İkizalevler ve Karma / Karma and Twinflames

İnternette ikizalevlerin beraber karmaları olduğuna dair birçok yazı bulabilirsiniz, hatta terapi de bulabilirsiniz. Benim inancıma göre ve kendi ikizalev ilişkim üzerinden deneyimlediğim kadarı ile ikizalevlerin karşılıklı bir karmaları yoktur.

Yani bu karşılıklı karmadan kastım şudur, geçmiş dünya bedenlenmelerinde bu çift eğer ayrı bedenlerde dünyada bulunmuş ise, bu yaşamlarını boyunca birbirlerini öldürmemiş, aldatmamış ve terketmemiştir. Zaten şu açıdan bakarsanız bu mantıklıdır. İkizalevler birbirlerine destek olmak için birleşken bir sistem içerisinde ilerlerler. Tek bir ikizalevin dünya bedenlenmesinde diğeri ona fiziksel bedene sahip olmadan destek vermektedir. Bu yaşamlar makülen veya feminen enerji tekamül eder. Bu bakış açısında ve tekamülde olan bir çiftin birbirleri ile karma yaratmış olması mümkün değildir.

Fakat şu mümkündür, ikizalevler kollektif olarak ilahi feminen ve maskülen enerjiye ait, enerji karmalarını temizlerler. Örneğin savaş nedeni ile bir ayrılık yaşanmışsa, bu acı koşuldan kaynaklı bir kollektif karma yaratır. Bu tarz bir karma da ilerideki buluşmada korku uyandırabilir. Regresyon terapilerini bu karmaları temizlemek için kullanıyoruz.

Sizi öldürmüş, kıskançlık, nefret, kin gibi ağır duygular beslemiş, aldatmış veya terk etmiş bir ikizalev hikayeniz varsa ben buna karmik ikiz diyorum. Bu tür bir çiftin ikizalev olmak için tekamül sürecinde yolu olduğunu söylemek mümkün ve dünyadaki son bedenlenmesi olmadığını da bu yoruma ekleyebiliriz. Benim anlattığım ikizalev kavramları bu tür bir çift için her unsurda uyumlu olmaz.

Eğer geçmişte sizi öldürmiş biri ile ilişki içinde iseniz ve bir ikizalevseniz(başkası ile), bu ay bu ilişkilerin artık son bulma zamanı. Örneğin bu kişi ile cinsel birleşme yaşamamanız için bedeniniz size sinyal verecektir. Artık feminen enerji dünya düzleminde kendi yerini bulacak, geçmişteki zulümleri unutup, geleceğe daha güçlü bakacaktır.

Bazı ikizalevlerin karmalarının olduğu için biraraya gelemedikleri söylenmektedir. Buna sadece şu derecede katılabilirim, bunlar birbirleri ile ilgili karmalar değil de öğrenilmesi gereken hayat dersleri ile ilgili karmalar olabilir. Bir insan karmasının büyük bir bölümünü aşmamış ise zaten bir ikizalev olamaz. Çünkü tekamül süreci bitmemiştir.

Karma geçmişten gelen koşullardan doğduğunda da bu, ilişki üzerinde olumsuz etki yapar. Mesela maskülenin sevdiğini kaybetme korkusu çok derindir. Çünkü bunu doğal koşullardan ötürü yaşamış ve bu acı dolu travmayı ve trajediyi unutmamıştır. Bir nevi içine işlediği için de duygusal anlamda yakınlaştığında ortaya çıkıp onun kaçmasına neden olmaktadır. Suçluluk duygusu da bir başka maskülen ağırlıklı karmadır.

Tüm bu korkularımızdan ve geçmişin izlerinden arındığımızda aynı zamanda da yaralarımızı iyileştirdiğimizde, bir ikizalev ilişkisine hazır oluruz. Bu süreç o yüzden bu kadar uzun sürmektedir. Tam uyum içine gelen çiftler arasında karma olmaz ve oluşmaz da. Evlenip ayrılan ikizalev çifti olduğu söyleniyor bence demek ki baştan ikizalev değillerdi çünkü bu durumda tekamüllerinin son aşamasında değillermiş diye anlaşılıyor.

Ruhani yol her zaman sürprizlerle doludur. Bunun sadece sizin yolunuz olduğunu hatırlatarak bu konuya da açıklık getirdiğim için kendimi mutlu hissediyorum.

Sevgiler