What is unlimited / Limitsizlik

Siz öylesiniz, sınırsız. Evrenin bilinçsel sınırlılığı içinde kendi sınırsızlığınızı keşfetmek için buradasınız. Bir sınırın bitip diğer bir sınırın başladığı her türlü olguda siz büyük resmi görerek bunların sınırsızlığını tatma şansı bulanlardansınız.

İnsan, evrendeki en sınırsız varlıktır aslında, sadece bilinç ve onun yaratımları bizi sınırlar, veya kendi koyduğumuz fiziksel sınırlar, ruhumuz sonsuz ve sınırsızdır. Bu ruhu, bu sınırlı beden içinde algılamak için buradayız.

Sevgi sınırsızdır, birini sevmek yerine herkesi sevmeyi seçebilirsiniz, bu da sizi gerçek potansiyeliniz ile tanıştıracaktır. Burada biri ile herkes arasında bir seçim de sözkonusu değildir.

İçimizdeki sınırsızlığı hissedelim şuan bir an durarak, o anda sessizce ve zamanın olmadığı yerde. Sevginin heryerde olduğunu hissederek. Çünkü ondan başka birşey yoktur.

Birgün sohbetlerine katıldığım dergahta, biri dedeye şu soruyu sorar “güneş mi daha büyüktür insan mı?” Sevgili dedemiz cevap verir “İnsan” Buradaki derin manayı benim burada açıklamam mümkün değildir. Bunun yorumunu size bırakıyorum.

Sınırsız günler diliyorum

Burcu