New masculinity code in DM / Yeni İlahi Maskülen

İLAHİ MASKÜLEN UYANIYOR

Bildiğiniz üzere fiziksel olarak erkek yada kadın olmaktan öte, ikizalev ilişkisi ilahi feminen ve maskülen enerjiler üzerine kurulur. Bu enerjiler her insanda eşit veya göreceli yüksek derecede mevcuttur. Bu da sizin bu ilişkide aldığınız rolü belirler. Roller hep de aynı kalmaz değişir de. Özellikle ikizalev çiftleri dinamik olarak bu enerjiyi değiş tokuş ederler.

Buradaki yazımda bundan öte yeni ilahi maskülenin kodlarından bahsedeceğim. Bu da yeni dönemin açılışı ve 3D maskülenin tekrar evrim geçirmesine neden olacak unsurları içeriyor. İlahi maskülen artık üzerine atfedilen kalıplardan kurtulup gerçek maskülen gücüne kavuşuyor. Bu gücü de kaslarından, sert mizacından, rekabetçi yapısından, ve kendi kendini kontrol etmesinden değil tam tersine incinebilir, empatik ve hassas olmasından alıyor…

Evet yanlış duymadınız yeni maskülen kodu, hepinizin o burun kıvırdığı, bununla mı sevgili olucam dediği, sonra da yargıladığı hatta diğer erkekler tarafından onlara benzemediği ve cinsel olarak güdümleri daha farklı çalıştığı için hor görülen ve sizin cinsellik söz konusu olduğunda en son seçiminiz olan o hassas erkekler. İlahi maskülenin yeni kodu ve otantik hali aşırı derecede kendine güvenen, hassas, duyarlı, kavga etmekten kaçınan, uyumlu ve ihtiyaçlarınıza aşırı duyarlı “o” maskülen.

İlahi maskülen kadınlara romantik veya cinsel anlamda yaklaşmaktan kaçına dursun, bunun sebebi tabikide toplumumuzda diretilen kodlar ve ilahi feminenin bir erkekten yanlış beklentileri. “Proaktif” olmakta zorlanan ilahi maskülenin tabikide ilahi feminene ihtiyacı var. İterek, baskı kurarak, israr ederek değil, onun kendi öz güvenini kazanmasını sağlayarak.

Her nedense şimdiye kadar “biskolata erkeği” ne çekilen ilahi feminen ki ilahi maskülen ile alakası olmayan bir yapıdır o, şimdi tekrar bir uyanışla, kas gücüne değil de zihin gücüne çekilmeye başlayacak. Bu da ikizalev aktivasyonlarını bir sonraki evreye taşıyacak gibi görünüyor. Empatiden uzak erkek hegamonyasında yaşamaktan sıkılan kadınlar hatta şiddet gördükleri bu tipleri de yücelten feminen enerji neden acaba değil bir kadını öldürmek bir sineğe dahi zarar vermek istemeyen erkekleri hor görüyor.

Şimdi “ilahi maskülen” uyanıyor. Yok hemen sevinmeyin, sizi peşinden koşturup süründüren, aşkınızla kumar oynayan, her gece başka biri ile olan, sizden çocuk yapıp sonra sahip çıkmayan, terk edip giden, sevginizi kapı paspası yapan yıllardır peşinden koştuğunuz vere vere geri getirmeyi başaramadığınız masküleniniz değil… İlahi maskülen uyanıyor.

Şimdi gerçek “erkek” ne demek hepimiz göreceğiz.

“New masculinity code in DM / Yeni İlahi Maskülen” için 5 yorum

  1. Burcu Hanım uzun süredir düşündüğüm şeyi netçe ifade etmek istiyorum samimiyetinize inanarak. Tüm bu süreçle ilgili yazılan çizilenler maskülen ha uyandı ha uyanacak az kaldı vs. denilerek uzunca bir zaman geçti, açıkçası benim tarafımda hiç bir şey olmadı ( sadece ben değiştim) ve son zamanlarda da sanki bu söylemlerin bir oyalama olduğu kanısına vardım ve takibi ( youtube instagram vs. ilgili videolar, kanalları,tarot vs.) bıraktım. Şimdi ise yazınızla karşılaştım başka bir maskülenin gelişinden bahsetmişsiniz. Acaba önceki süreç karmik bir öğrenim miydi bize söylenilmeyen, bugün yarın diye geçirilen ya da sınavı geçemeyenler bütünlemeye mi kaldı?

