False twin may ruin your relationship / sahte ikiziniz ilişkinizi bozabilir

Sahte ikiz konusu, bu aralar özellikle gündemime almak istediğim konuların başında geliyor. Bunun nedeni de aslında bu enerjinin sizin var olan gerçek ikizalev bağınıza verdiği zarardır. Öncelikle sahte ikizle ilgili diğer yazılarımı da okuyamamış olanlara buradan bir referans vermek isterim. arama butonundan bu yazılara ulaşabilirsiniz.

Sahte ikizi nasıl anlarız ve tanımlarız, kısaca birkaç madde yazacağım.

  • Sahte ikizinizin yanından ayrıldığınızda enerjiniz düşer, onunla geçirdiğiniz vakitte ise o sizin enerjinizi çalmakla meşguldür.
  • Bu kişi ilk önce size yaklaşacak, sonra da istediğini aldığında ortadan kaybolacaktır. Ve bu böyle bu şekilde sürecektir siz dur diyene kadar.
  • Sizi kendine daha önce bir başkasına bağlanmadığınız şekilde bağlayan bu kişi, sizin mesajlarınıza cevap vermeyecek ve bundan derin bir haz alacaktır.
  • Son olarak manüpülatif şeyler söyleyecek ve yapacaktır, mesela kendini size özel biri olarak tanıtmak gibi, yada evleneceğiniz kişi oymuş gibi vaatlerde bulunmak, özünüzdeki bluprinti de birebir size yansıtabilecek yetidedir. Bundan dolayı onun sizin sahte ikiziniz olduğuna sizi kimse inandıramaz.

Bu konuya özellikle çok dikkat etmeniz gerekir. Sahte ikiniz ile kurduğunuz her bağ, yaptığınız her konuşma veya görüşme, onu düşünmeniz bile, ikizalevinizle, asıl olmanız gereken kişi ile aranızı açarak, ilişkinize zarar verecektir.

Zaten asıl amaç da budur, çünkü sahte ikiz “sen benimsin” diye size gelir gerçek ikiziniz ise “ben seninim” diye size gelir. Bunu bir örnek olarak konuyu açıklamak adına bu cümlelerle kullandım.

Derin uyanışlar bu dönemde sizleri bekliyor. Birleşme şansınızı bir sahte ikiz ile bozmanızı önlemek bir görevim olduğu için bunu yazıyorum. Sahte ikizinizle beden birleşmesi yaşayamayacağınızdan, 5.boyuta geçmeniz de gecikecektir. Benim beden birleşmem sanırım 8 ocakta tamamlanmıştı. 2018 ve 2019 da 8 ocakda da tam bir geçiş olacaktır ve çoğunuz bu dönemde ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Henüz fiziksel olarak bir araya gelmemiş ikizalev dostlarıma bol şans diliyorum, kendi iç sesinize ve rehberliğinize güvenin. Elbette ki birgün aynı bedende buluşacaksınız, bunun olmayacağına değil de olacağına enerjinizi yoğunlaştırmanızı öneririm. Eğer bununla ilgili adayınız umutsuz vaka ise, mutlaka değiştirin. Asılolan seçiminizdir.

Sevgilerimle

Burcu

“False twin may ruin your relationship / sahte ikiziniz ilişkinizi bozabilir” için 8 yorum

  1. Tam bunu merak ettiğim zamanda yazdınız, teşekkürler ❤ İkiz alevimiz de bu tarz davranışlar göstermiyor mu, nasıl ayırt edeceğiz?

    Beğen

  2. Beden birleşmesi hakkında ayrıntılı bir yazınız gelecek mi acaba 😍 Ben aslında ayrılık döneminden sonra ki olacakları merak ediyorum. Bu konuda da dört gözle yazı bekliyorum hep.
    Sevgilerrr 🦄

    Beğen

  3. Karşınızdaki kişiye kızgınlık duyuyorsanız bu sizin içinizdeki kızgınlığın bir yansımasıdır. Ben yazımda kızgınlıktan bahsettigimi hatırlamıyorum. Yanlış yönlendirme olmasın

    Beğen

  4. ben ona karşı kızgınlık duymuyorum o bana karşı duyuyo.yazınız gayet net.ben yanlış ifade etmiş olabilirim😍

    Beğen

  5. Merhaba, yanlışlarımızı gördüğümüz, bize bir şeyler öğreten birisi bizim sahte ikizimiz olabilir mi? Bunlar oluyorsa bu kişinin gerçek ikizimiz olması gerekir mi?

    Beğen

  6. Merhaba sahte ikiz olduğunu düşündüğüm kişi benden uzaklaştı ama ben hala onu düşünüyorum.Buna nasıl engel olabilirim.

    Beğen

  7. Sahte olan hata yaptıgında sıkısıp cevap vermeyerek karsı tarafdan bir adım bekleyerek her daım kacak dovusmeyi seciyor, gercek olan hata yaptıgında gercekle yuzlesıp hatasını kabul ederek bunu telafi etmek icin ilahi sevgiden aldıgı gücle cesurca ıharekete geciyor. Zaten bunu yapamıyorsa oda gercek degıl sahtedir. Guven en onemlı sey bu yolda ikizine guvenmeyen aslında kendıne hıc guvenmiyor zararı gene kendısıne dokunuyor.Okuduklarımdan bunu cıkardım.

    Beğen

Yorumlar kapalı.