Maintaining a higher connection / Yüce sevgi bağı ile iletişim

Birey olarak uzun zamandır yaşadığımız güçlükleri ve zorlukları yaşamamızın bir nedeni de, var olan sistemi ve düzeni tekrar inşa etmektir. Çevrenize baktığınızda sahte insanlar, çıkarcı ilişkiler, mutluymuş gibi yapan insanlar görüyorsunuz. Hatta bazen o çok istediğiniz evlilikler bile, eski zamandan gelen bir kontrat aslında.

Biz nasıl olur da bunun bir parçası olarak ama içinde olmadan hem dünyevi hayatımızı sürdürüp hem de yüksek bir sevgi bağı ile karşımızdaki insana bağlanabiliriz, onunla bu ilişkiyi yüce bir şekilde yaşayabiliriz, bunu irdelemek yerinde olur diye düşünüyorum.

Toplumun size direttiği şeyleri kabul etmek için değil, tam tersine daha yüce bir bağ ile birarada olmak için buradayız. Bunu yapabilmemiz için eskiye ait olan her ne varsa atmamız, korkularımızdan kurtulmamız, gücümüzü toparlamamız gerekti. Aynı zamanda eski inanç kalıplarını, olumsuzlukları ve travmaları da atmamız da cabasıydı. Hatta şu an dünya çapında ruh ve sinir hastalıklarının da iyileşmesinin hızlanması söz konusu, planetary olarak önem verdiğim konulardan biri de budur.

Tüm bunlarla birlikte, enerjimiz saflaştıkça, ışık bedene geçtikçe ve özümüze döndükçe bu yüce sevgi bağını kurabilir ve sürdürebiliriz. İkizalevler ve diğer yüksek ruhlar bu yüce bağ ile zaten birbirlerine bağlıdır. Bunu bu dünya düzleminde yaşayabilmek asıl amaç gibi gözüküyor.

Bunun için aklınızda tutmanız gereken birkaç şey önereceğim. Bunlardan ilki karşınızdaki kişi ile yüce bağınızın özel ve eşsiz olduğunu bilin ve herkes bu bağa sahip değildir, bu başka bir boyutta ruhların evliliğidir, bileşimidir. Buradan hareketle bu dünyada birşeyleri değiştirmek için bu bağ var, yoksa dünyevi birşeyi bu bağın içine sokuşturmak için değil. Burada enerji akışı yukarıdan aşağı olmalıdır, bunu unutmamakta fayda var.

Bir ikinci tavsiyem, eğer bir ikizalevseniz cinsel hayatınızı bir kişi ile sınırlı tutmanızdır ve bu kişinin de size sadık olmasını tercih edin çünkü aksi takdirde bu bağ, dışarıdan gelen enerjilerle sürekli bir hasara uğrama ve akebinde de yeniden temizlenme ve toparlanma ihtiyacı içerisinde olacaktır, günlük temizlik buna iyi gelecektir. Örneğin ikiziniz başka kişilerle cinsel birleşme yaşıyorsa bu sizde baş ağrısı, mide krampı, kalp sıkışması veya sırtınızda aşağı spinal bölgede rahatsızlık hissi yaratabilir.

Bazılarınız ikizalevi sandığı kişinin ikizalevi olmadığını, hayatlarındaki başka biri ile kurduğu bağa hizmet eden birini ikizalevleri sandıklarını anlayabilirler, yada ikizalevim değil diye boşa çıkardıları birinin aslında bir ikizalev enerjisi taşıdığını anlayabilirler. Bu bir farkındalık, bir uyanış, bir kabulleniş gibi gelebilir. Yüce sevgi bağı siz hazır olduğunda size kendini gösterir ve her iki taraf da uyanmış ise bu bağ yerine oturmuş ve küvvetlenmeye başlamış demektir.

Evli olan ikizalev dostlarım, hem eşiniz hem ikiziniz ile cinsel birliktelik yürütüyor ve bunun normal olduğunu düşünüyorsanız sizi eleştirmemek ve yargılalamakla birlikte söylemek isterim ki, bu doğal değildir. Eğer ikizalevinizle cinsel bir birleşme olmadı ise bu normaldir. Bunu dışında doğal olması gereken tek bir kişi ile cinsel “bir”liktelik sürdürmektir. Aksi takdirde yüce sevgi bağınız olan kişi ile olan ilişkiniz hasar görür.

İkizalevler önemli bir dönemi tamamlamışlardır ve buradan sonra misyona başlamak ve beden birleşmeleri sıkça rastlanır olacaktır. Yüksek sevgi bağınız ne kadar yüce ise, sizin de enerjiniz buna göre o kadar yüksek olur. Bu enerji keyif, neşe ve bolluk getirir. Bunun dışındaki enerjileri uzun süreyle sisteminize almamanızı öneririm. Eğer ilişkiniz size bunları hissetirmiyorsa, o kişi ile birlikteliğinize veya içinizde kalan kalıplara ve önyargılara tekrar göz atmanızda fayda vardır. Geçmişten getirdiğiniz ve bu yüce bağa taşıdığınız şeyler var mı diye bakmanız bir başlangıç olabilir.

Yüksek sevgi bağı enerjileri 5. boyut ve üzerinde hareket imkanı sağlar, buradan da bu enerjiyi dünya üzerinde topraklayabilirsiniz. İkizinizle beraber olduğunuzda çevrenizde diğer insanları da çeken bir vorteks yaratabilirsiniz. Unutmayın ki siz dünyaya değil, dünya size uyum sağlayacak, bunca yolu ve zorluğu bu yüzden yaşadık ve bu yolda da ilerlemeye devam edeceğiz.

Bu ay her ne oluyorsa bırakın olsun, bitişler yaşanıyorsa bırakın yaşansın. Bunlar sizin yüksek hayrınıza ve yüce sevgi bağınızın alevlenmesi için ve ışığınızın daha çok parlaması için olacaktır. Kimi sevdiğinizi ve duygularınız iyi tartın.

Sevgilerimle