durumda feminen taraf zihin olarak ve kalp olarak bir ilişkiye açıktır. Eğer ikizalevi zamanında gelmez ise de ona uygun bir ruh eşi ile hayatını sürdürecektir. (bunu yeni tanışan ikizler için söylemiyorum) Her iki durumda da feminen enerji kazanacak bir pozisyondadır. Bunun gücünü içinizde hissediyor olmalısınız. Bunu ikiziniz de hissediyor bu da onun size doğru çekilmesini sağlayacaktır.
Sevgili ikizalev dostlarım bundan sonra hayırlı haberlerinizi bekliyorum lütfen bana yazın.
Sevgiler

“Dönüm noktası / Turning point” için 22 yorum

  1. Kaç gündür her an bu yazıyı bekliyordum heyecanla ♥️ Ne güzel haberler. Tüm ikizler için en hayırlısı olsun inşallah. Hepimizin yolu refah ve huzurlu olsun 🙏🏻☺️😍

    Liked by 1 kişi

    1. Ayrıca bizim 2011-2012 değil 2014 ama hızlanma hissediyorum sanki bu yılların yaşayacağı gelişmelere yetişmemiz lazım gibi. Siz ne düşünürsünüz bu konuda Burcu hanım ♥️

      Liked by 1 kişi

      1. Kesinlikle doğru şuan ve bu ocak ayından beri dönüşümler çok hızlı. 3 yıl da ikizalevler için minimum yeterli süredir. Belki de yetişmiş olabilirsiniz.

        Beğen

  2. 2009 yılında tanıştım, aradan kaç sene geçti sonuç belli, hiç umut yok, ben pes ettim. O beni sevmiyor, bunu biliyorum, eminim. Bu sitedeki yorumlara bakıyorum hayret ediyorum, 2014 yılında tanışan bile kavuşmaya yaklaşmış, bizde ise hala büyük bir ilerleme yok. Dünya üzerinde kavuşamayacak tek ikizalev biziz herhalde. Ikizalevim o değil demeyi çok istiyorum ama bazı şeylerden ötürü bunuda söyleyemiyorum. Artık hayatımdan ve aklımdan onu çıkarmaya karar verdim. O dönmiycek, bana karşı birşey hissettiği yok.

    Liked by 2 people

  3. Yazılarınız ilaç gibi geliyor. Tam da şimdi ağustos ayındaki tutulmaların farklılığıyla ilgili bir yazı gördüm ve siz acaba ne düşünürsünüz bu konuda diye merak ettim ki yazınızı gördüm❤ Hayırlı haberler olsun inşallah hepimiz için. Sevgiyle…

    Liked by 1 kişi

  4. Evet 7 agustosta etkisi kuvvetli bir ay tutulmasi daha sonrasinda da gunes tutulmasi olacak. Cok hizlanacak onemizdeki bir yilnicinde hersey gibi gozukuyor.

    Liked by 1 kişi

  5. “…şu anda sizi herhangi bir şey olumsuzluk içine sürükleyebilir mi? yada karşı cins sizi herhangi bir şekilde aşağılayabilir mi? O eski aşırı özverili haliniz ve kendinizi arka plana atma durumunuz var mı? Yazılarınızdan ve paylaşımlarınızdan anladığım kadarı ile bunlar çok geçmişte kaldı. Bu da sizin başarınız ve sizin gücünüz. Şu anda yıkılmaz bir güce sahipsiniz, karşıt enerjiniz de bunu farketmektedir.”

    Yazınızın bu kısmı kendi adıma hem cevap oldu hem de aydınlanma sağladı. Yıllardır korkulu rüyam olanı bana yaşattığı halde yıkılmayıp bir nevi başkasıyla evlenmesiyle yaramı sarmalayan ikizim sayesinde eskisinden çok daha özümü seven ve güvenen birine dönüştüm. İçimde kimselere en yakınlarıma bile diyemediğim korkularımı dışa vurup aslında o kadar da korkulacak bir şey olmadığını bana göstermekle kalmadı ne olursa olsun bağın aynen devam ettiğini de gösterdi.

