Narsist Eğilimler ve İkiz Alevler / Narcissistic Tendencies and Twin Flames

Narsist Kişiler genelde onlara göre özel ve eşsiz kişilerle iletişim içerisinde olmak isterler çünkü bu onların çok yüksek gibi görünen ve aslında çok düşük olan özgüvenlerine iyi gelir.

Empatik ve Eşsiz(Unique) kişilikleri ve özellikleri ile bir ikizalev narsistler için biçilmiş kaftandır. Ve bu kişileri hayatınıza çekersiniz çünkü onlar sizi bulur. Ve hikaye başlar…

Dünya çapındaki ikizalev terapistlerinin ve bu işle uğraşan diğer kişilerin ve özellikle kadınların düştüğü bir tuzaktır da bu aynı zamanda. İkizalevim narsist diye birçok yazı görebilirsiniz ve onları iyileştirmenin mümkün olduğunu ve sizin göreviniz olduğunu söyleyeceklerdir. Taki siz dipte, çaresiz, parasız ve özgüveninizi yitirmiş olarak kalana kadar.

Narsist bir kişilik özellikle patolojik bir bozukluk ise bu kişinin bir ikizalev olduğunu düşünmek, ikizalevliği empatik olmayan, bencil, manupülatif ve sürekli talep eden bir yapı ile birleştirmek nedendir bunun yorumunu size bırakıyorum.

Aşırı empatikseniz narsist bir kişilik size kendi değerinizi tersten öğretebilir. Bu değeri onunla kalarak değil, ondan ayrılarak anlayabilirsiniz. Yani bu kişiyi hayatınızdan çıkarmaya karar verdiğinizde ve tüm bağlarınızı kopardığınızda bilin ki siz merkezinize gelmiş ve birey olarak öz değerini bulmuşsunuz demektir.

Narsist kişilik olumsuz olaylar sonrasında sizin kendinizi sorgulamanıza ve acaba ben nerede hata yaptım diye düşünmenize neden olacaktır. Bu da üzerinizde oynanan bir oyundur. “Hata bende mi” diye psikologa giden bir danışanım var. Psikolog onu birkaç seanstan sonra yollamış.

Yurt dışındaki makaleleri ve video paylaşımlarını takip ediyorsanız ve bir narsist kişiliğe bağlanarak ikizaleviniz olduğunuzu düşünüyorsanız bu yazı size bir ışık tutacaktır. Narsist kişilerin bir başka özelliği ilahi maskülen enerjinizi taklit edebilmesi ve sizi kendine bu şekilde bağlamasıdır. Daha doğru ifade etmek gerekirse her kadının hayalindeki “o erkek” veya her adamın hayalindeki “o kadın” olma özelliklerinden gelir.

Bunu nasıl yapıyorlar, nasıl o kılığa bürünüyorlar bu kısma girmeden de bir erkeğin birçok kadının hayalindeki kişi olamayacağı aşikardır. Her bir ikizalev çifti eşsizdir ve bu kişi sadece sadece sizinle olabilir, herkesle değil. Bundan dolayı narsist kişiliklere çekilenler katalist süreçte, temizlenme ve arınma yolundadır.

Sözlerime son verirken güzel ve sizi daha iyiye, daha yukarı, daha yükseğe, daha iyiye hatta daha iyi bir insan olmaya yönelten, sizi bu şekilde destekleyen yücelten ama asla ilahlaştırmayan kişilerle birlikte olmanızı diliyorum.

SEVGİLERİMLE