İkiz alevlede son evre uyum süreci / Last stage in TF relationships, union

İkizaleviniz ile tanıştığınız anladan itibaren safha safha ilerleyen bir oluşumun içerisine girersiniz. Bu oluşum tek taraflı yaşanmaz, her iki tarafı da etkiler. İkizalev ilişkisinin evrelerini konferanslarımda çizelge ve videolarla anlatmaktayım, burada bir yazı ile anlatmak için oldukça karmaşık bir konudur.

Size yardımcı olması açısından ikizalevlerde hepimizin beklediği ve istediği son evre nasıl olur buna bir göz atalım:

1- İkizalev çiftinin maskülen ve feminen tarafları %100 uyum içeriside işler.

2-Bu aşamadan hemen önce negatif enerjiler devreye girmiş ve sizi bir ayrılık sürecine sokmuş olabilir, kısa veya uzun bu farketmez, ilk kez bir şok yaşamış olabilirsiniz.

3-Sevdiğinizden ve sevildiğinizden emin olursunuz. Maskülen size gelerek duygularını açar.

4-Hayatınızda ters giden şeyler varsa bunlar düzelmeye başlar, sizin içinizdeki uyum, uzun zamandır 3D de süren itilafları harmonize eder.

5- 5D düzlemindeki halinizi 3D düzlemine indirgersiniz bu da etrafınızda bir vortex oluşturur. İkizinizle beraber iken bu alanı ve cennet bahçenizi hissedersiniz.

6-Gelecek ve geçmiş kaygınız olmaz.

7-Misyona başlar veya misyonun aktive olması için adımlar atarsınız. Maskülen bir misyon ile gelmediyse eğer misyon ikinize birden verilebilir.

8-Mevlananın da dediği gibi, göründüğünüz gibi olur, olduğunuz gibi görünürsünüz, içinizle dışınız bir olur, evrenle tam bir uyum içerisinde yaşarsınız, tanrısal tarafınız ile birleşir tam, bütün ve gerçek olursunuz.

One thought on “İkiz alevlede son evre uyum süreci / Last stage in TF relationships, union”

Yorumlar kapalı.