Feminen is closing down / feminen kendini kapatıyor

Bu yazıyı yazmak için neredeyse bir haftadır bekliyorum, zamanı demek ki bugün imiş. Feminen enerji malesef ikizalev bağına kendini kapıyor. Bunca yıl emek verdiği şeyin, suladığı o çiçeğin yeşermediğini veya tek bir çiçek dahi açmadığını gören feminen bu bağa kendini kapamış durumda.

Bu tüm ikizalevler için geçerli değil tabikide fakat kendini bu şekilde hisseden varsa yalnız değilsiniz. Maskülen enerjinin hiçbir aksyon almaması ve hala bazı şeyleri kendine itiraf etmekten kaçması aynı zamanda gösterdiği kötü davranışlarla feminen enerjiyi itmesi artık feminenin bu duruma olan sabrını tüketti.

Tabirim için kusura bakmayın fakat “canın cehenneme ne halin varsa gör” diyor şuan çoğu feminen enerji taşıyan ikizalev taraf. Bu da tabi oldukça keskin bir geri gidiş etkisi yarattı. Bu durumdan nasıl çıkarız, çıkamamız gerekli mi veya bu durum bir amaca hizmet ediyor mu buna bakmak yerinde olur. Bu duruma karşılık olarak da maskülen enerji geri çekilmiş durumda sanki bir çıkmaz hal aldı bir anda herşey.

Bana iç sesim bu tip durumlarda hep “inan” der. Belki de inancımız sınanıyor ve belki de birşeyin sonuna yaklaşınca genelde karşımıza çıkan negatif bir etki bu. Bu durumda iseniz yeni günlük temizlik size çok iyi gelecektir tabilkide hergün yapmayı ihmal etmezseniz.

Bu kadar ilahi anlamda iyi kurgulanmış birşeyin adaletsiz bir şekilde biteceğini ben düşünmüyorum. Feminen enerjinin şuanki duruşunu da beğeniyorum aslında, “benim istediğim şekilde bana gel yoksa gelme” diyor. Bu tam bir güç ifadesi aslında. Feminen enerji yüzyıllardır ezildiği yerden çıkmış ve bir karakter sergiliyor diye düşünüyorum ve bunu, ilişkinin tümünü kaybetmek pahasına da olsa yapıyor. Bence harika bir gelişme bu.

Aslında zor durumda olan şu anda ne yapacağını bilemeyen maskülen enerji. Eğer o değişimleri gösteremezse, ruhani anlamda büyüyemezse ve aslında var olan halihazırdaki gerçeğe uyanamazsa korkarım ki femineni en azından bu yaşam süresi boyunca kaybedecek, çünkü feminen şuan kendi yolunda tam gaz gidebilecek durumda.

Bu ay yeni meditasyonlar ve aktarmak istediğim birçok makale ile yoğun bir ay olacak. Hepinize sevgilerimi sunuyorum.

“Feminen is closing down / feminen kendini kapatıyor” için 12 yorum

  1. Aynen söylediğiniz gibi hissediyorum, “Benim istediğim şekilde bana gel, yoksa gelme.” Geldiğinde sevginle, pişmanlığınla, üzüntünle, özleminle ve aynı zamanda umudunla, her şeyi düzeltmek için yapıcı bir şekilde geleceksen gel, böyle olmayacaksa gelme. Bunun sebebi şimdiye kadar çok çabalamış olmamız ve elimizden geleni yaptığımızdan emin olup sonuç görmeyince umutsuzluğa düşmemiz bence, artık üzülmek istemememiz, yorulmamız, bu yüzden geldiğinde de her şeyi değiştirecek güçle birlikte gelmesini istiyoruz. Sadece şunu merak ediyorum; somut ya da manevi her türlü çaba ve niyete rağmen ileriye hiçbir adım atmayan maskülen enerji, nasıl en ufak vazgeçişte hatta inançtaki şüphede, enerji kesilir kesilmez geri çekilebiliyor, bu bağın bütün sorumluluğu feminen enerjide mi ya da onu ayakta tutan sadece o mu, öyleyse gerçek bir bağ olmaz ki ve maskülen enerji nasıl bu kadar pasif ve etkilenen ama somut hiçbir etkiye sebep olmayan pozisyonunda oluyor, bunu aktif hale getirmek için ne yapmamız gerekir çünkü gördüğünüz gibi feminen enerjinin kendi hayatına odaklanıp obsesyonları bırakması da geri tepiyor. Gerçekten anlam veremediğim ve bir mantığa oturtamadığım için soruyorum, cevap alabilirsem çok sevinirim… Bu harika zamanlama ve güzel kalbiniz, yazılarınız için çok teşekkürler, sevgiler… ❤

