Karmik Ruheşi bağı nasıl anlaşılır? / How can you identify a carmic bond?

Biriyle karşılaştığımızda, onu ilk gördüğümüz an, ilk bakışma, ilk enerji alışverişi, onun ilk kez kokusunu duyumsayışınız bunlar hep hatırda kalan şeylerdir. İşte bunlar size tanıdık geliyorsa, burda bir ruhbağından söz etmek mümkündür. Bu ruh bağının türü ilişkinin ilerleyen safhalarında kendini gösterecektir. Karmik ruheşi mi, ruheşi mi, öz ruheşi mi, kök ruheşi mi, ikiz alev mi, ikiz yıldız mı… mecera dolu bir yoldur bu…

Karmik ruh bağları, size hayat yolunuzda almanız gereken dersleri kolaylaşlaştırmak için vardır. Buradan bu bağın bir tarafı olmanın kolay bir iş olduğu veya bu bağın hayatınızı kolaylaştıracağı anlamını çıkarmamalısınız Çünkü tam tersi karmik ruheşleri hayatımızı nispeten zorlaştırır ve karmik ders öğrenme şeması da bu şekildedir.

Karmanız temizlenene kadar bu tip ilişkileri hayatınıza çekebilirsiniz. Şunu unutmayalım ki öğrenmenin sonu yoktur. Fakat birkez karmik dersinizi aldığınızda sizi ruh eşiniz bekliyor olacaktır.

Karmik ruh eşleri ile ilk iletişim, ruh eşlerinde de olduğu gibi kolay olsa da sonrasında karmik ders kendini göstermeye başladığında ve ego devreye girdiğinde, bu iletişim zorlaşacaktır. İlk buluşmalar ve görüşmeler sonrasıda konuşmak hatta görüşmek bile bazen zordur. Çünkü konuşurken gerçek duygularını ve olanı sizden saklayacaklar, iş ciddiye binip fiziksel olarak görüşmeye geldiğinde de daha buluşmadan iptal edilen randevular, sizi önemsemez tavırlar, habersiz gecikmeler, sizi merkezinizden ve kendinize duyguğunuz özgüvenden uzaklaştıracak, sizi başkalarının içerisinde aşağılacak her türlü davranış bu kişiden beklenebilir.

Gene de bu ilişki içerisinde bir şekilde kalmak isteyeceksiniz. Çünkü karmik ruh eşi bağı aynı zamanda bağımlılık da yaratır. Herşeye rağmen bu kişinin size karşı gösterdiği kötü davranışları sanki tanıdık geldiği için Kabul edersiniz. İşte bu da sakıncalı bir durum yaratır.

İnsanların anlamakta güçlük çektiği taraf, karmik bağların sürdürmek için değil de dersi öğrenip ilişkiyi bitirmek, konuyu kapamak, bağı koparmak için olduğunun çok geç anlaşılmasıdır. Karmik ruheşi ondan ayrılmanız için vardır, bir ömürü onunla acı içerisinde geçirmeniz için değil. İşte bu nokta bizim zorlandığımız ve anlamamakta ısrar ettiğimiz noktadır. Bu kısımda genelde çoğu insan takılır.

Bu takılmanın sebebi ego ile ilgilidir. Kendi egonuzla ilgili derin bir ders almanız gerekiyor olabilir. Bu ders olumlu yada olumsuz olsun, size ve hayatınıza yansıması, eğer ki bu ilişkiyi laikiyle bitirebilirseniz, olumlu olacaktır.

Karmik bağlar derin ve yoğun bağlardır. Gidişi gelişi, ayrılıp barışması, kavgası gürültüsü, intikamı affedişi çoktur. Çünkü ruhun dünya deneyimlerinden öğrendiği tüm dersler ve ögeler bu bağda toplanmıştır. “Görülecek hesabımız var” tam da bu tip ilişkiler için söylenmiş sözlerden biridir. Bu hesabı kapamak, size, yolunuza, hayatınıza, ruhunuza; bir huzur, ferahlık ve özgürlük getirir.

Fakat bunun o kadar kolay olmadığını hepimiz biliyoruz. Karmik ruh bağlarını koparmak zordur, uzun sürer ve genelde ilişki size pek mutluluk vermez, verse bile bu kısa sürelidir. Siz ise bunun içinden çıkamaz, birşeyler değişecek, sizin düşündüğünüz gibi olacak diye emin bir tavırla beklersiniz. İşte bu emin olma duygusu size bunun içinde tutmaya yeten bir ilizyondan başka birşey değildir. Ego burda birkez daha kendini gösterir.

