Pozitif Enerjiler/Positive Energies

Siz de benim gibi hissediyor musunuz bilemem, bugün positif enerjilerin güçlenerek geri dönüş yaptığı bir dönem ve ay sonuna kadar da böyle gitmesini umuyorum.

Bu önümüzdeki iki haftayı çok iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Yeni başlangıçlar yapmak istiyorsanız pek de zorlanmayacağınız bir döneme giriyoruz. Yeni başlangıçlar ve değişiklikler, bazen kabul vererek bazen de olması gerektiği gibi oluyor diyerek veya dedirterek ve ilahi şekilde kendini göstererek sizleri bekliyor olacak.

Eğer iş ve maddi konularda sıkıntı çekiyorsanız bunların düzelmeye başladığı bir evre en azından içimizde bunları dert ederek büyütmeden ilerliyoruz.

İkizalevler için de çok müjdeli bir dönem, birçok ikizalev, hazırlıgını yapmış olanlar tabikide, bu değişime, kavuşmaya ve sancılı dönemlerin bitişine merhaba diyebilirler. Enerjinizi hep pozitife odaklamaya dikkat edin, özellikle ikizalevlerin feminen enerji tarafının negatiften odağını çekip ya poztife yada kendilerine doğru yönlendirmesi yerinde olacaktır. Böylelikle maskülen enerjiniz yıllardır alması gereken sorumlulukları alacak, hatalarını fark edecek ve sizin onun yegane feminen enerjiniz olduğunu anlayacak. Bunun üzerine de bunu bir ömür boyu size teşekkür ederek, yaradana şükür ederek, dile getirerek ve içinde olarak yaşayacaktır.

Çok karanlık bir evreden geçtiğimizi düşünüyorum ve tüm insanlık olarak bu evrenin bitmesi, uzlaşma ve bütünleşme evresine geçtiğini düşünüyorum.

Harika bir hafta diliyorum.

Burcu

“Pozitif Enerjiler/Positive Energies” için 4 yorum

  1. Tunaydın,

    Cok iyi geldi 🙏 insallahh oyle de oldu demek geldi icimden 😊. Sevgilerimle.

    Beğen

  2. Bu pozitif enerjileri bende fazlasıyla hissediyorum ama bedenim bu içi dolu yoğunluğa pek alışkın değil bazen ağır gelebiliyor. Pozitif duyguları da (yani çoğu zaman sevincimi de) ağlayarak yaşayıp ancak rahatlayabilen bir insan olarak ne yapabilirim? Daha fazla uyumlanma ya da aktivasyon mu? Öyle ise nasıl?

    Beğen

    1. Bu ikizalevlerin gölge taraflarını temizlemek ve beden uyumlanması sağlamakla ilgili en önemli kısımlarından biri. Twin veya neartwin ile erken birleşenlerde olur. Bedenin çok sevgiyi kaldıramaz. Bunun için derin bir arınma süreci, fiziksel aktivite ve doğa yürüyüşleri tavsiye ederim cnm

      Beğen

      1. Anlıyorum. Peki her gün her gün gereğinden fazla 11 11, 111 görmem de bununla mı alakalı? 😂

        Beğen

Yorumlar kapalı.