5D Entegrasyonu ve TAVSİYELER

Merhabalar;

5D entegrasyonuna uyum sağlama ve daha kolay geçiş yapmak için, sürecin uzamaması adına birkaç tavsiyede bulunacağım.

  • Bedeninize aşırı derecede önem gösterin. Unutmayın bedenimiz bizim tapınağımızdır. Bedene değil de ruha önem veren ve bedeni ruhı terbiye etmek için kullanmaya çalışan eski kültirlerden ve öğretilerinden uzak durmak. Bedene acı çektirerek insanın ruhu terbiye olmaz tam tersi büyük yaralar alır. UNUTMAYIN:: RUHUNUZ BU DÜZLEMDE BİR YAŞAM FORMU DENEYİMİ YAŞIYOR. Bu deneyimi ona karşı keyifli hale getirmek sizin en öncelikli yaşam amacınız.

 

  • Bedeninize fiziksel egzersiz yaptırın. Meditasyona oturarak bu tür öğretiyi kazanamazsınız. Doğa yürüyüşleri, spor, egzersiz bunlardan sadece bir kaçı. Bunları yaparken açık havayı tercih etmenizi öneririm. Kendi hayatımda bunun büyük faydasını gördüm ve yükseliş sürecime yüzde yüz katkısı olması da cabası. UNUTMAYIN:: Ben zaten çok ruhani bir varlığım bedene ihtiyacım yok büyük bir yanılsamadır. Bedenin yoksa sen de 3D de yoksun.

 

  • İlişkileriniz gözden geçirin. Sadece romantik ve yakın ilişkilerini değil, hepsini. Yakın olduğunuz olmadığınız, yakın hissettiğiniz hissetmediğiniz, zorunlu veya zorunsuz tüm ilişkilerinizi. Bunlarda oynadığınız rolü ve yapabileceğiniz iyileşmeleri dikkate alın. Unutmayın tüm ilişkilerinizi tek taraflı düzeltmeden yükselmek mümkün değildir çünkü yüksek ihtimal bir yaşamdan diğerine taşıdığınız karmalarınız sizi yalnız bırakmıyordur. Karma dengelemesi için dizim başvurusu yapabilirsiniz.

 

  • Ve son olarak 5D de kesintisiz olarak uzun zaman geçirmeniz gerekiyor. 3D işleriniz sizi sekteye uğratsa da bu alana geri dönmek için çaba sarf etmelisiniz.

 

SEVGİLERİMİZLE