Karmik ruh bağında karşınızdaki size özellikle iyi davranmaz veya bir iyi bir kötü davranır. Bu davranış tarzının amacı kafa karıştırıp sizi gerçekten ve akıldan uzaklaştırmaktır. İyi davranma dönemleri ile sizi ilişki içine tutabilmek, kötü davranma dönemleri ile de istediklerini alabilmek, yaptırabilmek ve sizin ona her ne olursa olsun bağlı kalacak olmanızın kanıtlanması amaçlanmaktadır.

Bir insan size birçok söz verip hiçbirini tutmuyor ve unutup, umursamıyorsa bu ilişkiyi tekrar gözden geçirmenizi öneririm. Belki de bu sözlerin tek sebebi özel anlar paylaşmak değil, sizi bu ilişki içerisinde birşeyler vaadederek tutmaktır.

Karmik ruh eşi ilişkisi dalgalı seyreder. Duygusal iniş çıkışları fazladır ve bu insanı yorar. Karma temizlenene kadar ilişkinizi size minimum zarar verecek düzeyde sürdürmeli ve daha sonra da üzerinde pek düşünmeyeceğinz, geleceğinizi çok etkilemeyecek şekilde bitirmelisiniz.

Çok nadir de olsa karmik ruh eşi bağı sevgi dolu bir ilişkiye dönüşebilir, bu da tam bir mucize olur. Bunun için her iki tarafın da yoğun çaba harcaması gerektiğini unutmamak gerekir.

İlişki ister kısa veya uzun sürsün karma tamamlanıp temizlendiğinde, yani ilişki bittiğinde, ruhani olarak da bittiğinde, sanki hiç yaşanmamış gibi olur. O kişiden size kalan pek de fazla bir iz olmaz. Sonradan düşünüp de “bu insanla neden beraber olmuşum ki, veya ne işim varmış ki benim bu insanla” dediğiniz ilişkiler bu türderdir.

Bu tip ilişkilerin bitişleri de kötü olur. Bu ilişkiyi bitirmeye karar verdiğinizde ciddi anlamda kendinizi sonrası için korumaya almalısınız ve kesin/net olmalısınız. Zira bağımlılık ile ilgili tüm kurallar bu ilişki için geçerlidir. O kişi sizi bırakmayacak ve bir nevi kurban durumuna düşürecektir. Buna kesinlikle izin vermemelisiniz. Yanında huzurlu olmadığınız, diken üstünde oturduğunuz, ihtiyaçlarınızın bilerek ve isteyerek karşılanmadığı bir ilişkiyi mi hak ediyorsunuz? Eğer böyle bir ilşki içinde iseniz bunu sıkça düşünmenizi öneririm.

Bu arada hemen belirtmek isterim ki, karmik ruheşi bağının illaki romantik bir ilişki olması da gerekmez. Bir hısımlık, bir arkadaşlık, bir iş ilişkisi de karmik olabilir. Aile ilişkilerinde de karmik bağlara sıkça rastlıyoruz, bu anne veya babanız bile olabilir. Romantik ilişkilerinde, ruheşi ilişkisi yürüten veya bu tür ikili ilişkilerde nispeten daha iyi olan kişilerde, aile içi karmik bağlar daha sık görülmektedir.

Genelde ilişkiyi kurmaya daha hevesli olan tarafın bu ilişkiden alacağı ders daha fazladır ve o, diğerinden ruhani anlamda bir adım daha ileridedir. Şunu unutmayın ki evrenin bir zamanlama çizelgesi vardır. Herşey bu zamanlama çizelgesi içerisinde olup biter ve tekrar değişerek başlar. Bu zamanları sorgulamamalı, ilahi zamanlama kavramına özen göstermelisiniz. Sabır, burada öğrenilecek en önemli erdemlerden biridir.

Son olarak karmik bir ruheşi bağı içerisinde iseniz, yapılacak en doğru şey durumu akışına bırakmak, kendinizden çok fazla ödün vermeden yolunuza devam etmektir. Bu ilişkinin eninde sonunda biteceğini de akıldan çıkarmamakta fayda vardır. İlişkiye yaptığınız yatırımları buna göre düzenlemeli, kendinize odaklandığınız, kendinizi sevmeyi öğrendiğiniz bir süreç yaşamalısınız. Bu size iyi gelecek, önünüzü görmenizi sağlayacak ve yolunuzu açacaktır.

“Karmik Ruheşi bağı nasıl anlaşılır? / How can you identify a carmic bond?” için 2 yorum

  1. Selamlar aynı Karmik dersi tekrarliyorsunuz demektir bir dizim alın bakalım veya akaşik kayıtlar kursuna gelin lütfen. Sevgiler

    Beğen

Yorumlar kapalı.