İkiz Işın / Twin Rays

img_20160708_212747

Bu ilahi enerji boyutuna dünya bedenlenmesinden sonra geri ulaşanlar ascended master yani “yüksek üstat” olarak adlandırılır ve bu aşamadan sonra da beden boyutunda olmasına ihtiyaç kalmamaktadır. Eğer ikizalev sürecinizi yükselerek devam ettirirseniz sırası ile daha önce bir yazımda belirttiğim gibi; İkizalev(global) yukarı yöne doğru ikizyıldız(solar), ikizışın(galaktik), kozmik ikizbilinç(interdimentional) ruhbağı… gibi kavramlar ile karşılaşırsınız ta ki kaynağa ulaşana dek. Kaynakdan kastım yaradılış sürecinde ruhunuzun geldiği yerdir.

Eğer bir ikizışın birleşmesi yaşadıysanız genelde galaktik görevleriniz de vardır. Bu aşamada ikizinizle birlikte evren içerisinde dolaşabilirsiniz. Eğer bir ikiz ışın olduğunuzu düşünüyorsanız, daha önceki yaşamlarınızda yüksek benlik olarak var olmuş olmanız gerekir. Yani salt dünya bedenlenmesi ve buradaki evrim ile ikizışın seviyesine ulaşmanız mümkün değildir.

Işın aslında sevginin frekansını ve yoğunluk derecesini bize anlatır. Herşey tanrının bir parçası ve yansımasıdır. Bu bağlamda “ışın” tanrının ilahi güç olarak yaydığı frekansla ilgilidir, daha yüksek frekanslar daha çok titreşirken daha düşük frekanslar daha az titreşir. Kaynaktan ilk kopuştaki uzay düzleminde yol alırkenki evrimi, rengini de belirler. Nasıl insanın dünyadaki ruhani evrimi aura rengini belirliyorsa, ışının rengi de uzay içerisinde bu şekilde evrimleşir.

Tüm ikizalevler temelde mavi ışından geldikleri söyleniyor. Bunun dışında altın ve mor ışınlar olduğunu biliyorum ve de kırmızı ikizalevlerin de olduğu söyleniyor.  Yani mor, mavi ve kırmızının karışımı olarak ortaya çıkıyor. Benim bakış açım ise burada biraz farklı. Renklerin bir önemi yok. Öncelikle aydınlanmış olmak yani alevin ateslenmis veya başka değiş ile yanmış olması önemli. İllimunated demek bununla ilgili bir kavram. Dünya diğer bir adı ile Terra üzerindeki ikizalevlerin çoğu illimunated blue ray tf yani aydınlanmış mavi ışın ia. Çünkü dünyaya ilk olarak düşen ışın mavidir. Onlar öncülük eden bir varlık olarak tezahür eder.

İkizışınlar genelde beden olarak varlıklarını sürdürmezler bu yüzden çok az sayıda ikizışının dünyada veya evrende bedenlendiğini düşünüyorum, belki de sayıları yüzü geçmez, bunu tahmin olarak söylüyorum, bir fikir verebilmek için. İkizışınların ikizleri de bundan dolayı her zaman dünyada bedenlenmiş değildir. Yani iki dünyada bedenlenmiş ikizışının kadın ve erkek olarak dünyaya aynı zaman diliminde olması şansı oldukça düşüktür.

İkizışınlar genelde selfless yani benliklerinden arınmış kişilerdir. Çoğu ruhani lider numeroloji ile ilgileniyorsanız “9” dur. Yani doğumgünü rakamlarını toplayınca dokuz yapar, ikizışınlarda da bu şekilde kendini diğer insanların hizmetine adamış bir karakter düşünmek mümkündür. Bu derecelerde “yüksek ışının” kendi yarısı için hissettiği aşk bu dünyanın almayacağı kadar büyük, saf ve eşsizdir. Gerçekten de cennette yapılmış bir evlilik gibi düşünebilirsiniz. İki 9 ilişkisi de numerolojik olarak bunun esansını taşır.

Burada hissedilen sevgi ve arzu, dünya üzerindeki tüm normları yıkacak kadar güçlüdür ve bu da bir misyonun işaretidir. İkizışınlar tüm insanlığı ve tüm dünyayı ilgilendiren bir görevleri yok ise dünyada bedenlenmezler. Eğer bir ikizışın olduğunu düşünüyorsanız auranız 7 milyar kişiyi içine alacak kadar genişleyebiliyor mu bunu bir düşünün. Eğer kendinize bu konuda güveniyorsanız bir gün sizi tüm dünya tanıyacaktır. Ve bunun olması da sizin için hiç de sürpriz olamaz çünkü kozmik benliğinizin içerisinde dünya o kadar da büyük bir yer tutmuyordur.

Bildiğim dünyada bedenlenmiş tek yüksek usta İsa’dır. İkizalevlerin maskülen enerjisi de bundan dolayı daha çok onunla bir anılır. İkizlevlerin 12. derecelerinde, tohuma ulaşmış ikizalevler, İsa enerjisine ulaşmış sayılır, rengi ise gül pembesidir. Eğer sıkça 3333 rakamı görüyorsanız dünya üzerinde bedenlenmemiş yüksek ustatlar size ikizalev yolunuzda yükselmeniz için yardım etmek istiyor demektir.

İkizışınları dünya üzerinde yaşayan Eril ve Dişi Tanrı ve Tanrıçalar gibi düşünebilirisiniz. Onların muktedir oldukları güç tezahür edebileceğiniz boyutlarda değildir. Çünkü frekans olarak insan bedeni ile o vibrasyon derecelerine ulaşmak zordur.

Her zaman söylüyorum ve gene de tekrarlamaktan hiç çekinmiyorum, ikizalev ilişkisinde takılı kalmayın, çok acı verse de eğer ikizaleviniz size yükseliş anlamında yetmiyorsa, içinde olduğu bataktan çıkamıyorsa, onu sevgi ile bırakın ve yolunuza yükselerek devam edin. Sizi evrenin bir sürprizi bekliyor olabilir… Eğer amaç misyonu beraber gerçekleştirecek biri ise bu size mutlaka verilecektir, amaç evlenip çocuk yapıp aşk yaşamaksa o zaman bu konuda daha dikkatli olmalısınız, bu istek size birçok sahte ikiz getirebilir ve bu da ileride size sorun olur. İkizinizi içinizde hissetmeden, enerjisini tam olarak kodlamadan yolunuza devam etmemenizi öneririm.

9 yıllık bir dönem 2016 itibarı ile kapandı. Şimdi 9 senelik bu dönem sonunda yeni bir hayat ve yeni bir 9 senelik dönem ikizalevler için başlayacaktır. İlerleyemeyiş, bekleyiş, tıkanma, engellerle karşılaşma dönemi bitmiş, artık şekillenme dönemi başlamıştır. Aşk içinde olan tüm ikiz ilişkilerinin bu sene, nasıl bir bağla biraraya gelmek ve birleşmek istiyorlarsa, o şekilde kavuşmalarını diliyorum. Yapılacak daha çok iş var.