    Beğen

    1. Aynen dediğiniz gibi…. sizin ilişkiniz katalist ikiziniz diye düşünüyorum. Ben maskülen uyanıyor dediğimde başkalarınınki uyandı diye düşünüyorum sanırım şimdi sizin maskülen tanımınızı ve ikizim dediğiniz kişide kendinizi tanıdığınız bu süreçte ne kadar ortak yanınız var buna bakmanız diye düşünüyorum. Aynı zamanda yazımın başında anlatıyorum ilahi maskülen bir kadının içinde de olabilir burada bir erkeği kastetmiyoruz. Ama haklısınız ha uyandı ha uyanıyor diye tarot veya fal bakanlar insanları oyalıyor ki işleri olsun. Ben size direk olarak söyleyebilirim ki o bahsettiğiniz kişi katalist ikizinizdir.

      Beğen

  2. Çok teşekkür ederim, Burcu Hanım. Her ne kadar canım acımış olsa da, artık ikiz alev olmaktan ya da maskülen beklemekten ziyade kendi içimde bütün olmaya yaratana yaklaşmaya çalışmak daha ilgi çekici bir aşk gibi geliyor bana. Nazik cevabınız ve yardımınız için teşekkür ederim tekrar.

    Beğen

  3. “İkizaleviniz aslında sizsiniz,” diye bir yazınızda okuduğumu hatırlıyorum. İlk karşılaştığımda benim ikiz alevim de bana hiç haberi olmadan “sen bensin, ben de senim sanki” demişti. Mevlana da “Baktığın benim, gördüğün sensin” demişti. Bence ikiz alevini narsist sananların pek çoğu yin-yang’ı anlamamış oluyor. Yin-Yang’ın çakralara göre tüm dünyada bir türlü uzlaşılamayan konular olduğu söylendi bana ve bunlar gerçekten çok büyük şeyler. İlk çakra için ölüm-yaşam, ikinci çakra için dişil-eril, üçüncü çakra için birlik-bölünmek, dördüncü çakra için iyilik-kötülük,beşinci çakra için dürüstlük-yalan, altıncı çakra için akıl-ruhsallık, tepe çakrasında kutupluluk olmadığı söylenir. Bunların hepsi de tam kutupluluk durumunda geçerliler. İkizalevlerin esas görevi bu kutupluluğu bitirip dengeye gelmektir ki böylece tüm dünyada da birlik sağlansın. Çünkü Gaia da dengeye gelmeden bir sonraki aşamaya geçemiycek. Bu demek değil dengeye gelmek için bölünelim, kötü olalım.
    Siz “her gün bu enerji temizliğini mutlaka yapıp ikizalevine göndermelisin” demiştiniz bana. Ben bunun özgür iradeye aykırı olduğunu düşünüp yapmadım. Sonra yin-yang dengeye gelmek yerine kutupluluk arttı. Keşke sizi baştan dinleseydim 🙂 Enerji temizliğini yapıp gönderdiğimde hemen dikkatini bana vermeye başladı, çünkü kutupluluk azaldı, çünkü kutuplulukta eril enerji akılsal, enerjisini temizlemeyi bilmiyor.
    Bu arada tam dualitede sadece kendimi iyileştirip, karanlık taraflarımı yontmaya çalışırken eril enerji kaçıyordu, çünkü o yin-yang’daki siyah nokta ve siz ondan kurtulmaya çalışıyorsunuz aslında. Bu bir ruh parçası değişimi siz daima onun içindesiniz, o da daima sizin içinizde doğal olarak farkında olan taraf telepati yaşıyor, durugörü yaşıyor. Dengelenmenin tek yolu Burcu Hanımı dinleyip, temizlediğiniz enerjiyi ona da göndermek. ❤

    Beğen

Yorumlar kapalı.