Neden ikizalev ilişkisi romantik değildir / Why is twinflame relationship unromantic

Neden ikizalev ilişkisi duygusal ve romantik bir ilişkiden çok ruhani ve sezgisel bir ilişkidir, bunun cevabı aslında basit, çünkü “sürdürebilir” olması için böyle bir temele dayalı olması gerekir.

Biliyorum çoğu internette rastladığınız yazıda ikiz ilişkisi romantik ve ayağınızı yerden kesen bir ilişki olarak anlatılıyor. Fakat ikizalev ilişkisi bir aşk ilişkisinden çok ötedir. İçinde sizin tanımlayabildiğiniz ve tanımlayamadığınız anlamda aşk barındırır. Bu tanımlayamadığınız kısım sizi teslim almak için beklemektedir. Yani ona teslim olmanız için.

Bir aşk ilişkisinin izlediği evre şu şekildedir: İlk tanışma ve heyecan, sonrasında çıkma, sonra arkadaşlarla tanışma, sonra ailelerin tanışması, duygular ve romantizm devreye girdiğinde eğer durum uygunsa hemen akebinde evlilik ve balayı, balayı sonrası da ilişkinin düşüşü başlar, yani başa doğru gitmeye başlar, ilk kavgalar, çocuk yapma isteği, düzen içinde olma isteği, eril ve dişi enerji sorumluluk üstlenmeleri ve akebinde duygu azalması, evlliklerin aşağı yukarı maximum 7 yıl sürmesinin nedeni budur.

Oysa bir ikizalev ilişkisi sonsuza kadar sürmesi için tasarlanmıştır. Bakış açınızı mümkün olduğunca genişletmenizi diliyorum. Burada ilk anki heyecanından hiç azalmadan sürecek ve bir ömürboyu sürecek olan bir ilişkiden bahsediyoruz. Bu ilişki tabikide filmlerdeki gibi romantik değildir, farkındaysanız filmlerde son karenin sonrasını göstermezler, tatlı bir mutlulukla çoğu biter.

Bir ikizalev ilişkisi o tatlı mutluluğu hergün yaşar ve bunun içinde ortak bir amaç için var olmak ve üretmek de vardır. İlişki alevini buradan alır, ortak bir misyondan. Misyon olmadan ilişki diğer ilişkilere benzer. İkizini bekleyen çoğu ikizalev için önerim misyonlarına hemen başlamalarıdır. Bu durumda ya ikizalevleri onlara geri dönecektir yada misyonu gerçekleştirebilecekleri bir ilahi partner ile hayatlarını mutlu, huzurlu ve bolluk içinde sürdüreceklerdir. İkizalev ayrılığının en pratik çıkış noktası budur

 

Sevgiler