İkizalevlerde telepatik iletişim / Telepathy in Twinflames

IMG_20170605_121224_756

İkizalevlerin yapıları gereği birbirleri ile iletişim kurma şekilleri diğer insanlara göre farklılık gösterebilir. Çünkü tek bir ruha sahip olan bu çiftte, eğer beden, zihin ve kalp birleşmesi tamamlandı ise, derin bir telepatik bağ da oluşur. Bunun dışında da ikizalevler karşılaştıkları andan itibaren blueprint aktivasyonu yaşandığından aynı zamanda farklı duyuarını da kullanmaya başlarlar.

İkizalevlerin farklılıkları telepati ile bitmez, onlar birbirlerinin nerede olduklarını kilometrelerce öteden hissederler, birbirleriyle iletişim kurarlar ve sezgi duyularını birbirlerine karşı hissederler. Manyetik çekim ve blueprint ile bunlar bütüncül bir sistemdir. Bunlarla ilgili ayrıntılı yazıları bu blogta bulabilirsiniz.

Telepati zihinsel bir iletişim şeklidir, empati ise ayna nöronlarla sağlanan benzer bir etkileşim şeklidir. Ayna nöronlar karşımızdaki ile aynı şeyi düşünmemizi veya hissetmemizi sağlar. Çoğu yıldız tohumu düşünceleri enerji dalgası gibi kodlayıp tekrar deşifre edip, algılarlar.

Biri ile telepatik iletişim içinde olmanız onun ikizaleviniz olduğu anlamına gelmez. İkizalevlerde telepati çok yoğun ve güçlüdür, birbirlerinin cümlelerini bile tamamlarlar. Burada aynı blueprint ve frekansa sahip olma durumu da etkilidir. Benim telepatik iletişimde olduğum ruh eşlerim, ilahi patnerim ve diğer kişiler de oldu. Eğer ikizaleviniz bedenlenmemiş ise size telepatik olarak ulaşacaktır. Bu da mümkün hemen parantez içinde belirtelim.

İkizalevlerde telepatik deneyimler şu şekilde oluyor

1- Zihinden zihine konuşmalar ve dialoglar. Bunlar günlük hayatta biri ile sohbet eder gibi geçer.

2-Haber bildiren telepatik konuşmalar. Bunlar ikizalevinizin hayatında veya o gün etrafta olan olaylarla ilgili olabilir. Bir haber gelir ve sonra bunun sebebini ve gerçek olduğunu 3d de deneyimlersiniz.

3-Rüyalarda görüşme veya buluşma. Bu da ayrı olan ikizlerde çok sık rastlanıyor. 3D engellerden dolayı biraraya gelemeyen çiftler bazı problemlerini rüyada halledip, engelleri bu şekilde aşmaya çalışıyor.

4-Aynı anda hissetme ve olma durumu. Bu biraz sinkronisite durumuna giriyor. Aynı anda başınız ağırır, aynı anda arabanız bozulur, aynı anda çocuklarınız hastalanır gibi veya bir başka frekans ve bluprint ile ilgili olan durum, aynı anda birbirinizi özlersiniz.

5-Eğer ikizaleviniz bedenli değil ise, yani dünya üzerinde insan olarak bedenlenmemiş ve bu boyutta değil ise, bu da sürekli onunla telepatik bir iletişim ve yanında olma hissi hali getirir. Sanki tanrıya kavuşmak gibi, kendinizi hiçbirzaman yalnız hissetmezsiniz ve biriyle de olma ihtiyacı taşımazsınız.

6-Son olarak telepatik olarak şifalanma başlatıp, birbirinize yardımcı olarak aynı anda gölge taraflarınızın iyileşmesi durumu yaşarsınız. Bu tarz iyileşen ikizalevler çok şanslı demek ki bir taraf çok deneyimli.

Bu hafta sonu da bu kadar. Sorularınız varsa lütfen yazın.

Sevgiler