Our body as a vessel for divine concsiousness / İlahi bilinçe araç olan bedenimiz

Bedenimiz, siz mi onu mu taşıyorsunuz o mu sizi taşıyor tartışılır, dünya üzerinde var olabilmemiz için bir araçtır. 12 adet bedenimiz vardır, bunların ilk 3’ü nispeten ölçümleyebildiğimiz fiziksel, duygusal ve zihinsel bedenimizdir. Diğer 4’ü görünmeyen ve henüz ölçümleyemediğimiz bedenlerimizdir, kalan 5’i ise selestiyal dediğimiz dünya düzlemine ait olmayan kısmıdır.

Ben seanslarımda tüm bu bedenlerle çalışabiliyorum, böylelikle iyileşme fiziksel bedenden diğer bedenlere değil tam tersine diğer bedenlerinizden ilk 3 bedene ve hayatınıza yansıyor. Yani dıştan içe bir iyileşme değil de içten dışa bir iyileşme gerçekleşiyor. Bu da daha çabuk ve kalıcı sonuçlar yaratıyor.

İnsanoğlu muhteşem bir makinadır, kendi kendini de onarma yetisine sahiptir. Biz buna bilgimiz dahilinde bağışıklık sistemi diyoruz. Aynı bunun gibi kendimizi koruma sistemlerimiz, iyileştirme sistemlerimiz de mevcut. Önemli olan sadece bunların farkına varıp aktive etmek. İnsanın hayatta kalma iç güdüleri özünde bir hayvandan çok daha güçlüdür. Fakat malesef zaman içinde bizim bunu kullanma şeklimiz olumsuz yöne kaymış ve aktif olumlama yerine pasif saldırı şeklini almıştır.

Çevrenize yaydığınız enerji çok önemlidir, hayat göreceli, bakış açıları sonsuzdur, buna bağlı olarak da görüşler devinim ve değişim içindedir. Bunun için akışta olmak ve hayatta alacağınız kararları merkezinizden, en yüksek hayrınıza olacak şekilde almak çok önemlidir.

Önümüzdeki dönemde bloga yükleyeceğim bazı video konferanslarla size seslenmeyi uygun buldum. Yeni dönem ve yeni başlangıçlarda görüşmek üzere…

Sevgiler