En iyi yaptığın şeyi yapmak / Do’in what you can do BEST

En iyi yaptığın şeyi bulmak bazılarınız için zor olabilir. Özellikle daha genç olan danışanlarımdan misyona başlamak isteyen ve sorular yöneltenler var. Bu yazı daha ziyade onlara hizmet ediyor.

En iyi yaptığınız şeyi yapmak çok kolaydır. Yanlış duymadınız. En iyi yaptığınız şeyi yapmak çok kolaydır. Çünkü bu bilgi ile doğdunuz, bu sizin için bir yaşam tarzı ve bunu sizden iyi yapan çok az kişi var veya hiç kimse yok.

İşte bu şeyi bulduğunuzda, misyonunuza da başamışsınız demektir.

Bazı özelliklerimizi hep göz ardı ederiz, mesela akıcı bir dil ile kendini doğru ifade etmek, organizasyon yapmak, insanları bir çatı altında toplamak, iyi bir dinleyici olmak, okuduğunu anlamak, çiçek dikmek… bunlar çok basit gibi görünen ama milyonlarca insanın yapamadıklarındandır.

Siz de misyona başlamak için bugün geç kalmadınız. Önemli bir gün, önemli bir kapı. Bu kapıyı açmak sizin elinizde… Hayatta en iyi yaptığınız şey ne olursa olsun, önce yapmanız gereken “SEÇMEK” tir. Bu kısımda sıkıntı varsa, kalan kısmında da olmaması mümkün değildir.

SEVGİLERİMİZLE

“En iyi yaptığın şeyi yapmak / Do’in what you can do BEST” için 5 yorum

  1. Bu güzel haber ve desteğiniz için çok teşekkürler Burcu hanım ve Goodsoul ailesi ben yazmak istiyorum acaba bu açtığınız alana nasıl ulaşabilirim henüz aktif mi?

    Beğen

  2. Rica ederim tabiki atarım bu konuda hizalandıktan sonra size talebimi ileteceğim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

    Beğen

Yorumlar kapalı.