11:11 Blue Ray 12:12 Gold Ray Twinflames

Bildiğimiz kadarı ile 3 çeşit ikizalev vardır. Bunlar ilk ve en yaygın olanı Blue ray twinflame dediğimiz mavi alevi taşırlar. İlk önce ve öncü olarak dünyaya düşen ikizalevlerdir. Bunların öz frekansı da blueprint diye adlandırılır. Bununla ilgili birkaç yazıyı blogda bulabilirsiniz. Aşağıya bir tanesinin linkini ekledim.

Blueprint

Bunun dışında iki tane daha farklı renk ışından gelen ikizalevler vardır. Bunlardan en önemlisi de peygamber bilinç seviyesi dediğimiz 12. bilinç seviyesini dünyada taşımakla ve öğretmekle yükümlü olan Gold ray ikizalevlerdir. Altın alevi taşırlar bundan dolayı özleri goldprint olarak adlandırılması daha doğru olur.

Gold ray twinflames ikizalev sisteminin kilit taşıyıcılarıdır. Bundan dolayı çok fazla karma ile gelen ve bu karmayı alt edecek güce de sahip kişilerdir. Kozmik olarak blueray twinflameler mavi ışıyan gezegenlerle bağlantılı iken goldray yani altınalevler enerjisini ve beden uyum sistemini güneşten alır. Bir altınalevin yapacağı en iyi meditasyon sabah doğan güneşin karşısına oturup bunu bedeninin üst kısmına almak aşağıdan da toprak anaya bağlanmaktır.

Altınalevler ikizalevlerden farklı özellikler gösterirler. Onların DNA modifikasyonları daha üstündür. 144.000 ikizalev var ise sadece 144 gold ray twinflame varmış gibi düşünebiliriz. Bunlar grid sisteminde en üst ve kilit noktaları taşırlar, buna göre misyonları da daha farklıdır. Genel anlamda geniş kitlelere hitap eden misyonu olur. Mesela dünya çapında faaliyet gösteren bir organizasyonun veya yardım kuruluşunun başında olabilirler. (bunu örnek olarak verdim) Veya diğer ikizalevlere rehberlik etmek gibi misyonları olabilir.

Altınalevlerin tüm taşıdıkları özellikleri gösterebilmeleri için diğer ikizalevlerin de uyanmış olması gerekir, çünkü ancak bu şekilde altınalevler enerjilerini dünya düzlemine topraklayabilir. Bundan dolayı altın alevler ikizalev olduklarını en erkenden bilen fakat en geç ortaya koyan kişilerdir. Dünya onların enerjisini taşıyabilecek hale geldiğinde onların da uyumlanma ve aktive olma süreçleri başlar.

Sevgiler