İkizalevlerde büyük değişim
Eğer bir durum uzun zamandır yeteri kadar büyümeye uğramıyor ve gelişemiyorsa değişmesi esastır. Bu değişim de ikizalevler için geldi çattı. Uzun zamandır acı çeken ve üzerine düşen görevleri eksiksiz olarak yerine getiren ilahi feminenin artık yüzü gülecek. Fakat evren bazen “hayır” diyor size sessizce bekle ve biz senin ne istediğini daha iyi biliyoruz. İşte bu da geçmişte kovaladığınız ama bir türlü sonuca ve birleşmeye varamayan ikizalev ilişkileri için geçerli. Hayır bu kadar yeter daha fazla çabanın bir manası yok, olmayacak.
Olmayacak çünkü sizi daha iyi anlayan ve daha hassas davranabilen birileri hayatınıza girecek. Olmayacak çünkü sınavlardan geçmiş ve sınavlardan kalmış iki ayrı insan aynı sınıfta okuyamaz, olmayacak çünkü ruh kontratınıza uygun davranılmadı ve ona uyulmadı. Olmayacak çünkü daha iyisi olacak. Siz de kendinizi sevmediğiniz o halden çıkıp daha mutlu, huzurlu, sakin ve hassas olacaksınız. Daha iyi bir insan olacaksınız ve savunma modunda olmanıza gerek kalmayacak.
Kısa maddelere koyarsak şöyle diyebilirz.
5+ ila 8+ yıldır ikizalev birleşmesine kavuşamamış
Ruh Kontratına aykırı davranılmış
Sadık kalınmamış ve başka enerjilerle karışmış
Maddesel boyuttaki ruhani amacınıza ulaşmanız engellenmiş
İse
Size de bir başkası gönderilecek, bu birlik(monad) yapınızdan gelen kişi gerçek ikiziniz olacaktır.
Bu yeni değişimin sonbaharla gelmesi bir tesadüf değil diye düşünüyorum. Bu konuda acele etmeyin, birşeyi başlatın ama bekleyin. Akışta olmayı unutmayın ve kalbinizle hareket edin, korkularınızla değil.
Sevgilerimle
Umut oldunuz 🙏🏻
iOS için Outlook uygulamasını edinin
________________________________
BeğenBeğen