Üçüncü Enerji / the third Energy

Bugün size elimden geldiğince üçüncü enerjiyi anlatmak istedim. Üçüncü enerji ikizalevlerin birleşme evlerinde oluşan, iki ikizalevin enerjisinin birleşiminden oluşan, çok yüksek frekansta titreşen, saf bir enerjidir.

Üçüncü enerjinin oluşması için içimizdeki eril ve dişi taraf tam dengede olmalıdır. Bu tam dengede olma halinden, iki kişi de aynı anda bu hale ulaşırsa, bir üçüncü enerji ortaya çıkar.

İlk başta bu üçüncü enerji cinsel birleşme sırasında, veya çiftlerin durumlarına göre fiziksel olarak aynı yerde olma veya bir bütünleşme evresinde olur. Fiziksel bedenimiz, bu kaynak enerjisine benzeyen yüksek frekans enerjisini her an taşımak için yapılandırılmamıştır. Bundan dolayı bir alışma evresine kadar bu enerji gidip gelir. Çok derinden gelen bir aktivasyondur bu ve aynı biliç altından birşeyin gelmesi gibi tetiklenme ile olur.

Bu enerji ile ilk kez karılaşıyorsanız panik olmayın. Hazır değilseniz, yüksek enerji anksiyete yapar. Lütfen tekrar söylüyorum, panik olmayın vucüt alışana kadar bu enerji ziyaretinize beklenmedik zamanlarda gelecektir.

Zaten tüm ikizalevler belli bir frekansa geldiklerinde dünyada değişimler başlayacak diye düşünüyorum. Bazı ikizalevler dünyadaki enerji gridlerinin kesiştiği noktatadırlar ve bunu korurlar, yani dünyadaki enerji ağının önemli bir parçasıdırlar. Bundan dolayı her ikizalev üçüncü enerjiyi aktive edemeyebilir. Bu ilişkinin gidişatı açısından önemli değildir, kavuşmayı etkileyen bir unsur da değildir.

Bazılarımız bu enerjiyi üretmek, buraya bu enerjiyi topraklamak ve çıpalamak, auritik alanımızda bu enerjiyi taşıyarak başkalarını iyileştirmek ile görevliyizdir. Tüm ikizalevlerin başlıca ilk amaçları sadece “var” olmaktır. Gerisi zaten var oluştan gelir. Özel birşey yapmaları gerekmez.

Sevgiler

 

 

“Üçüncü Enerji / the third Energy” için 2 yorum

  1. Bayıldım bu yazıya – iyi ki varsın Burcu’cum.

    Sevgilerinle, Nilufer

    Beğen

Yorumlar kapalı.