İkizalev sürecinin en önemli parçalarından biri de düzlem bilincinin kazanılması ve bu düzlemler üzerinde yükselişe geçilme aşamasıdır.
Ne yazık ki insan kendini bilmez, yani bilemez. İnsanın kendine subjektif değil de objektif olarak bakması oldukça zordur ve bu dünya düzleminde aynı zamanda inkarnasyon süreci boyunca ve inkarne olmadan geçirmek zorunda olduğu zamanlar da dahil olmak üzere çok uzun zaman alır. Aynı şekilde başkalarına subjektif olmadan objektif bakması da zaman alır.
Bu durumda birinden yardım istediğinizde çok dikkatli olun. Sizin probleminizi ve sorununuzu tam olarak anlıyor ve size hiçbir yargıda veya yorumda bulunmadan yaklaşabiliyor mu bu çok önemlidir. Aynı zamanda birine tavsiye verirken de dikkatli olun. Bunu kendiniz için mi söylediniz yoksa onun için mi, bu verdiğiniz tavsiye aslında sizin yapmayı istediğiniz ama yapamadığınız bir şeyi mi anlatıyor. Yada sizin bir korkunuzu mu yansıtıyor.
Bunun gibi yüzlerce örnek mümkün. İşte tam da bundan dolayı yüksel düzlemlerde ve birlik bilincinde olmadan birine tavsiye vermek doğru olmaz. Sizden tavsiye istemeyen birine tavsiye vermek, size danışmayan birine içimde geldi deyip tarot kartı açmak da doğru olmaz. O tarot kartı karşınızdaki kişiyi değil tam da sizi söylemektedir.
Evrenin bazı değişmez kuralları gereği yansıtma kuralı veya çekim yasaları da burada geçerli olur. Genelde nadiren bir vizyon görürüm ve bir danışanımla ilgili “içimden bir ses” geldiğinde bu çoğunlukla yanlış olur. Çünkü o ses adı üzerinde sizin içinizden gelir, onunkinden değil. Burada belki daha yüksek bir karmik şablon temizlenmektedir.
Bu yüzden düzlemlere kısaca bir göz atalım. Fiziksel düzlem, Eterik Düzlem, Duygusal düzlem, Zihinsel düzlem, Yüksek bilinç düzlemi ve Birlik düzlemi. Bir ikizalev kişisi bu yaşadığı süreç içerisinde birlik düzlemine erişmiş olmalıdır. Aksi halde Eterik düzlemde reiki bilmek veya duygusal düzlemde astral seyahat yapmak herhangi bir tavsiye vermeyi gerektirmez.
Bazen danışanlarım bana ilişkimle ilgili bakış açılarıyla, ikizalevimin kim olup olmadığı konusunda yorumlarla, benim kim olup olmadığım konusunda bildiklerini düşündükleriyle, genel geçer enerji akışları ile veya en can alıcısı “tavsiyeleri” ile geliyorlar. Bazen rüyalarında gören de çok oluyor. Bunları sevgiyle kucaklıyorum. Ben yolunuza ışık tutarken sizin kendi yansımalarınızı suda görmeniz beni mutlu ediyor.
Sevgilerimle
Reblogged this on ikiz alev.
BeğenBeğen