Çok ilginç bir dönem başlıyor

İkizalevler için çok ilginç bir dönem başlıyor. Bu yeni dönemde herşeyin değişime uğraması söz konusu. Bu değişim, her değişimde olduğu gibi sizi korkutabilir; sakın korkmayın çünkü güzel birşeyin yeniden yapılanması için eskinin yıkılması gerekir.

Bu dönemde kendinizi sıkça sorguluyor olabilirsiniz, geçmişe dönüp yaşadığınız süreçte yaptıklarınızı sorguluyor olabilirsiniz, bu konuda lütfen yapıcı olun. Kendinizi sorgularken öğrendiklerinize de şükretmeyi unutmayın ve kendinize fazla yüklenmeyin.

Her ne olduysa ve her ne yaptıysanız, sizin ikizalev sürecinizin bir parçası idi. Siz bunları düşünmeden, yapmadan, vermeden, almadan, sergilemeden, sevmeden, ağlamadan olamayacak bir süreçti. Bu zorlu sürecin sonuna geldiniz, artık daha emin adımlarla ileri doğru ilerleyebilirsiniz.

Özellikle ikizalev lişkisi içerisinde 3+ yıl kalmış olanlar, bu dönemde derin ve kristal bir netlik sizleri bekliyor olacak. Geçmişte göremediğiniz, size sürecinizi aksatmamak adına gösterilmeyen herşey su yüzüne çıkıyor ve de bu uyanışla beraber sizin için bir idrak dönemi başlıyor. Bu idrak döneminde kim kim, ne ne, neyi neden yaşadınız bunların hepsini anlayacaksnız, sabırlı olun.

Karmik ilişkilerin bittiği bir dönem bu, artık bu tarz ilişkileri hayatınızın gelecek olan kısmında yaşamayacaksınız. Size destek olan yapıcı kişilerle tanışıp, hayattan beklentilerinizi, hayallerinizi, amaçlarınızı, hedeflerini gerçekleştireceksiniz. Tek yapmanız gereken şey üzerinizdeki ağırlıkları bırakıp, tozu şöyle bir silkmek.

Yeni ikizalev ilişkiniz ve yeni ikizalev döneminiz hayırlı olsun. Sizlerin bu dönemdeki sorularına yanıt vermek için her zaman buradayız. Yeni konferans serimiz ile Mart ayında yayındayız. Buna ek olarak ikizalevlerin uyumlanma ve kavuşma süreçlerine yardımcı olacak, yoğun ve özel hizmetler içeren bir paketle de sizlere destek olmayı düşünüyoruz.

Sevgilerimizle

“Çok ilginç bir dönem başlıyor” için 2 yorum

  1. Ikinci kez reddedildim. Ilkinde beni kendisi etti. Ikincisinde ortak arkadasimiza kizarak ben hissetmiyorum uyum yok diye reddetti. Yani Burcu Hanimcim, ben inaniyorum ikizalev olayina ama benimki bu yasantida gerceklesmeyecek galiba. Cocuk cook net. Ben uzaklasmayi seciyorum. Ayniyiz ama farkliyiz. Farkli olan yonleri dusununce ilerde sorun yasayacagimi dusunuyorlar arkadaslarim. Ben vazgeciyorum. Ic bulantisi yasiyorum aklima bazi seyler gelince. Terapileriniz cok iyi geliyor. Tesekkurler.

    Beğen

    1. Ben teşekkür ederim. Bu dönemde bu yazdıklarınıza ışık tutacak paylaşımlarda bulunacağım. İkizalevinizi bırakın tanrıya doğru yönelin. Umudunuzu kaybetmeden, Sevgiler

      Beğen

Yorumlar kapalı.