İkiz alev(Twinflame) bağı nasıl anlaşılır?

Öncelikle belirtmek isterim ki hayatta hiçbirşeyin garantisi olmadığı gibi, ruhani alemde de kesin çizgiler ve tanımlamalar yoktur. Biz genel olarak bir ruhani elementin dünya üzerindeki tezahurunun örneklerine bakarız ve buradan genel bir harita çıkarırız ve daha sık görünen olayları bir araya toplar bunları anlamlandırırız. İşte bu bölüm de daha ziyade bu öğeler üzerine kuruludur.

Twinflame ruh bağının diğer ruh bağları ile karıştırmak çok olasıdır. Hatta bu işin içindeki bazı gurular bile bizzat kendileri için bu hataya düştüklerini sonradan itiraf etmişlerdir. İkizalev ile en çok karıştırılan ruh bağı; karmik ruh eşidir. Sürekli değişim ve yenilenme içinde olan dünya alemi, sürprizlerin başka sürprizleri kovaladığı farklı uyanış ve dirilişleri de beraberinde getirir. Bu dinamik tablo içerisinde, ben de elimden geldiğince bazı tanımlamalarda bulunacağım. Fakat şunu tüm bunları okumadan önce iyice anlamanızda fayda görüyorum; bir başkasının böyle bir konuda sizin için yaptığı tanımlar hiçbir zaman geçerli değildir. Sizin içinizde, kalbinizde hissettiğiniz tanımlar daha doğrudur. Hiçbir falcı, hiçbir medyum, hiçbir dış kaynak size “bu senin ikizalevin”dir diyemez ve dememelidir de. Derse siz de lütfen dinlemeyin. Herkesin ruhani yolu eşsizdir, bir ağacınki bile, bunu ancak kendiniz bilebilirsiniz.

İkizalev ilişkisi birtakım manipülasyonlar, ego savaşları, obsesif davranışlar, güç ve kontrol oyunları üzerine kurulu bir ilişki değildir. Taraflar birbirine sevgi ve saygı bağı ile bağlıdırlar. Eğer ilişkiniz hızlı ve yoğun duygular ile başlamış, daha sonra taraflardan birinin ilişkiden hiçbir sebep göstermeksizin kendisini çekmesi ile, diğer taraf onu gece gündüz düşünür hale gelmiş ise, üzerine bir de cinsel birleşme arzusu ile yanıp tutuşuyorsa bu yüksek ihtimalle twinflame ilişkisi değildir.

Çünkü ikizalev ilişkilerinde iletişim karşılıklıdır. Genelde birbirlerini düşündükleri anda bunu her ikisi de hisseder, hatta birlerini aynı anda ararken bulurlar. Bunun benzeri bir etkileşime örnek olarak aynı anda birbirlerine hediye almalarını da gösterebiliriz. Uzun lafın kısası iki taraf da daha çok bir birliktelik duygusu içerisindedir.

Unutmayın ki bu kişi size kendinizde görmediğiniz, veya görmeyi reddettiğiniz herşeyi gözlerinizin önüne serecek, bakmak istemeseniz bile, görmek zorunda kalacağınız durumlar olacaktır. Bu süreç genelde erkekler için daha zor geçer, çünkü bu durum ego ile çatışma yaratır ve bu çatışma erkek enerjisinde daha belirgin ve sancılı olur.

İkiz alev çiftleri arasında sık rastlanan durumlardan biri de çiftler arası dünyevi yaşam süreci ile ilgili farklılıklardır. Bundan kastım örneğin, yaş farklılıkları, farklı şehirlerde veya ülkelerde doğma, farklı dinlere mensup olma, eğitim farklılıkları, mesela biri lise mezunu biri doktora gibi, bunun dışında değişik konuda ve türde farklılıklar sıralayabiliriz.

Birçok kaynak ikizalevlerin karakter olarak da farklı olduklarını yazar fakat ben buna inanmayanlardanım. İnsan karakterinin yaşam süreci ile ilgili değişim gösteren kısımlarının halihazırda etkisi olacaktır elbet ve karaktere yansıyan kısımlarda farklılıklar doğal olarak kendini gösterecektir, aksi düşünülemez teorik olarak. Fakat bence bu başlı başına; çok farklı karakterlere sahiptirler, anlaşamazlar, sürekli kavga ederler gibi bir durum oluşturamaz. Benim düşünceme göre karakterlerinde çok benzer manevi, duygusal ve enerjitik değerleri taşırlar ve bu da ilişkilerine olumlu yönde yansır.

Tıpkı DNA larının birbirine benzemesi gibi, benim görüşüme göre adı üzerinde ikizalevler, veya ikizruhlar birbirlerine benzerler. Zaten ruh bağının devam eden süreci içerisinde, tam olarak 7 bedende de birleşme göstereceklerdir. Bazı ikizalevler bu sürece giremeden ayrılırlar, benim kanımca zaten o kişiler hiçbir zaman ikizalev sürecini tamamlayamamışlardır. Bu durumda belki farklı bir ruh bağından söz etmek daha doğru olur.

Aynı zamanda hemen belirtmeliyim ki, ikizalevler eski ruhlardır. Yani bu dünyada ve başka alemlerde yeterince zaman geçirmişlerdir. Çoğu twinflame yedili çakra sisteminde indigo ve violet auraya sahiptir veya başka bir deyişle bu renkleri yansıtır veya bu frenkansta titreşirler.

Yazıma son olarak “nasıl anladın?” sorusunun en can alıcı kısmını anlatarak bitirmeyi uygun gördüm. Bu soruyu eğer bir twinflame’e yönettiyseniz tek bir cevabı vardır. “Zaten biliyordum, daha başka ne olabilirdi ki?”. İşte bu ve bunun gibi kesin cevaplar ve ilişkinizin size “doğru” gelmesi hali bunu size anlatır.

Her tür Hakkı Saklıdır

Burcu Hazer