Maskülen Enerji İlahi Kimliğine Uyanıyor

Maskülen enerji, daha önce göz ardı ettiği sezgi ve şifa kabiliyetlerini, ikizalev uyanışı ile beraber deneyimleyemeye başlıyor. Bu özellik şimdiye kadar, daha çok feminen enerjinin tuttuğu bir yeri kapsıyordu, fakat şimdi kendi feminen tarafına uyanan maskülen enerji, bu özelliklerini kullanabilecek.

İkizalev ilişkilerinde bir ruhani ikiz bir de matrix ikiz dediğimiz ruhani olmamasına rağmen daha güçlü olan bir taraf vardır. Çoğu kadın şuan ruhani anlamda bu uyanışı gerçekleştirdi. Bu uyanışla beraber ortaya çıkan feminenin negatif tarafı tam olarak temizlenmeden, maskülenin feminen tarafı ile tam olarak uyumlanması mümkün olmayacaktır.

Şu an bazı sorunları halleden ve güçlenen maskülen, feminen tarafına yönlendiğinde, oradaki sizden gelen negatif enerjiyi hissetmekte ve geri çekilmektedir. Bunun için feminen enerji negatif taraflarını temizlemekte acele etmeli ve en çok da bunun üzerinde çalışmalıdır. Büyü yaparak ve falcıya giderek değil tabikide.

Bu önümüzdeki ay daha ziyade maskülen tarafa yardım edeceğim, bu arada feminen enerji de kendi çöpünü kendi temizlemeyi ve sorumluluk almayı öğrenmelidir. Aksi takdirde uyanan maskülen enerjiyi, gerektiği gibi karşılayamaz. Bazı feminen enerjiler ise yerinde saymaya devam ediyor, onlar için sanırım artık ikizalev ilişkisi yaşamak bir sonraki yaşamlarına kaldı. Gene de kendilerini şanslı hissedebilirler. En azından sonraki seferde daha kolay ilerleme şansları olacak.

Maskülen enerjinin, feminen kişi tarafından kapana kısılma ve baskı altında tutulma ile ilgili travmalarını yavaş yavaş geçiyor. Bu da feminen enerjinin maskülene yaptığı görünmeyen zulümü açıklıyor. Daha çok özgürleşen masküleni artık feminen enerji istediği gibi kontrol edip yönlendiremeyecek. Bu da feminende öfke patlamalarına neden olabilir.

İlahi maskülenine uyanan erkekler, karşılarında ilahi bir feminen görmek ve ikizalevleri ile bağ kurmak isteyeceklerdir. İlahi feminen kimliğini kazanamamış kadınlar ise uyanmış olsalar bile kendilerine başka bir eş seçmek veya karmik partnerleri ile kalmayı seçecekler gibi duruyor. İlahi maskülen, feminen enerjiden gelen manüpülasyon ve entrika konusunda artık daha bilgili ve temkinli, bu da çok yerinde.

Özgürlüğüne ve bağımsızlığına uyanan maskülen enerji, ilahi güçlerini aktive ettiğinde, matrix twin dediğimiz güçlü yapı ortaya çıkacak, bu yapı feminen enerjinin şifa ve sezgi özelliklerine sahip ve ondan daha da güçlü kişilik olarak tezahur edecek. Bu da aslında yüzyıllardır var olmayan güç eşitliğini sağlamış olacak. Artık maskülen de duygusal, ruhani ve sezgisel anlamda feminen kadar güçlü olacak.

Bu durumun feminen enerjide, kaybetme korkusunu tetiklemesi negatif yönde çalışma, eşinin çok güçlü olmasından ve onu tam anlamı ile tamamlamasından dolayı hazza dönüşmesi ise pozitif yönde çalışma şeklinde kendini gösterecektir. İlahi masküleni hafife alanlar da gerçekle yüzleşmek durumunda kalacaklardır.

Bu önümüzdeki ay sonuna kadar maskülen enerji ile ilgili çalışacağım ve siteye meditasyonlar yükleyeceğim. Bunları kadınların yapmasını tavsiye etmiyorum çünkü henüz çoğunuz feminen enerji anlamında içinizdeki negatifliğin farkında değilsiniz. Bu meditasyonları yaparsanız bu negatif tarafınız güçlenecektir, bundan dolayı tam olarak ilahi feminen enerjinize geçiş yapmadan bu meditasyonları dinlemeyiniz.

Maskülenini kontrol edemeyen feminen acaba şimdi nasıl manüpülatif yollar arayacak ben de merak ediyorum. İkizalev ilişkisi içindeyim deyip de masküleni hakkında kötü konuşan kişilerin de acilen negatif yönlerini temizlemeleri gerekiyor. Onda bulduğunuz her kusur sizin kendi içinizdeki negarif ve karanlık tarafı yansıtıyor. Günlük temizlik meditasyonu her gün yapmak buna iyi gelecektir.

“Maskülen Enerji İlahi Kimliğine Uyanıyor” için 6 yorum

  1. Yazınız için teşekkürler. 🙂 Feminen enerjinin negatif yönlerinden kurtulmak için neler yapmalıyız ya da feminen enerjinin pozitif yönlerini fazla taşımamız -vericilik, kabullenmek, diğerkâmlık gibi- yanlış değil mi? Hem kendimizi kullandırmamak, duygularımızı değersiz hale getirmemek aynı zamanda da kendimizi korumak ama bunu yaparken de manipülatif olmamak için nasıl davranmalıyız? Dengeyi bulmak için nerde durmalıyız? Sevgiler ❤

    Beğen

    1. Öncelikle aşırı fedakarlık ve kendine değer verme ile ilgili yazılarımı okuyabilirsiniz. Çok güzel bir soru teşekkür ederim. Duygularımızı hissetmemiz gerekir, bunlar ise genelde malesef bir kurgu olarak kendini gösteriyor. Çünkü bu duygular duygu olarak değil kurgu olarak oluştuğunda aksiyona ve kafasındakini işleme koymaya dönüyor. Duygularımızı salt duygu olarak yaşarsak zaten maskülen enerji bir bakışınızdan bunu anlayabiliyor.

      Liked by 1 kişi

      1. “Duygularımızı salt duygu olarak yaşarsak zaten maskülen enerji bir bakışınızdan bunu anlayabiliyor.” Yani duygularımızı göstermek için yaşamazsak ya da karşımızdakinde bir etki oluşturmak için belki de kullanıp ‘biz’ değersiz hale getirmezsek zaten ona en doğru yoldan ulaşıyor, doğru anlamış mıyım? :))) Çok açıklayıcı oldu benim için, çoookk teşekkürler, sevgiler ❤ ❤

        Beğen

      2. “Duygularımızı salt duygu olarak yaşarsak zaten maskülen enerji bir bakışınızdan bunu anlayabiliyor.” Yani duygularımızı göstermek için değil de sadece hissetmek için yaşadığımızda ya da karşımızdakinde bir tepki oluşturmak için göstermeye çalışıp belki de ‘biz’ onu kullanarak değersizleştirmediğimizde en doğru yoldan onun kalbine ulaşıyor zaten, doğru anlamış mıyım? :))) Çok açıklayıcı oldu bu cümleniz benim için, yazıları da okuyacağım, çoookk teşekkürler, sevgiler ❤ ❤

        Beğen

Yorumlar kapalı.