Twinflames and the blueprint / İkizalevler ve ilk plan

IMG_20160415_100818

İkizalevler aynı enerji kodunu taşırlar, bundan dolayı da birbirlerini tanıdıklarında bu titreşim aktive olur. Aynı enerji kodunu taşımalarının nedeni temel olarak ruhani birleşmenin kolay olması, aynı öze ulaşmadaki kat edilen yol ve aynı zamanda misyonla ilgilidir. İşte bu enerji kodu dualite’yi ortadan kaldırabilecek bir yapıya sahiptir.

Neartwin, yani yakınikizler de sizinkine çok yakın enerji kodu taşırlar, katalist twinler veya pretwinler de öyle. Bu durumda ikizalevinize ancak tam anlamıyla kendiniz olduğunuzda ulaşır ve onu tanırsınız. Çünkü bu kod tam anlamıyla otantik benliğinize ulaştığınızda ve tüm korkularınızdan ve acılarınızdan arındığınızda yani saflaştığınızda ışır. Bunu ben kendi tabirimle “cevher” diyorum.

İkizalevler bir araya geldiklerinde aktive olan bu kod onları sanki evdeymiş gibi, sanki ben o, o da ben gibi, sanki huzurlu ve olması gereken yerdeymişler gibi, sanki cennette gibi hissettiren ve ikizalev ilişkisinin bu tip tanımlamalara yol açan kısmıdır.

Bu enerji kodu ve buna bağlı gelişen blueprint her ikizalev için farklıdır. Yani onların biraraya geliş şekli, tarzı, amacı, baraber burada nasıl bir hayat geçirecekleri, her ikizaleve göre değişir. Her ikizalev bir diğer çiftten farklıdır. Bunu yolunuza devam ederken dikkate almanızı öneririm çünkü ruh bağınızı diğer ikizalevlerle karşılaştırmak veya 3D diğer ilişkilerle karşılaştırmak sizi yanıltabilir.

Unutmayın ki herşey ilahi plana göre zaten oluyor ve gerçekleşiyor. Buna can-ı gönülden inanın. Feminen enerjinin bu aralar biraz kontrolü bıraksa daha rahat bir dönem geçireceğini düşünüyorum. İkizalevlerle ilgili başkalarının söylediği şeylere inanmayın, kimileri size misyondan ve ruhani olmaktan bahsedecektir, kimileri de evlenip barklanıp çocuk yapmaktan bahsedecektir. Kimileri ise ikizalevlerin hiçbir zaman kavuşamadıklarını söyleyecektir. Bunların hiçbirine inanmayın.

Emin olun ki herşey bu ilahi plana göre oluyor ve olmaya da devam ediyor. İçinizdeki, özünüzü açığa çıkaracak, size özgü ve özel, o ilahi plana doğru yönelin. Kendinizi en iyi şekilde ifade ettiğiniz, sizin sahip olduğunuz yeteneklerden diğer kişilerin maximum fayda sağladığı, sizin kendinizi huzuru ve mutlu hissettiğiniz, aynı zamanda da herkezin kazandığı plana doğru yönelin. O nasıl olacak demeyin. O planı hatırlamaya çalışın ve misyonunuza başlamak için gerekli olan yaratıcı gücü burada, yani içinizde bulabilirsiniz ve akabinde hemen korkmadan harekete geçin. Misyonu başlatmak için dışarıdan bir kaynağa veya ikizalevinize ihtiyacınız yoktur. O zaten hep sizinle.

Her ikizalevin misyonu ve yolu farklıdır demiştik. Zaten var oluş şekliniz ile bu dünyaya birşey katıyorsunuz, bunu unutmayın. Siz kendiniz bir ikizalevsiniz, bunun için hiçkimsenin onayına veya olumlamasına ihtiyacınız yoktur. Zaten güç sizde, onu dışınızdaki bir şeye, bir olguya, bir zamana, bir insana hatta ikizalevinize bile atamayın. Gücünüzü koruyun, o sizindir.

Yurt dışında katıldığım konferanslardaki genel kanı, misyona başlayan ikizalevin birleşmeyi hızlandırdığıdır. Hem ruhani anlamda hem de dünyevi anlamda… misyona başlayan ikizlerde kaçan ikizin geri dönüşü gözlemlenmiştir. Bu hayata bir amaç için geldiniz, bunu en iyi siz biliyorsunuz, bu amacı bulun ve bu yolda korkmadan ilerleyin, ikiziniz sizi yakalayacaktır.

Sözlerime son verirken ikizalev literatürüne ait bildiğim herşeyi size bir yıl boyunca aktardığımı söylemek isterim. Bu yazımla bir yıl önce hazırladığım uzun listem tamamlandı. Bunun dışında araştırmak isterseniz, internet üzerinden özellikle Wikipedia da ikizalevler ve ruh eşleri üzerine ezoterik ve mitolojik hikayeler bulabilirsiniz. Her ikizalev farklıdır ve unutmayın ki her ikizalev sizinki olmayabilir. Realitede kalmaya çalışın ve yola devam edin.

İyi hafta sonları