The Deepest Love / En Derin Sevgi

Hepiniz yaşadıklarınızdan biliyorsunuz ki, bir ikizalev aşkından daha derin bir sevgi ile henüz karşılaşmadık. Bu derin sevgi, siz bitti deseniz de bitmeyen, sizi hergün düşüncelere sevk eden, yaşamınızın bir parçası olmaktan alıkoyamadığınız bir sevgi.

Bazen isyan edip bitsin desek de asla bitmeyen bir sevgi, hayat gibi yaşamak gibi sürekli devinim halinde olan, bir tepelere çıkartan bir yerin dibine sokan, öyle bir sevgi.

Bakış açımız ise hergün değiştiğinden bu sevgiyi algılama şeklimiz de değişiyor, bu sevgi diğer sevgiler gibi olduğu gibi kalmıyor, veya elle tutulmuyor, anlatılmıyor da…ne kadar denesem de…pek anlatılmıyor.

Böyle bir sevgiye sahip olmak ne kadar değerli birşey biliyor musunuz? Çünkü bu sevgi allaha veya inancınıza göre evrene duyduğunuz aşkın, hayranlığın ve teslim oluşun bir yansıması, bu sevgi; sevgi var olmadan önce oluşmuş bir sevgi, bundan dolayı çok derindir. Bu ne kadar derin bir sevgidir bilemeyiz bile… bu ancak biz yaşadıkça öğrendiğimiz bir sevgi, gücümüzü buradan aldığımız.

Bu sevgiyi hissetmiş olmak bile sizin için bir ayrıcalıktır. Karşılıksız olduğunu düşünenlere buradan sesleniyorum, karşılıksız olsa bu kadar yoğun hissedebilir miydiniz? Nasıl göründüğüne bakmayın, daha derin bakın, daha huzurla bakın ve anlayacaksınız ki, ikizalevinize duyduğunuz sevgi oradadır. Sarsılmaz bir mihenk taşı gibi oradadır. Yıllar geçse de, onu hiç görmeseniz de o azalmaz, tam tersine çoğalır. İşte bir ikizalev bağını eşsiz yapan da budur.

Yaşları genç olan ikizalev dostlarıma müjdem var yaşlarınız 1 veya 2 ile başlıyorsa 🙂 İkizalevler için kavuşma ve birleşme kapıları açıldı. Sizden ricam tüm inancınızı buna doğru yöneltmeniz ve ikizalevinize sonsuza kadar kavuşmanız. Bu çiftlere evlilik de gözüküyor, 3d ikizalev çiftlere çocuk da var 🙂 Benim ikizalev ilişkim 9d, bu yüzden sizinkiler ile karşılaştırmanız yanılmanıza neden olabilir. Bundan dolayı şahsi soruları seanslarım dışında örnek teşkil etmediği takdirde yanıtlamamayı tercih ediyorum.

Sevgiye inanın, aşka inanın, kavuşmaya inanın ama önce ayrılığın olmadığına inanın. Ne yaradanınızdan ayrısınız, ne de ikizalevinizden, bu ilüzyona bir son verin. Size aşk ve sevgi hakkında öğretilmiş tüm kalıpları yıkın. Bırakın ikizalev aşkı içinize aksın ve yolunu bulsun, ona yolunu siz çizmeyin, bu bir hata olur. Aklınıza takılan konuları blogdan sol kolonda “ara” bölmesine yazarak aratabilirsiniz. Burada ihtiyacınız olan tüm bilgiler mevcuttur.

İyi hafta sonları

“The Deepest Love / En Derin Sevgi” için 6 yorum

  1. Dün gece şunu hissettim yanımda kim olursa olsun (ikizalevim değil başkası bile olsa) yaradanın benliğine kendimizi açık tuttuğumuz sürece o yine de bir yolunu bulup akıyor sarıyor ve sevgisini hissettiriyor… Bunu görmek bile bir şükür sebebi iken 🙇 İkizimizle olsa nasıl olur bunu tahmin etmek mümkün değil 😇😇 Sanırım daha yüksek bir frekansa uyumlanmayı gerektiriyor 🙂

    Beğen

  2. Sadece bu sevgiyi tasimamiz bile o kadar güzel ki.
    Yaslari 3 ile baslayanlar icin ne var Burcu 🙂
    ❤️❤️❤️

    Beğen

  3. Kafam çok karıştı biri gerçekten kafamı kurcalıyor ve canımı yakıyor… Diğer kişi ise gerçekten çok iyi davranıyor… Fakat canımı yakan kişi ile herşey daha yoğundu…

    Beğen

Yorumlar kapalı.