    Liked by 3 people

    1. Çok güzel ifade etmişsin ve söylediklerine tamamen katılıyorum. Bu paradoksu nasıl aşarız buna gelirsek sanırım ilk önce kendimize yoğunlaşmalıyız, bir amaç belirleyip buna giden küçük hedefler koymalıyız, bunu maskülenden bağımsız bir şekilde yaparsak daha doğru olur. Biz bir elma ağacı ektik, suladık, ağaç büyüdü ve meyve vermedi, bir tane daha eker miyiz? Bunun gibi bir durum. Maskülen enerji gücünü gösterip femineni tamamlamalı aksi takdirde bir başka maskülen enerji feminen tam olgunluğa eriştiğinde bunu yapacaktır başka türlü madur olan senin de yazdığın gibi hep feminen enerji olur. Çoğu feminen uyanmıştır ve bu maskülenin uyanışını sağlayacak yegane unsurdur. Kendinizi ikizalev ilişkinizde kurban gibi görmemeniz önemlidir. Sadece birine muhtaçsanız böyle bir duruma düşersiniz, ikizalevinizin tek olması bu muhtaçlık hissini veriyor, bu moddan çıkmanız yerinde olacaktır.

      Liked by 2 people

      1. Cevapladığınız için çok teşekkürler ❤ Peki kendi hayatımız ve gelişimimiz için hedefler belirleyip bunları gerçekleştirirken ikizalevimizle ruhsal bağımız nasıl olmalı? Şu an bu bağa ve kendimize verdiğimiz değer arasındayız sanki, bu yüzden ne istediğimizi biliyoruz,huzur… Sonraki adım da çoğumuz için dediğiniz gibi kendi hayatımıza yön vermek olacaktır ama feminen enerji bu noktada kendine değer verdikçe güçlenirken kendini artık kurban olarak göremeyecektir, kendine güvenen ve sunduğu sevginin değerinin farkında olup bunu herkesle paylaşan feminen enerjinin artık maskülen enerjiyi umursamayacağını ve bırakacağını düşünüyorum. Bence farkında değiliz ama çok yavaş bir şekilde bu noktaya doğru ilerliyoruz, tabii maskülen enerji bir anda her şeyi değiştirmezse. Bu her iki ihtimalde de kendi gelişimimize odaklanırken ona karşı bakış açımız ve duygularımız nasıl olmalı? Tamamen herşeyi geride bırakıp mantıklı bir açıdan sebep sonuç ilişkisiydi böyle oldu deyip noktalamak mı, yoksa affetmeye çalışıp imajine ederek ya da söylediğiniz gibi mektup yazarak söylemek istediklerimizi söylemek mi ya da bu onu enerji açısından besleyip yine kurban olarak kalmamıza mı sebep olur ? Bana kalırsa en azından bitecekse bile aramızdaki bağı şifalandırmak için bir şeyler yapmalıyız, bu her iki taraf için bir sınavsa birleşmeye hazır olmamız için iyi olacaktır, mesela ben onu çok özlememe rağmen nefret hissediyorum ona karşı hissettiğim bu nefreti başkalarına yansıtıyorum, bana söylediği kötü bir sözü ben de birilerine söylerken buluyorum kendimi birdenbire çok özlüyorum onu sarıldığımı düşünüyorum, sarılırken ona vurduğum gözümün önüne geliyor istemsizce. Belki de suan bu yüzden ayrıyız, bu duygulardan kurtulamadığımız için, birleşmeye hazır olmadığımız için, su an gelse affedebilecek kadar gizli olmadığımız için, onun kendi adımlarını atmasına bir şans vermemiz için, bu adımlar bize olmasa bile… Yakın zamanda okuduğum bir yazıda, gerçekten muhtaç durumda olmayan birine yardım etmememiz söyleniyordu, bizden yardım istemiyorsa eğer. Ona yardım ettiğinizde onun tek başına başaramayacağını kabul etmiş olursunuz ve bunun ona bir faydası olmaz, onun için hiçbir yargı hiçbir davranış değil sadece iyilik dileyin diyordu, belki de bunu yapmalıyız sadece. Suanda farkında olmasak da önemli bir zamandan geçiyoruz ve bu zamanda bilinçli olmalı aramızdaki bağa da bilinçli yaklaşmalıyız bence, bunun için ne yapmalıyız? Biraz uzun oldu biliyorum ama aynı hissettiğimizi biliyorum ve burdan sorup hepimizin faydalanmasını istedim, çünkü ben size soru sorup yeni yazı yazdıran arkadaşları çok seviyorum, birbirimize cevap oluyoruz 🙂 Desteğiniz için çok teşekkürler, sevgiler ❤

