İkizalev Sürecinin Tamamlanması/Coming in Full Circle

Bildiğiniz üzere herşeyin bir sonu bir de başı vardır. Bu çoğu kişi tarafından her güzel şey biter gibi anlaşılsa da aslında doğada enerji anlamında herşeyin döngüler halinde ilerlediğini gösterir. Bu döngüler tam tur yaptıklarında başladığımız yere geri döneriz. Bu da emeklerimizin boşa çıktığı anlamına gelmez. Burada anlatılmak istenen şey bitişler değil bu bitişlere eşlik eden yeni başlangıçlardır.

İster bir ev değişikliği olsun, ister biten bir ilişkiye tekrar başlamak olsun, ister işi bırakıp ara vermek olsun, ister yarım kalan bir işin tamamlanması olsun, döngüler her zaman var olmaya devam edecektir. Bu doğanın yegane kuralıdır. Bu döngüler içinde evrimini sürdüren insanoğlu, gene her koşulda hayatta kalmaya devam edecektir.

Bu dönemde ikizalev ilişkilerinde bitişlerin ve yeni başlangıçların dönemi, belki katalist ikizlerin ve sahte ikizlerin hayatınızdaki anlamı ve önemi azalacak ve gerçek ikizinize doğru yöneleceksiniz, belki ikizalevinizi bırakıp bir ruh eşine doğru yöneleneceksiniz. Her ne olucaksa tam hayrınıza olacak ve ileri dönemlerde anlayacaksınız ki tanrı size tam da istediğinizi değil tam da ihtiyacınız olan şeyi vermiş.

Sevgilerimle

“İkizalev Sürecinin Tamamlanması/Coming in Full Circle” için 3 yorum

  1. peki ikizalevimizle ilişkimizin tamamen bitmesi durumu mümkün mü? eninde sonunda birleşme , bu dünyadan birlikte ayrılma durumu var demişsiniz bir yazınızda. ondan tamamen kopabiliyor muyuz yani. ikizalev arasındaki çekime rağmen ruh eşiyle devam edebilir miyiz? ya da ruh eşimizi de sevebilir miyiz ruh ikizimiz olmasına rağmen.

    Beğen

    1. selamlar ruh eşinizi sevebilir ve onunla devam edersiniz fakat sonunda gene ikizalevinizle birlestirilirsiniz biri dünyevi biri manevi dir

      Beğen

  2. Sanirim.bende ikiz alevimi buldum..Fakat cok zor sureclerdeyiz..:(( iki yildir hem yoruluyorum hemde kopamiyorum..bir itilme ve cekilme hali var.Karsimdaki henuz sanirim karmasini tamamlayamadi ve bu da beni cok yoruyor..O nu cok seviyorum.onun benim ikiz alevim oldugunu idrak etmekten once neden boyle buyuk ve yogun bir duygu yasadigimi anlayamiyordum…

    Beğen

Yorumlar kapalı.