Ruh Eşlerinin Kapanış Zamanı

Gerçek ikizalevi ile bağlantı kuran veya şuan beraber olan ikizalevler için, ruh eşlerinden kopma zamanı.

İkizalev ilişkisi bildiğiniz üzere başka bir bağı taşımak üzerine kurulmamış bir ilişkidir. Tam birleşme aşamasına gelmek için tüm bağlantılı ve eklentili olduğunuz herşeyden ve de herkesten ayrılmanız ve kopmanız gerekmektedir.

Eğer geçmişe ve eski ilişkilerinize bel bağladıysanız, ikizalev ilişkiniz çiçek açamaz, bundan dolayı tüm eski bağların temizlenmesi gerekir. Buna geçmişte beraber olduğunuz ruh eşleri de dahildir.

Eğer hayatınızda birden fazla kişi varsa ve hangisi ikiziniz hangisi ruh eşiniz bilmiyorsanız benden bu konuda destek alabilirsiniz. Ortağım ve ben bu konu ile ilgili özel seanslar yapıyoruz, birebir, yüz yüze ve okumada içeren bu seanslara katılmak istiyorsanız lütfen mail atınız.

İkizalevler için bir dönüm noktası da eski ruh bağlarının bitmesi ve yola tek kişi ile devam etmenin verdiği dayanılmaz hafiflik olacak. Ruh eşlerini bırakamayanlar, tam birleşme için beklemek durumunda. Bu yıl birçok ikizalev kavuşuyor, neden bunlardan biri de siz olmayasınız.

Maskülen enerji özgürleşiyor ve biz de onları bundan dolayı kutluyoruz. Maskülen enerji meditasyonunu menüye yükledim, şifresi feminen enerji meditasyonu ile aynıdır.

Sevgilerimizle

“Ruh Eşlerinin Kapanış Zamanı” için 9 yorum

  1. Maskulen enerjinin hayatında olan ruh eşleri veya karmik ruh eşleride bu durumda birleşmeye engel oluyor mu?

    Beğen

    1. Evet tam birleşme final union dediğimiz duruma onun veya feminenin tarafındaki tüm ruh bağları engel olur. Daha doğru ifade etmek gerekirse kendi isteği ile kendi zamanlamasında kendi sorumluluk alarak bırakmadığı her bağ engel olur. Örnegin eşi ölse bile bizim için engel olur bu.

      Beğen

  2. Peki kolektif karma temizliği için kurulmuş ilişkilerimizin ne zaman biteceğini nasıl anlarız? Ya da hızlandırmak için neler yapabiliriz?

    Beğen

    1. Kollektif karma temizliği veya templateleri değiştirmek için yaşadığınız beraberlik bu misyon bitince son bulacaktır. Bu tamamen sizin elinizde. Hızlardırmak için nihai sonuca ulaşacak kısa yollar keşfedebilirsiniz. Bu benim sürecimde olmuştu

      Beğen

      1. Ben tam olarak düzelmesi gereken şeyin ne olduğunu anlayamadım ve sanırım bir konu değil bir kaç konu üzerine çalışıyoruz nasıl bulacağım onları 😞

        Beğen

      2. Düzelmesi gereken birşey yok aslında. Bunlar size sezgisel olarak zamanı geldiğinde bildirilecektir. Zamanından önce açıklamak doğru olmaz. En azından benim deneyimim bu şekilde idi…

        Beğen

  3. Merhaba,

    Blogunuzdaki çalışmaları uygulamak istiyorum. Şifre iletmeniz mümkün müdür?

    Teşekkür ederim,

    Tuğba

    Beğen

Yorumlar kapalı.