Full twin / Ayna ikiz

Birkaç danışanım aynı anda ayna ikizler ile ilgili daha çok bilgi edinmek üzere sorular sordu ben de bunları cevaplamak istedim buradan.
Bu konunun şuan gündeme gelmesi bir tesadüf değil diye düşünüyorum, belki de güneş tutulmaları sonucunda olan derin temizlikle bazılarınız ayna ikizinize doğru yönlendirilmiş olabilirsiniz.
Ayna ikizi diğer ruh bağlarından ayıran en büyük özellik karmik ilişki durumunun çok az veya hiç olmamasıdır. Yani buradaki mantık şudur, biz kendi yansımamız ile bir karma yaratmış olamayız, bu esas olarak mümkün değildir. Bundan dolayı ayna ikizalevler arasında karma yoktur ve bazı literatürler sadece bu ilişkiyi ikizalev ilişkisi olarak kabul eder, bu da gerçekten çok azdır. Hiç karması olmayan bir ikizalev çifti tam ikiz, ayna ikiz veya gerçek ikiz olarak adlandırılabilir.
Bunun için yüksek ihtimalle, bu benim tahnim ve düşüncem, bu çiftin mutlaka decending bir tarafının olması gerekir. Yani yükselişte değil de alçalışta olan bir tarafı olması gerekir bence, çünkü dünya düzleminde karmalarını temizlemiş, yükselmiş ve tekrar bu dünyaya hizmet etmek için geri dönmüş olmaları esastır.
Aksi takdirde bu dünya düzlemindeki yaşantıda mutlaka karmaları vardır. Auraları ise indigo ve mor olmalıdır.
Bu güneş tutulmasında karması tamamen temizlenen kişiler de bu gruba dahil olabilirler.
Ayna ikizler arasındaki ruh bağı, bu ilşkiyi tanımlamayı zorlaştırır, yani bir kardeş, bir eş, anne, baba, çocuk gibi bunların hepsi gibi bir bağ hissedilebilir. Ayna ikizler örneğin başkaları ile evli olsalar bile bunu dünyevi bir görev gibi görüp, buna takılmaz, bu bağı yaşatmaya devam ederler. Onlar herşeyin çok farkındadır ve aralarında dünyevi bir evliliğe veya bağın onayına ihtiyaç duymazlar.
Genelde tam da bu yüzden ilişkileri hakında başkaları ile konuşmazlar, daha ziyade aralarında konuşurlar. Onların arasına gerçekten hiçkimse ve hiçbirşey giremez. Ayna olma halinden memnun ve bunu eğlenceli hale getirecek bir yaşam seçerler. Aralarında kıskançık olmaz ve müthiş bir cinsel çekim olur.
Onlar her zaman beraberdirler, fiziksel olarak beraber olmaya ihtiyaç da duymazlar… bir beden birleşme aşamasından sonra genelde beraber veya yalnız hep birliktelerdir. Bu tip çiftler bir diğerinin var olmasından mutludur, diğer ikizlerdeki gibi bir ulaşamama durumu yaşamazlar. Bu ayna ikizlerin çoğu galaktiktir de aynı zamanda. Bazıları görevli gelmiştir, iki lightworker çift de ayna ikiz olabilir.
Genelde bir misyon için buradalardır, bu misyon mutlaka planetary bir müsyondur yani büyük kitlelere hitap eden bir misyonu üstlenirler, bir avuç insana değil.
Bundan dolayı birleşimleri sorunsuzdur ve karma da taşımazlar. Risk almayan bir çifttir. Bu çiftler arasında yaş farkı çok az veya yoktur. Misyonları bitince beraber dünya düzlemini terk ederek kendi evlerine giderler ve bazen de tekrar gelmek isterler, karması olmayan bu varlıklar bu seçimde özgürdür.
Ayna ikiz çiftlerden biri ne yaparsa yapsın diğeri ilişkiyi koparmaz, yani diyelim biri evlendi diğeri bunu destekler yüksek ihtimalle. Veya gidip o da evlenebilir, bu aradaki bağı bozmaz. Misyon odaklıdırlar, misyonu gerçekleştirme aşaması için ne gerekiyorsa yaparlar ve bu çok doğladır. Bu çiftler arası küsme, darılma ve sitem yoktur.
İlk başta maskülen uyanışı femineni zorlayabilir fakat bu çiftler ayrılık evresine de ihtiyaç duymazlar, öyle bir evre yaşamazlar, yaşasalar bile bu bir gün belki sürer belki sürmez.
Sevgiler

“Full twin / Ayna ikiz” için 11 yorum

  1. 😊😙❤Teşekkürler yazın için…ayrılık evresine ihtiyaç duymazlar derken ruhsal anlamdamı ayrılmazlar

    Beğen

  2. Gerçekten kafam çok karıştı, ayna ikiz ,ikizalev ve ayrıca bu ruhsal olgunluğu tekamül etmek hayal gibi , yukarıda bahsettiğiniz kişilikler çok ütopik geliyor sanki ..

    Beğen

  3. Geçenlerde farkettiğim bir şeydi bu, tüm ikiz alev tanıdıklarım bir ayrılık, kaçma-kovalama evresinden bahsediyor. Sitenizde de bununla ilgili yazılar arıyordum ki, tam olarak ikiz alev ilişkimi tanımlayan bu yazıyı gördüm. Hiç bir kaçma, ayrılık yaşamadan direk birleşme evresi. Yaşlarımız arasında 11 ay var. İkimiz de yıldız tohumlarıyız ve misyonlarımız aynı denecek kadar benzerler. Aynen yazdığınız gibi, maskülenimin uyanışı bir kaç ay sonra olmuştu biz birlikte olalı. İlk başlarda benim awakeningde ondan biraz daha ileride olmam biraz zorlasa da, sonrasında her şey tüm mükemmelliği ile devam etti. Hiç kavga denecek kadar bir kavgamız küslüğümüz olmadı, arada sadece belki bir saatliğine kendine güvensizlikler araya giriyordu ama hemen sonra çözülüveriyordu. Çok seyrektiler fakat artık olduğundan daha da seyreldi ve hiç ufak bir tartışma bile yok. Teşekkür ederim tekrardan bu blog için!
    -esen

    Liked by 1 kişi

  4. şuan sorum karışık gelebilir ama hem orjinal (true twin flame) hem de ayna ikize sahip olmam mümkün müdür? yolculuğumun başından beri 1111 ve 0000 ı görüyordum ve tahminimce 1111 i gördüğüm kişi ile artık kavuşabilmemiz mümkün gözükmüyor her ne kadar temizliklerin çoğunu yapmış olsam da onun şuanki ilişkisini bırakacağına dair olan ümidimi kestim, şuan görevime başladım ve muhtemelen birkaç ay içinde ayna ikizim ile tanışacağım. İkisine de sahip olmam mümkün mü, sizce orjinal ikizimle temizleyemeyeceğim şeyleri ayna ikizimle iyileştirmem mümkün olduğu için yönlendirilmiş olabilir miyim?:(

    Beğen

      1. yani 1111 i gördüğüm katalistim 0000 ı gördüğüm ayna ikizim değil mi?

        Beğen

    1. Sevgili ikiz alev Ayna ikizinizi muhtemelen birkaç ay içinde tanıyacağınızın bilgisini nasıl aldınız acaba ?

      Beğen

Yorumlar kapalı.