İkizalev yolculuğunuzda kilit nokta

İkizalev yolculuğunuz kilit noktası tabiki de aklınızdaki kişinin ikiziniz olup olmamasıdır. Bu yolda karmik ikizler, ruh eşleri, ikiz ruhlar, sahte ikizler, karmik ruh eşleri ve diğer tüm ikizalev dışı bağlar mevcuttur. Katalist ikiz veya yakın ikiz sürecindekileri bunun dışında tutmak istedim çünkü onlar ikizalevlerine bir adım yakındır.

Fakat yukarıda saydığım bağların içinde debeleniyorsanız, ikizalevinizden kilometrelerce uzakta olabilirsiniz ve bunu bilmemeniz için de bir sürü sebep olabilir.

Bu hafta sonuna özel aşağıdaki linkten dizim kayıdı yaptırarak o kişinin ikiziniz olup olmadığını, boşuna vakit kaybedip kaybetmediğinizi veya ikizinize bir adım yaklaşmak için sizin ne yapmanız gerektiğini bilebilirsiniz.

https://ikizalev.blog/dizim-kayit/

Sevgilerimizle

“İkizalev yolculuğunuzda kilit nokta” için 10 yorum

  1. Bir şeyi çok merak ediyorum eğer eril enerji kendi içinde uyanışını tamamlayamazsa, ikiz alev durumundan haberdar değilse ve bunu fark edemezse hiç birleşme yaşanamaz mı?

    Beğen

    1. Genelde eril enerji sizi yansıtıyor… belki geriye dönerek makaleleri incelerseniz bu sorunuza ayrıntılı bir cevap bulabilirsiniz….

      Beğen

      1. Evet bu aranızda telapatik iletişim ve manyetik çekim olduğu manasina gelir ama tek başına bir ikizalevlik göstergesi değildir

        Beğen

      2. Tabii ki. Yazılarınızın çoğunu okudum, belirtilerin neredeyse hepsi bizimle uyuşuyor. Birde onu gördüğüm ilk gün kuvvetli bir çekim hissetmiştim ve o gün aynı sınav sınıfına düşmüşüz. Önüme gelen listede, onu daha hiç tanımıyorken, adını doğru hissetmiştim.

        Beğen

  2. Merhabalar bende ikiz alev olduğumu öğrendim. Ama ikiz alevimle karşılaşmadık. Sadece rüyalarımda görüyorum ve enerji akışımızı hissediyorum. Bunu oda hissediyormudur? Onun uyanışa geçtiğini anlayabilirmiyim?

    Beğen

    1. Harika bir soru teşekkür ederim. Onun da sizin farkınızda olduğunu düşünebilirsiniz. Maskülen enerjide 3d de geç uyanışa geçse de 5d de sizden önce uyanmış olur. Rüyaları görmenizin sebebi de bu

      Beğen

      1. Son olarak bir sorum daha olcaktı. Ben şifalanma çalışmaları yapıyorum. Ruhum baya iyileşti. Bu şifalanma çalışmalarımın ikiz alevimin yükselmesinde etkisi olurmu ?

        Beğen

Yorumlar kapalı.