İkizalevler arası “0” Polarite

Sanıldığının aksine, ikiz alev ruh bağını taşıyan çiftler arasında birleşme aşamasına gelindiğinde polarite olmaz. Çünkü bu aşamada maskülen ve feminen denge sağlanmıştır ve barışçıl, egodan uzak bir yol seçilmiştir.

Internette okuduğunuz hikayelerde ve belki de deneyimlerinizden ikiz alevlerin sürekli kavga ettiklerini, anlaşamadıklarını, sürtüştüklerini ve bir ayrılıp bir barıştıklarınızı okuyabilirsiniz. Ben bu çiftlere daha ziyade karmik ruh ikizleri diyorum.

Evet bu doğru onların bolca çalışması, kendini törpülemesi, ilişki konusunda netleşmesi, feminen ve maskülen arasındaki dengeyi önce kendi içlerinde keşfetmesi ve en önemlisi yaşamlardan yaşamlara atlayan karmalarını çözmeleri gerekir.

İkiz alevlerin karması olmaz.

Karma çözerek devam eden, bir ayrılıp bir barışan, daha ziyade “love and hate” relationship diye adlandırdığımız ilişki türü bu çiftlere çok da yakışan bir tabirdir. Çünkü onlar karşısında gördükleri kendi yansımalarından nefret duyacak, bir taraftan da sevilme arzusu ile tekrar karşısındakine yaklaşacaklardır. Bu tür bir dinamik ikiz alev ruh bağından çok uzaktır.

Bir de “şiddetli geçim” gösteren çiftler vardır. Şiddeti geçimsizlik demedim çünkü onlar şiddetli bir şekilde geçinmek isterler ve bundan hoşlanırlar. İtip çeken, çekip iten, bozulup yapılan, adrenalin ile tek düzeliğin arasında gidip gelen macera dolu bir ilişkiden hoşlanırlar.

Bu ilişki türlerinin ne sahte ikizle ne de ikizalevlikle karıştırılmaması yerinde olur. İkizalev ruh bağının amacı tam tersi, toplumları dönüştürmek, temel dünyevi problemleri kökünden çözmek, kadın-erkek arasındaki ilişkiyi halihazırda olduğu halden bir üst boyuta taşımaktır. Bu misyon tüm ikiz alevler için temel bir misyondur.

Genelde bu tarz çok itmeli çekmeli ve kavgalı bir ilişkiden sonra uyum sürecine geçen çiftler ikiz ruhtur ve “divine counterpart” dediğimiz, bir amaç için buraya gelmiş ilahi bağ ile bağlı çiftlerdir. Böyle bir aşamayı geçemeyenler genelde bir sonraki sefere bunu bırakmış demektir.

İkiz alevlikte koşulsuz sevgi ve erkek kadın arası “0” polarite vardır. Ne kadar imkansız gibi gözükse de uyum ve birleşme sürecine girmiş ikizlere baktığınızda bunu enerji seviyelerinden ve aralarındaki enerji akışından anlayabilirsiniz. Tamamen karşılama ve kapsama ve full destek ile hayat yolunda gene “0” karma ile ilerlerler.

Bundan dolayı ikiz alev ruh bağını, bildiğiniz romantik ilişkiler ile karıştırmanız, karşılaştırmanız ve hele bir ikiz alev değilseniz konu hakkında yorum yapmanız doğru olmaz.

İkiz alevlik kutsaldır.

 

“İkizalevler arası “0” Polarite” için 2 yorum

  1. İkizalev ve ikizruhun aynı olduğunu söyleyip yanlış bilgilendiren sayfalar var.Siz bunun farklı olduğunu söylemiştiniz.Yani bunun en ince farkı “0” polarite midir?

    Liked by 1 kişi

    1. Merhabalar; hayır bunun en ince ve temel farkı daha önce yazılarımda belirttiğim gibi ikiz ruhların bir karmayı sonlandırmak adına bölünmüş olmasıdır. Ikizalevler ise yaratım sürecinde tek bir ruhun maskülen ve feminen olarak ikiye ayrılması fakat bölünmemesi üzerine kurulmuş bir yapıdır. Burada sorduğunuz soruyu kendiniz anlamanız için ikiye ayrılmak ve bölünmek kavramlarını iyice irdelemiş olmanız gerekir.

      Liked by 1 kişi

Yorumlar kapalı.