Don’t be too hard on yourself / Kendinize bu kadar çok yüklenmeyin

Bu yazım özellikle kendine çok yüklenen maskülen enerji ile ilgili.

Maskülen enerji olarak her zaman aksiyon halinde olmak ve sevdiklerimiz için ihtiyaçlarını temin etmek o kadar da kolay bir iş değildir. Genelde maskülen tarafından sağlanan bu karşılıksız hizmet, her zaman kadınlar tarafından küçük görülmüş ve daha fazlası istenmiştir. Bu da maskülenin negatif yönde çalışmasına neden olmuştur.

Bazı feminen enerjiler tatminsiz olduğundan onun için ne yaparsanız yapın, mutlu edemezsiniz. Gece yarısı canım şeftali çekti deyip erkeğini market market dolaştırdıktan sonra elinde seftali ile dönen erkeğe, ya aslına bakarsan portakal yemeğe karar verdim diyecek cinsten olan kadınlardan bahsediyorum. Bu kadınları hayatınızdan çıkarın ve onları kendi hallerine bırakın. Sizin çabanızı ve emeğinizi eleştiren, göz ardı eden, değerini bilmeyen tüm kadınları bırakın.

İşleriniz finansal olarak iyi gitmemiş olabilir veya para konusunda sıkıntılar çekmiş veya çekiyor olabilirsiniz. Bunun asıl sebebi yani temelinde yanlış olan şey, kendinize çok yüklenmenizdir. Birçok başarılı iş adamı tanıdım, onlarda bile başardıklarını görmekten ziyade, başaramadıklarını görme eğilimi vardı. Bence onlarda hiçbir kusur yoktu, tek kusurları kendilerini çok fazla eleştirmeleri, yaptıklarını çok fazla yargılamaları ve kendilerine çok fazla yüklenmeleri idi.

Bu durumda para ile ilgili enerjileriniz çalışmaz. Kendinizi sevmeli ve değer vermelisiniz. Para da bir enerjidir ve enerjiyi itiyorsanız parayı da istemeden ve farkında olmadan itmiş olursunuz. Parayı çekmek aslında ruhani bir yoldan geçer. Bu anlamda enerjilerinzi topraklamalısınız. Bununla ilgili meditasyonları yayınlayacağım.

Parayı sadece kazanmak yetmez, parayı tutmayı da öğrenmek gerekir. Tutmak güzel bir eylemdir, tutmak ve nasıl harcadığımızı, neye harcadığımız gözlemleyerek harcamak… bunlar önemlidir. Hayatınızı nasıl harcıyorsunuz, vaktinizi nasıl harcıyorsunuz, paranızı nasıl harcıyorsunuz? Bunlar kendinize sormanız gereken sorulardır.

Herkesin ya kendi ruhani ailesinden gelen yada genetik olarak ailesinden gelen bir kabiliyeti vardır. Bunu bularak, bir amaca hizmet ederek, para kazanabilirsiniz. Para çok kolay da kazanılabilir çok da kolay kaybedilebilir. Bunlar oldukça göreceli kavramlardır. Bunların arkasındaki derin enerjitik bağları farketmenizi diliyorum, kendinizi kabul edin, şuan tamamen ve derinden kabul edin, buradaki varlığınızı ve sebebini kabul edin. Auranızın diğer yerlerde kalan parçalarını toplayın. Gücünüzün farkına varın. Hergün yaptığınız için kolay zannettiğiniz birşey, aslında sizin bir özelliğiniz olabilir.

Kendinizi gerçekleştirmenin yollarını arayın. Küçüklüğünüzen beri kurduğunuz hayaller varsa bunların peşinden koşma zamanı geldi. Aksiyon alın, size yardım edebilecek kişiler ile artibata geçin, evrene sinyaller gönderin, şimdi de benim zamanım geldi deyin. Bunlar sizin doğuştan hakkınız olan şeyler, bunları kullanın ve yeni geleceğinize adım atın.

İyi hafta sonları