İkizalevler ve Hizmet / Twinflames and Serving others

 

İkizalev olmak o kadar da kolay bir iş değildir. Sadece ikizinizle mutlu mesut bir hayat süremek için böyle bir ruh bağına sahip değilsiniz. Bunun diğer kişilere ve dünyaya hizmet eden bir oluşum haline dönüştürmek için bur ruh bağı size bahşedilmiştir.

Misyonum nedir diye bana sizlerden bir çok soru geliyor. Misyonumun ne olduğunu nasıl anlayacağım? Aslında bu doğal olarak gelişen bir süreçtir. İkizinize, o DNA sı sizinle enerji olarak aynı olan kişiye, duyduğunuz aşk ve sevgiden doğan bir misyondur bu. İki kişi birbirini o kadar çok ve o kadar koşusuz sever ki bu sevgi taşar ve akar, dışarı doğru dökülür. İşte bu döküldüğü yerde oluşan resimdir misyon. Kendi kendine ortaya çıkar ve siz artık birbirinizi sevmekten geçmiş iki ruh olarak bu aranızdaki sevgiyi başkalarına aktarmak istersiniz. Misyon bu şekilde doğar ve gerçek olur.

Eğer bu sevgi yoksa veya koşulsuz değilse, misyon da olmaz. Burada iki kişi birbirini o kadar çok sever ki buradan başkalarına bir hizmet doğar, özü budur.

Bu misyonun dışında, yaratılış ve aslında var oluşlarından doğan auritik alanlarının taşıdığı şifa ve ışığı yansıtmak vardır. Bir ikizalevle aynı odada bile olmanız sizin iyileşmeniz için yeterlidir. Onlar tanrının onlara bahşettiği koşulsuz sevgi ile parlarlar.

Benim misyonum sadece “VAR OLMAK” Evet bir ikizalevseniz tek misyonunuz öncelikle var olmaktır, bunun dışında bir çaba yoktur. Çaba varsa misyon yaratılmış demektir Oysa gerçekten ve kaynaktan gücünü alması için onun kendiliğinden oluşması gerekir.

Bunun oluşması için size tavsiyem koşulsuz sevgiyi hayatınızın tüm alanlarına yaymanız ve bunu bir bakış açısı, bir hal olarak yaşamanızdır. Koşulsuz sevdiğini düşünen birçok insan tanıyorum fakat bu düşünerek yapılacak birşey değildir.

Sevgiler