    Ne zaman tamamen kendime odaklansam ya da başkalarıyla ilgilensem yani kısacası ona verdiğim ilgiyi kesip başka şeye odaklansam bir şekilde bana sitemini iletip uyarıyor bu ya rüya ya da uyanıkken … farketmiyor. Eğer runner – chaser durumu yaşayan arkadaşlar varsa hala benim gibi, tek tavsiyem cidden ilginizi kesip kendinize odaklanın bakın sonra 3 gün içinde rüya da olsa kapınızı çalıyor mu çalmıyor mu =)

    Beğen

  6. Sevgili Sslcle haddime degil ama yazdiklarinizi gorunce uzuldum ve bir kac sey yazmak istedim. Emin ol ki bu blogu takip eden etmeyen bir cok ikizalev sizin yazdiginiz seyleri milyonlarca kez dusunmustur. Belki o de o dondu donecek diye beklememek gerek. Beklemek eylemine son vermeliyiz bence ki bu surec sonlansin. Ayrica hic belli olmaz belki senelerdir cozulmeyen dugum bir anda cozulur. Bence pozitif dusunelim 🙂

    Liked by 1 kişi

  7. Güne mail adresimi acaba yeni bir post var mıdır diye kontrol ederek başlıyorum desem abartmis olmam çünkü bu eşsiz tecrübeler getiren deneyimde anlaşıldıgimi hissettigim tek yer burası..herşey için her defasinda binlerce teşekkürler..
    Ikiz alev surecinin bu bahsettiğin etkilerinin olusabilmesi için 4yillik bir zaman dilimine mi ihtiyaci vardır peki?Ben kendi surecime(çocuklugumdan beri var olsada)bu duzlemde karşılaşmayi 2016da yaşadım çünkü ve herşey tam da blogda yazanlar dogrultusunda gelişti…

    Beğen

    1. Ayrıca yorum yaptığımda site bana hangi avatar resmi vericek çok merak ediyordum bu turuncu olan çok anlamli oldu:)

      Beğen

    2. Çok teşekkürler ben de elimden geldiği kadar sık yazmaya çalışıyorum. Şöyle açıklayayım 2011 ve 2012 kuşağı ilk kuşak idi. Ben de bu kuşağı laiki ile yaşadım ve kollektif olarak ikizalev şablonlarını temizledim dolayısıyla sonradan gelenlerin süreci daha hızlı olacak. 3 ile 6 yıl idi ilk kuşak için. Eğer o dönemde kendiniz üzerinde çalıştı iseniz bu süre kısalır yarıya düşer. 2017 zaten ultra hızlı
      Bol şans

      Beğen

      1. Merhaba ben blogu bir haftadir takip ediyorum.benim de 2.5 yillik bir iliskim sonlandi gecen ay ve yazidaki gibi 3agustos gunu artik beklentiden vazgectim tamamen cunku bend3n besleniyor enerji olarak ve guc vermis oluyorum karsi tarafa bilincsizde olsa.kendi gucume ve icime yonelmeyi sectim.yalniz ikizalev konusuyla daha yeni tanisiyorum bir insanin bizim ikizimiz olup olmadiguni nasil bilicez neye gore anlaiyoruz? Ikizimsede gidebilirmi seven ruh esinden vazgecebilirmi? Aciklarsaniz sevinirim tesekkurler

        Beğen

      2. Sizinle aynı öz frekansı taşıyan kişi ikizalevinizdir. Bir kişi ikizaleviniz ise onunla ömrünüzün sonuna kadar birlikte olacağınızın garantisi yoktur. Hiçbir ilişki ve kişi bunu size söyleyemez çünkü aksi takdirde ilahi olanı devredışı bırakmış oluruz.

        Beğen

Yorumlar kapalı.