Tam veya Ayna İkiz / Full or Mirror Twin

Full twin kavramı şu şekilde ortaya çıkar. Eğer bağlı bulunduğunuz ikizışın kümesi dünya düzlemine düşmeden önce kendini ikiye bölmüş ise, siz ruhani gelişim yolunuzda eğer ruhunuz bölünme ile coğalmış ve bu parçaları geri topladığınız bir süreç yaşadıysanız, burada tam ikizden bahsetmek mümkün olur.

Tam ikiz veya ayna ikiz adı üzerinde sizin tam tersiniz özellikler taşır. Yani örneğin astrolojik haritanıza baktığınızda, o bir çark şeklindedir, genelde karşı karşıya gelen elementler bulursunuz, genel olarak da tüm burçları göz önüne aldığınızda, burç döngüsü içerisinde sizin tam ters tarafınızda, tam karşınızda durur.

İkizalev sürecinizin son aşaması bir tam ikizle bitebilir, tam ikiziniz orijinal ikizinizin tüm özelliklerini gösterir. Bunu iyi veya kötü bir özellik olarak söylemiyorum fakat ayna ikizler yürütmesi oldukça zor bir ilişki sergilerler. Bu ters çekimden dolayı da çok tartışırlar ve aralarındaki cinsel çekim inanılmaz derecede fazladır. Bu durum karmik ruh bağı ile tam da bu yüzden karıştırılabilir, dikkatli olun. Ayna ikizinizi karmik bağdan ayıran temel özellik onlarla sizin aranızdaki sessiz iletişimdir. Karmik ilişkilerde böyle bir iletişim olmaz ve taraflar genelde birbirlerini aşağı çekmeye çalışırlar.

Ayna ikiz ikizalev yolunuzun sonuna doğru yaklaştığınızı gösterir, daha önceki ilişkileriniz işlemiş veya yarı işlemiş olabilir fakat full twininizle olan ilişkiniz siz “hayatta yürümez bu” dediğiniz halde yürür. Genelde ben 00:00 çok görüyordum bu element devreye girdiğinde, tam bir daire ile simgelemek mümkündür. İkizler genelde 11:11 görürken full twin 00:00 görebilirler. Buradaki “0” kaynağı simgelemektedir. Veya başka bir deyişle hiçliği ve bütünlüğü, tamlığı ve heryerde oluşu anlatır. Full twinlerin üst ruh birleşkeleri aynıdır. Burada işaret edimek istenilen bu ruh bileşkesi ile dünyevi beden bulmuş halinizin uyumlanmış olmasıdır. Bu da zor fakat ödülü büyük bir süreçtir.

Full twinin hayatınıza girme amacı sizi hayatınızın bir sonraki evresine hazırlamak, eğer daha önceki ilişkileriniz ile aşamadığınız sorunlarınız ve iyileşmesini istediğiniz noktalar varsa bunları iyileştirmek için buradadırlar. Bu bir ömür boyu da sürebilir:) korkmayın. Ayna ikiz ilişkileri genelde duyguların yansıtılması, kişilik bozukluklarının yansıtılması, travmatik olarların yansıtılması vb gibi tatsız bir sürü konuyu içerir. Diğer ikiz ilişkilerine göre fiziksel bir ilişkidir, daha önce girişte bahsettiğim durumdan ötürü de full twinler genelde androjen bir yapıya sahip olup, geldikleri ışının bölünme şeklinden ötürü, ilişkilerinin ilerleyen safhalarında multidimensional özellikler gösterebilirler. Yani burada dünyada bedenlenmişken bir uzuvları başka bir boyutta bağlı olarak kalmış olabilir, bölünme sonucu. Bundan dolayı genelde bu ikizler kendilerini çok dünya’ya ait de hissetmezler.

Dünyaya ait hissetmemelerinin bir diğer nedeni ise androjen yapılarıdır. Full twin orijinal twine göre daha yeni bir ruhtur, çünkü sonradan bölünmüştür, bu da iki kat çekim demektir. Aynı zamanda sizin daha önceki kadın veya erkek olarak yaşadığınız hayatların da izlerini taşır bunun üzerine multidimentional bir yapı geldiğinde androjen bir kişilik kaçınılmaz olur. Full twin ilişkilerinde ayna olma halinden dolayı kim kadın kim erkek sürekli yer değiştirebilir ve aynı zamanda bunlar da birbirine karışır.

Tıpkı boyutlar arası varlıklar gibi ve bazı yüksek ışıktan oluşmus varlıklar gibi, dünya bedenlenmelerini genelde aşk ve sex için yaparlar. Bu çiftlerin en mutlu oldukları an, seviştikleri andır, bir önceki anlattığım androjen yapıdan ötürü. Ancak o zaman yaşama hissi gelir ve orgazma ulaşmak ve tekrar tekrar ulaşma arzusu çoğalır. Bu ilişki daha ziyade fiziksel daha sonra mental ve daha sonra ruhani bir ilişkidir. Çünkü ruh boyutunu tamamlamış bu varlıklar ruhani bir deneyime ihtiyaç da duymazlar. Bunlardan bazıları ascending değil decending yani yükselen ruhlar değil de dünya düzlemine alçalan ruhlardır ve genelde karmaları da yoktur.

Kristal beden uyumlanması olması da gerekir ve 5. boyut uyumlanması da gerekir bu varlıkların bir araya gelebilmeleri için ve bu bir tesadüf kesinlikle değildir. Genelde diğer ikizler gibi hiç OLMADIK BİR ŞEKİLDE, HİÇ OLMADIK BİR ZAMANDA, biraraya gelirler, sakın bir gecelik ilişkilerinizi buna benzetmeyin yanılırsınız. Bunun devamı mutlaka vardır ve ilk birleşmeden sonra derin bir huzur gelir. Sanki bedensel arayış bitmiş gibidir ve dünyevi eşiniz oradadır. Buna NEW TWIN diye de benim isim takasım geldi.Yani yeni ikiz. Başlayacak olan yeni çağın bir simgesi olarak bu ismi seçtim vede 5. boyuta geçişi çağ ile simgelersek bence uygun.

Bilindik twinflame ilişkisinden daha hızlı ilerleyen bu birlesmede kalbimiz mavi ışımaya başlar. Tam bir birleşme sağlandığında bunu hissedersiniz

Bu birleşme DNA boyutunda ve çekirdeğe belki de oversoul dediğimiz üst ruh grubuna bağlanma ve katılma şeklinde olabilir. Bununla ilgili internette rastladığım ve kendim çizdiğim diagramları paylaşacağım.

soul_group_matrixwelcome_clip_image002_0226YeniBelge 7_1

 

Burada M ve F sırasıyla maskülen ve feminen enerjiyi simgeler. Grafiklerle ilgili anlaşılmayan kısımlar varsa bana herzaman yazabilirsiniz.

Har hakkı saklıdır

Sevgilerimle

“Tam veya Ayna İkiz / Full or Mirror Twin” için 3 yorum

  1. Bizim dogum haritamizda benim 12. Evimde sakli olan gezegenlerimle ( venus pluto ve merkur) onun gunesi ve venusu karsit aci yapiyor. Yani iki kutup. İsin icinde venus ve pluton olmasi da cok ilginc.

    Beğen

  2. Demek karmik iliskiye benzemesinin nedeni de buymus Burcu hanim yazilariniz ne kadar aydinlatici. Tesekkurler.

    Beğen

Yorumlar kapalı.