        Liked by 1 kişi

      2. İlk önce bu kişi false twin mi yoksa real twin mi bunu iyice anlamanı öneririm. Eğer ona karşı bir nefretin varsa bunu bir kağıda 3 gün boyunca yaz ve o kağıdı yak lütfen. Önce kendine odaklanmalısın, kendine odaklandığında etrafında değişen şeyler olmaya başladığında bana bir mail atmanı öneririm. İkizlerin fiziksel olarak ayrı olmalarının nedeni kendi başlarına iyileşme sürecinden geçmeleridir. Bu bağa yaklaşım öncelikle bunun kendimiz için geçirdiğimiz bir süreç olduğunu anlamaktan geçer. Sevgiler

        Liked by 1 kişi

  2. Aynı hissediyorum. Hiçbirşey yapasımda gelmiyor. Çok yorulmuşum.

    Öylece yaşıyorum. Az biraz merak var işte birşeyler olacak hissediyorum, ama ne ?

    Hayırlısı…

    Liked by 3 people

  3. Maskulen enerji sıkısmıs durumda. Kurdugu korumalı kalesi eskisi gibi guvenli degil. Kiminle karsılasıp tekrar yuvasına dondugu bu noktada iki taraf icinde onemli. Sunduklarımız cesitli nedenlerle geri cevrilebilir, diger yarısı sen veya ben olmayabiliriz ancak kosulsuz sevginin tohumunu bir sonraki feminen icin ekmis ve filizlenebilecek sekilde onu kendi haline bırakmak bu kısır dongunun enikonu sonunu getirecektir. Bu sevgi korkusunun iluzyonunu, baglılık ve sorumlulugun korkutucu olmadıgını,sahiplenmeden de olabilecegi gercegini kadınların halihazırda sırtlandıgı bu misyonu paylasmanın butunlukteki onemini kavramanın zamanı geldiyse eger ben yolculugumda karsıma cıkan herlesin sevgi yolunda bulusması adına zaman ve enerjimi harcamaya hazırdım hazırım ve daima olacagım. Bu yolda sarfedilen gozyası, kalpkırıklıgı ve husran da buyurken beraberinde her halukarda yasanıyor. Kimseyi bu duygulardan sorumlu tutmayıp daima ileri ve yüksek olabilmek, Burcu canım ozume donmemde ve tekrardan hareket edebilmeme yardımcı oldugun icin tesekkur ederim. Bahsettigim de buydu, paylastıkca coglasın varsın hickimse tercih etmesin ancak herkes sevsin de yasayalım artık.

    Liked by 3 people

  4. Merhaba.
    Öncelikle çok değerli yazılarınız için çok teşekkür ederim.

    Bir erkeğim ve yazdıklarınızın aynısını hissediyorum. Çoğunlukla “Ne halin varsa gör” diyorum, onu çok özleyip ağladığım da oluyor. Kendisi bir şeyleri değiştirme yolunda katiyyen bir adım atmıyor genellikle de bu isteklerimi kavgaya dönüştürüyor. Bu durumdan çok sıkıldım. Onu bırakmak istiyorum ama yapamıyorum. Bu durumda olmam feminen enerji tarafı olduğumu mu gösterir? Hangi tarafta olduğumuzu nasıl anlarız ve bunun bizim için önemi nedir?

    En iyi dileklerimle.

    Beğen

    1. Merhabalar, ikizalevlerin feminen enerjisi tek bir enerjidir, yani burada bahsedilen feminen sizin de otomatikman femineniniz olmakta. Bu yüzden tek bir ikizalevimiz var tek bir feminen enerji, her iki kişiye de yansıyan. Burada durumunuzun özeti şu şekilde, maskülen enerjiniz feminenini reddediyor ve feminen de zaten derinlerinde reddedilme korkusu ile yaşıyor. Sizin onu kovalamanızın nedeni içinizdeki feminenin yaralı kısımlarına eğilmek yerine, onu aşırı sevgi göstererek kompanse etmek fakat sizi temin ederim ki yarın gelse evlenme teklif etmeyeceksiniz. Onun da masküleni duygusal olmama taraftarı, mantıkta yani. Bunun dengelenmesi sizi biraraya getirecek. Kim maskülen kim feminen buna takılmayın, aynı feminen enerjiyi taşıyorsunuz dolayısıyla onun kaçmasının sorumlusu aslında sizsiniz gibi bir durum çıkıyor. Sitemde maskülen enerji meditasyonunu yapıp ona gönderebilirsiniz, siz de femineni yapabilirsiniz. Günlük temizliği de öneririm. Kolay gelsin

      Liked by 1 kişi

  5. Yorumunuzu yeni gördüm cevapladığınız için teşekkürler, duygularımı yazıp yakacağım bu arada dolunaya gelmesi çok güzel oldu 🙂 günlük temizliği de yapıp size yazacağım, sevgiler ❤

    Beğen

Yorumlar kapalı.